393
Minden idők legrosszabb filmjei
-
Cat 02 #33 gusztustalan néha de sztem jó =) -
#32 mind ez igaz.. én csak annyival kiegészíteném, h nekem tök mindegy ha az a film ami nekem épp kedvenc az esetleg másnak nem tetszik, ezért én nem fogok besérülni és nekiesni a másiknak.. Egyrészt ez a topik nem azért jött létre h viták legyenek belőle. Megértem ha más próbálja védeni a sajátját, de ne törődjön vele, hisz ez csak 1 véleméyn a sok közzül..
remélem érthető h mit akartam ezzel kifejezni :S -
#31 összes magyar film, kivétel az Indul a bakterház
továbbá:
Csillagközi invázió
DNA - Ragadozó 3
Forró rágógumi széria
hirtelen ennyi :c -
#30 Pirosszka -
viizo #29 így van, a filmek világának értékei totál szubjektívek.
ami valakinek a világ legjobb filmje, mást a hideg rázza tőle, sok ilyen megosztó film létezik, pl jó példa a Titanic ;) (ami egyébként jó film :)) -
#28 Macskajaj :CCCCC -
#27 *egyetért*...
*nagyon* -
#26 szerintem... öh... nekem a sorstalanság nagyon nem teccett -
#25 Félek, hogy viták lesznek arról, hogy az adott film csak azért a legrosszabb, mert vagy "nem tudod felfogni" (például azért, mert kicsi vagy hozzá; bevallom, én az Ütközések lényegét igazából nem értem, valószínű azért, mert még nem érettem meg a filmhez és nem azért, mert hülye lennék), vagy tényleg rossz. Például most felsoroljuk az összes filmet, ami nem tetszik, így lehet, hogy másnak a kedvenc filmét lehúzza valaki, vagy többen húzzák le (valakinek lehet, hogy tetszik a Titanic, nekem személy szerint nem). Szóval, maga a "legrosszabb film" nem nagyon lehet, mert kinek mit jelent a "rossz film", ez teljesen szubjektív. -
#24 a poénokhoz nem kell pénz csak ész -
#23 annyira nem volt rosz, nézd az alacsony költségvetést... -
#22 borát illik rá a boooooáááá -
#21 Nálam még mindig a Magyar Vándor viszi a pálmát... -
#20 elfújta a szél az nálam a top rettenet :S a titanic se semmi :D meg a legtöbb oscaros filmet nem bírom
meg hát batman, és társai őket sem bírom... szóval ellehet sorolni -
#19 resident evil :\ -
viizo #18 Starship Troopers 2 és a Michael Dudikoff összes :) -
#17 house of the dead :| -
#16 John Waine összes -
HUmanHunter #15 végzetes kitérő. horror filmnek készült vagy vígjátéknak? -
#14 DNA-Ragadozó 3 -
#13 austin powers
-
#12 tégla
biztos sokan köveznek, de mondjátok, hogy a végének van értelme... -
#11 kill bill -
#10 Spice World? -
#9 -
#8 a ken park kurvajó -
#7 ken park erősen pályázik rá -
#6 Nállam a Solaris vagy a Bloodrayne a legrosszabb élmény:DD -
#5 Annyira nem rossz, csak alig van benne poén:P De a Jack Swallows nagyon üt:D -
#4 Már visszaesett a 30. helyre... -
#3 barátok közt -
#2 legrosszuabb = legrosszabb -
#1 A minap olvastam hogy az Epic Movie (Bazi nagy film) minden idők 13. legrosszuabb filmje lett...
De akkor melyik a többi?