The Hell in Vietnam: olcsó játék, nem hülyegyerekeknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Talán majd jön egy Írástudó Ember, aki elmondja a tutit...
😊
Tehát vagy tudják már az új konzolok a dx10-et,ami ugye furi, mert egy szóval sem említették. Vagy nem tudják és az egész dx10 mizéria csak a PC-s piac kavarása.
Persze szoftveresen mindent meg lehet oldani, íme: Alky Project
Sajna angolul van, de a lényeg amit tegnap írtam, hogy Xp alá gyógyítanak dx10-et.
Persze azt sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hogy az x86 architektúrája bizony öreg már. Viszont még mindig lehet pénzt nyerni belõle...
Stb, stb, Satöbbi.
@===@
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Gumicsont, minden fórumon lehet róla olvasni.
PL: valaki berántotta Xp alá is.
Monnyuk érdekel, hogy az X360Box-os gamék is aztat használják-e? Valaki azt írta, hogy nem is, mert amikor elkezdték a konzolokat gyártani, dx10 sehol nem volt.
Szóval infó needed.
Kösz...
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
akkor kösz, de nem kösz. Változásra várok, ha nem tudnak új megoldásokat találni arra, hogy lekössenek a monitor elé, akkor eleve halott a dolog. Ilyet már 1000x láttunk. Mivel ér ez a több "tucat FPS"-tôl többet, hogy egyáltalán idôt fecséreljen az ember reá? Tudom, az egyszer bevált dolgok bôrlehúzása 1 bevett marketing húzás, de szerintem ez már ilyen formában, ehányadszor nem életképes.
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php