46
segítsetek informatikát tanulni
-
#46 Ez igaz. Én mégis ismerek 2 olyan szoftvert(jó sok mi?), aminek a magyar súgója pár nappal(max 1 héttel) később jelent meg. :) -
#45 azt ne mondd már,h magyar progikat nem angol súgóval adnak...persze,ilyen photoshop meg ilyeneknek nem magyar a súgójuk,de azért javarészt a magyar nyelvű progiknak magyar súgójuk van -
#44 szerezzen be magyar szoftvert magyar súgóval -
#43 telepítés általános képlete:
install-next-serial-t beír-next-next-I agree-next-finish/cancel (a next-ek mennyisége és elhelyezkedése programonként változó) -
#42 Meg az összes adatot is xD -
#41 te vagy az első,aki igazi segítséget nyújtottál a topiknyitónak :) -
#40 Angolul... -
#39 De ha a SÚGÓ angol, és az ember nem tud semmit? -
#38 lol
Amúgy emberek! A programok készítői nagyon okosak, szinte mindig csinálnak egy nagyon nagyon hasznos dolgot. Úgy hívják SÚGÓ. Legtöbb esetben megtalálható a menüsor végén, és sok sok hasznos iformációt tartalmaz az adott programról, és annak használatáról. Nagyaki ajánlom számodra a szoftverekhez készített súgók használatát. -
#37 Programozás?
Javaslam a turbo pascalt,könyvet letölthetsz internetröl,de megis veheted számitogépes oldalakon.
De ha nagyon nem tecc a pascal,tölem aztán delphi is mehet,én avval kezdtem,cégül c++.
Viszont nagyon sok minden van prog.hu -n,maga az aranybánya.
programozás
programozás 2 -
superlative #36 VOLNA NEKEM EGY SZERINTEM MINDEN TAPASZTALT INTERNETES ÁLTAL EASY-N MEGVÁLASZOLHATÓ KÉRDÉSEM!
Nemrég töröltem egy két dolgot a gépről és azóta nem jó a generátoros editoros dolgok,nem a flash!A flashakkal semmi baj!
Mit törölhettem le??? -
#35 start/run/services.msc, ezt ha sokaig nezegeted akkor meg a pocsod is no kozben... -
#34 nekem kib****tt kupi van a gépemen... minden össze vissza van de már mekszoktam és így megtalálok mindent:D
-
#33 Én tanultam számteket, de először DOS, utána TotalCommander, aztán meg Word-Excel, szóval Windows használatról nem nagyon tanultunk.
Én azt tanácsolom neked (én is naggyából így kezdtem), hogy a Windows -ban nézz meg minden beállításokat, menüket, tanulmányozz ki mindent! Ha valamit esetleg nem tudsz (pl. vezérlőpultba a tűzfal:D), írd be google-ba (magyar oldal kereső, stb.), találsz róla leírást ebbe biztos vagyok. Ha a Windows-t már jól ismered, és pl. megtalálod egyből, hogy mit hol kell beállítani (pl. kinézet, vagy hálózat beállítások, nyelv, stb.), akkor tanulmányozd a beépített programokat, miket tud.
Aztán ha feltelepítesz valamilyen játékot, vagy programot, és használni kezded/játszani kezdesz, nézz meg minden menüpontot, beállításokat. /Sztem mindenkit rendkívül zavar, mikor valaki megkérdezi netes játék közbe, hogy hol kell beállítani a chat-et, vagy az ugrást.../. Bárminek nekikezdesz nézz körül benne.
A másik fontos dolog, hogy a Google használatát gyakorold, arról érdemes olvasni oldalakat (pl. itt egy link: Google alapjai )
Keress programokat, képeket, játkokat, tanulmányozd az oldalak elrendezését logikusan (angol tudás jól jön, de ha magyarokon kitanulmányozod például az elrendezéseket, akkor angol oldalon is egyértelmű lesz /például, hogy ha leakarsz tölteni valamit, akkor a DOWNLOADS menüpontban kell keresni és nem a főoldalon./
Ja és a gépeden tarts rendet, csinálj külön mappát játékoknak, programoknak (azon belül én csináltam olyan mappákat is, hogy multimedia programok, védelem, stb.), a multimedia fájloknak, letöltéseknek. És ne a program files -ba telepíts mindent, mert idő után nem fogsz semmit megtalálni.
