10
-
winnie #10 annyiban van kockázat, hogy ha R-es egy film, akkor a gyerekek a tinifilmre vagy rajzfilmre vesznek jegyet, ami még ugyanakkor megy - hogy belóghassanak. (vicces anomáliák születnek, lásd tavaly a jackass 2 premierje) -
Wittgen #9 Itt nincs kockázat, mert az emberek nem az alapján nézik meg odakint, hogy R vagy nem R besorolású. -
winnie #8 ha a te pénzed múlna rajta, te is elgondolkodnál, hogy kockáztass-e. -
TM #7 Megtanulhatnák ebből a stúdiók, hogy igenis lehet vállalni az R korhatárt. A Transformerst Spielberg bácsi PG-13-ra akarja, pedig ha szakít, akkor ígyis, úgyis szakít. Bízom benne, hogy a 300 fergeteges sikere változtat a nézeteken etekintetben ott Hollywoodban. -
knightbali #6 egyetértek -
knightbali #5 és miket produkált volna, ha nyáron indúlt volna meg a mozikban -
#4 Szép teljesítmény. A 2007 év eddigi legjövedelmezőbb filmje, és legjobb nyitóhétvégét produkáló filmje . Az utóbbit még szűk 2 hétig ki is élvezheti. 1 hónap múlva (az utóbbiban) már a dobogón se lesz. -
Loverman #3 jaja. azért lehet hogy vonzza a pénzt de nem csak egy sima popcornmozi, erős fílingje van. -
#2 Sztem is nagyon jó a 300 eddig 5x láttam ebből 1x moziban, mert megérdemelte, hogy fizessek érte, ha kijönn dvd-n meg is veszem! -
gyuri12 #1 én tegnap néztem meg,és nem bántam meg!pont az volt,amire számítottam