Informatika kezdőknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
ReaL MaDRid x siempre
install-next-serial-t beír-next-next-I agree-next-finish/cancel (a next-ek mennyisége és elhelyezkedése programonként változó)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Amúgy emberek! A programok készítõi nagyon okosak, szinte mindig csinálnak egy nagyon nagyon hasznos dolgot. Úgy hívják SÚGÓ. Legtöbb esetben megtalálható a menüsor végén, és sok sok hasznos iformációt tartalmaz az adott programról, és annak használatáról. Nagyaki ajánlom számodra a szoftverekhez készített súgók használatát.
Chaos Anno Domini
Javaslam a turbo pascalt,könyvet letölthetsz internetröl,de megis veheted számitogépes oldalakon.
De ha nagyon nem tecc a pascal,tölem aztán delphi is mehet,én avval kezdtem,cégül c++.
Viszont nagyon sok minden van prog.hu -n,maga az aranybánya.
programozás
programozás 2
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nemrég töröltem egy két dolgot a géprõl és azóta nem jó a generátoros editoros dolgok,nem a flash!A flashakkal semmi baj!
Mit törölhettem le???
Together we'll fly someday...
Én azt tanácsolom neked (én is naggyából így kezdtem), hogy a Windows -ban nézz meg minden beállításokat, menüket, tanulmányozz ki mindent! Ha valamit esetleg nem tudsz (pl. vezérlõpultba a tûzfal😄), írd be google-ba (magyar oldal keresõ, stb.), találsz róla leírást ebbe biztos vagyok. Ha a Windows-t már jól ismered, és pl. megtalálod egybõl, hogy mit hol kell beállítani (pl. kinézet, vagy hálózat beállítások, nyelv, stb.), akkor tanulmányozd a beépített programokat, miket tud.
Aztán ha feltelepítesz valamilyen játékot, vagy programot, és használni kezded/játszani kezdesz, nézz meg minden menüpontot, beállításokat. /Sztem mindenkit rendkívül zavar, mikor valaki megkérdezi netes játék közbe, hogy hol kell beállítani a chat-et, vagy az ugrást.../. Bárminek nekikezdesz nézz körül benne.
A másik fontos dolog, hogy a Google használatát gyakorold, arról érdemes olvasni oldalakat (pl. itt egy link: Google alapjai )
Keress programokat, képeket, játkokat, tanulmányozd az oldalak elrendezését logikusan (angol tudás jól jön, de ha magyarokon kitanulmányozod például az elrendezéseket, akkor angol oldalon is egyértelmû lesz /például, hogy ha leakarsz tölteni valamit, akkor a DOWNLOADS menüpontban kell keresni és nem a fõoldalon./
Ja és a gépeden tarts rendet, csinálj külön mappát játékoknak, programoknak (azon belül én csináltam olyan mappákat is, hogy multimedia programok, védelem, stb.), a multimedia fájloknak, letöltéseknek. És ne a program files -ba telepíts mindent, mert idõ után nem fogsz semmit megtalálni.
További információkhoz kérdezze számítógépszakemberét vagy google-t!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ide beírod hogy: format c:
Így el tudod távolítani a gépedrõl az összes vírust...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
amúgy meg zseniális topik annak aki olvasta a pokoli operátor naplóját már 😄 lágszoró pc-re topig szaga van
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Megfogod a gépet, lemented az adatokat, és próbálj ki mindent amit nem tudsz, hogy mi.Nyomj meg minden gombot.
Ha elcseszõdik, reisntall, és így tovább....
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
informatikai fogások ? pontosan mire gondoltál?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ákos