További információkhoz kérdezze számítógépszakemberét vagy google-t! -
#32 többek között :) -
#31 az alt+f4 az cheat és általában játékokban kell beütni a konzolparancsnak -
#30 alt+F4 az mindenen segít -
#29 Nem műxik, de csak azért nem, mert szegény operációs rendszer nem fogja magát letörölni, miközbe használja a dolgokat. Az xp már nem olyan mint a 98, h letörölsz vmi system file-t, és kékhalál, konyec. -
#28 meezmáklasszikus-e? ^^ -
#27 Jó, de ha pl szgény ember nem tudja mi az a fájl, mi az az állomány(szöveges), kiterjesztés... JA, nekünk általánosba tanítottak gyakorlatot is. Igaz, csak nagyon alapokat, de legalább már tudta az ember, hogy mi az a winchester, meg mi az a CPU, VGA, ésígytovább... De amúgy ennek a kipróbálgatásnak sincs sztem nagy értelme. Ha nem tudja az ember, hogy amit nem tud, hogy álljon hozzá, elakad az elején. Ha úgy nézzük, az általánosban tanult wordnek, excelnek, powerpointnak, és comologonak is van némi köze ahhoz, hogy a későbbiekben hogy értünk majd a géphez. itt tanuljuk meg pl a ctrl+c ctrl+v, és egyéb pici, de hasznos dolgokat. Remélem értelmesen írtam le:) -
#26 vééégülis... -
#25 ez nem működik ám nem tudom mit poénkodtok ezzel az ezeréves dos-os szar paranccsal -
#24 Start menű/kellékek/parancssor
Ide beírod hogy: format c:
Így el tudod távolítani a gépedről az összes vírust... -
Shadow_THH #23 internet helyes használatáról sokat tudnék mesélni
amúgy meg zseniális topik annak aki olvasta a pokoli operátor naplóját már :D lágszoró pc-re topig szaga van -
#22 tiszteljük és becsüljük az sg.hu bátor fórumozóit -
#21 Ááh, figyelj ez nem így megy.Suliba megtanítanak wordozni, meg comlogozni.
Megfogod a gépet, lemented az adatokat, és próbálj ki mindent amit nem tudsz, hogy mi.Nyomj meg minden gombot.
Ha elcsesződik, reisntall, és így tovább.... -
nagyaki #20 köszönöm, de most mennem kell, este visszatérek, akkor majd elolvasgatom mit írtatok -
#19 Hát figyelj: nem tudom hogy vagy vele, de mi tanultunk az általánosba alap informatikát. És hát nehezen felejti el az ember, amit JÓL megtanult, és odafigyelt... ha nem tanulál informatikát (sztem ritka az ilyen), akkor az már más tészta, és télleg a Google csodákra képes: Az informatika alapjai -
#18 Jóvan, ctr+c vágólapra másol, ctrl+v beilleszt ctr+c vágólapra másol, ctrl+v beilleszt ctr+c vágólapra másol, ctrl+v beilleszt ctr+c vágólapra másol, ctrl+v beilleszt ctr+c vágólapra másol, ctrl+v beilleszt ctr+c vágólapra másol, ctrl+v beilleszt ctr+c vágólapra másol, ctrl+v beilleszt ctr+c vágólapra másol, ctrl+v beilleszt ctr+c vágólapra másol, ctrl+v beilleszt ctr+c vágólapra másol, ctrl+v beilleszt ctr+c vágólapra másol, ctrl+v beilleszt ctr+c vágólapra másol, ctrl+v beilleszt ctr+c vágólapra másol, ctrl+v beilleszt -
#17 csoda:D -
#16 :DDDDDD -
nagyaki #15 köszi, de ezt már tudtam -
nagyaki #14 ez a net!!!!!!!!és mi ebben az idióta? -
#13 nos, kezdjük: a nagy gomb a gépházon: bekapcsolás. Ezután már szerintem Te is tudod;) -
#12 "...mit kell ahoz lenyomni, hogy a WORD-ben betűk jelenjenek meg...?" -
homeless #11 Itt az első fogás:
kattints erre a linkre:) -
#10 talán kellene venni egy két könyvet és olvasgatni hamár az internetet nem használod -
#9 akkor mielőtt mindenféle idióta topicot nyitsz olvasgass a neten... -
#8 lolmár...ha már ide tudtál írni, akkor akkora nagy baj nem lehet talán :DD -
nagyaki #7 nem, csak kezdő vagyok