12
  • Antiga
    Én demoztam a gép bírta nyomtam is ezerrel nagyon ott van a topon a legjobb hogy nem elég a VC-nek két lövés a lábába hanem akkor csak bibis lesz neki bel kell nyomni egy tárat még a mellkasába is ahhoz hogy kidobja a taccsot :) király gém leszedem a demot
  • Csatti
    Nem fejlesztői környezet hanem egy API. Fejlesztői környezet mondjuk egy delphi vagy egy visual studio. Az API pedig az Application Programming Interface azaz alkalmazás programozói felület. Tényleg ki lehet hagyni csak éppen nem érdemes. Rengeteg felesleges munkát lehet velük megspórolni. Akik emlékeznek még a régi dosos időkre, akkoriban a játékoknak támogattak bizonyos mennyiségű hardvert, de külön el kellett készíteni a fejlesztőiknek minden eszközhöz a megfelelő "driver"-t.
  • Skeez
    Kösz az újabb infot!
    Talán majd jön egy Írástudó Ember, aki elmondja a tutit...
    :)
  • elpazo
    én csak annyit füznék hozzá a dx es vitához h anno vlhol olvastam egy vlmi überszakértő irását a témárol, és az tisztán azt irta, h a directx csak egy fejlesztői környezet, ami egyszerűbbé teszi a készitőknek a fejlesztést, de ugyn azt direct x nélkü lis el lehet érni, csupán hosszabb munkával, és elvileg az x360 rendelkezik az ehhez szükséges hardwarerrel,m csupán a dc10et nm támogatja..
  • Skeez
    Hát ez az! Hogy hogyisvanez! Mert nem tartom valószínűnek, hogy egy gamét megírjanak dx9-cel majd dx10-zel is. Márpedig elviekben erről lenne szó ha konzolon és PC-n is szeretnék kiadatni.
    Tehát vagy tudják már az új konzolok a dx10-et,ami ugye furi, mert egy szóval sem említették. Vagy nem tudják és az egész dx10 mizéria csak a PC-s piac kavarása.
    Persze szoftveresen mindent meg lehet oldani, íme: Alky Project
    Sajna angolul van, de a lényeg amit tegnap írtam, hogy Xp alá gyógyítanak dx10-et.
    Persze azt sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hogy az x86 architektúrája bizony öreg már. Viszont még mindig lehet pénzt nyerni belőle...
    Stb, stb, Satöbbi.
    @===@
  • psishock
    Skeez, az x360 nem használ dx10@, de azt mondják (a guruk), hogy a grafikus rendszere alig különbözik tőle (ugyebár ATI kártya csücsül benne, és akkor már tervbe volt az r600). Az érdekessége a dolognak, ami egyben értelmetlen is számomra a tény, amivel egyben a dx10@ is rekámozták, hogy nincs félig-meddig DX10 támogatás mint az előző verziókkal volt. Meghúzták a vonalat, nincs visszafelé kompatibilitás. Van hardware ami támogatja, és van ami nem. Ennyi, nincs felemás út (szerintük). Na, akkor ez hogy is van megoldva? :)
  • Skeez
    Hosszabb kommentet kezdtem írni a dx10-ről, de aztán hagytam a fenébe.
    Gumicsont, minden fórumon lehet róla olvasni.
    PL: valaki berántotta Xp alá is.
    Monnyuk érdekel, hogy az X360Box-os gamék is aztat használják-e? Valaki azt írta, hogy nem is, mert amikor elkezdték a konzolokat gyártani, dx10 sehol nem volt.
    Szóval infó needed.
    Kösz...
  • psishock
    ...persze newb-k nél még bejöhet a dolog, ők ugyanis még tapasztalatlanok, és minden új a számukra. (régiségekkel nem foglalkoznak, ami lehet pozitív is de negatív is, figyelve hogy melyik "oldalrór" nézzük a dolgot) Lehet, hogy ezt a réteget célozza a project.
  • psishock
    "...A történetben egy amerikai katonát alakítunk, aki a vietnámi háború kellős közepébe csöppen..."
    akkor kösz, de nem kösz. Változásra várok, ha nem tudnak új megoldásokat találni arra, hogy lekössenek a monitor elé, akkor eleve halott a dolog. Ilyet már 1000x láttunk. Mivel ér ez a több "tucat FPS"-től többet, hogy egyáltalán időt fecséreljen az ember reá? Tudom, az egyszer bevált dolgok bőrlehúzása 1 bevett marketing húzás, de szerintem ez már ilyen formában, ehányadszor nem életképes.
  • gyuri12
    ha nem lesz nagy gépigénye,akkor jöhet!
  • 1488
    és ha nem erőmű kell alá, akkor szurkolok a csapatnak, lesznek itt jó játékok :)
  • Librarian
    Az ilyen motor nekem tökéletesen megfelel...