321
online f1 manager játék
-
#40 hát ez most nagy lelohaszotta a kedvem:( elsö versenyem 24 emberböl 7.ként indulok erre még 1kört se tutok menni:((( -
#39 én totál elkúrtam... :D
már a 12. körben kijöttem kerék cserére, így totál utolsó vagyok...de mi az amikor fékcsík látható?? :D -
#38 nekem is az volt beállítva, ahhoz képest ott vagyok ahonnan rajtoltam (de legalább nem estem ki) -
#37 asszem annyi h az eleljén probáljon elöre törni:D
ez lett volna a gond? lol -
#36 milyen risk beállításod volt? -
#35 vagyis már a 19..... -
#34 én visszacsúsztam a 20. helyre..... -
#33 nah szép 1kört se mentem már az elején kiestem...7.helyröl érdekes...és csak én -
#32 20 perc mulva kezdődik :D -
#31 7. a 22böl, nem csusztam sokat le:P -
#30 én rookie 33-ban vagyok 5. egyelöre a 10-böl :) -
#29 én 1 helyet csúsztam vissza.... :D -
#28 15 en és még mindig 1. vagyok -
#27 most reggel látom visszacsusztam 12. heylre :@@@
mar 16an vagyunk -
#26 grat!
Nálatok hányan kvalifikáltak eddig?
nálam 12en -
#25 1. Rookie 32 :D de ez még változhat -
#24 én 9. helyre kvalifikáltam a Rookie 21-ben... :D -
#23 7. helyre kfalifikáltam Rookie 6-ban -
#22 igen a következő futam a Hungaroringen lesz, ezért a fontosabb alkatrészeket fejlesztettem a pilótának meg azt az utasítást adtam hogy nyomja a gázt mint az állat :D (remélem nem füstöl el a gép) -
#21 köv map:
thx -
#20 jobb felső sarokban van a "click here to follow the race live" oda kattintva kiválaszthatod melyik csoport futamát akarod nézni -
#19 #16 -
#18 nem :) -
#17 te vagy F Szasz? :) -
#16 Offices are currently closed!
To save some server resources and avoid overloading the server all offices will be closed after the qualification deadline (18:30 CET), during race calculation and during the live race.
However while you are waiting for the race you can still login on the right and submit your bets on the outcome of the Elite race in the Elite Betting Game.
Since the forum is also closed during the live race, we recommend you to visit our chat room and discuss the race progress with fellow managers. You can also join the chat room by using an IRC client (mIRC for example). To join the chat room with an IRC client connect to the server irc.dalnet.com and join the channel #gpro.
emi? -
#15 mindjárt kezdődik a futam és a 3. helyről indulok -
#14 igen van, és ha még 2 óráig nem fut valaki gyorsabb kört akkor pole pozicióból fogok indulni :D
egyébként a várólistán az első 87 játékos kap helyet a mai futam után -
#13 Én itt azt olvasom, hogy mindig a következő versenyen üresednek meg helyek!
Tehát, elvileg, Pénteken már játszhatok :D Neked van csapatod? :) -
#12 Nézd meg a waiting list-et, felül írja, hogy hány játékos kap szabad helyet valameik csoportban a következő futam után. Ahogy nézem a magyarok csak 1 hét mulva kb. -
#11 Nem akarnak beosztani egy csapathoz sem, meddig várjak még ?! :( -
#10 ezeket beállíthatod az f1cl-ben,vagy az rFactor-ban :D -
#9 valóban az, ha megnézed a hosszú címet akkor ott van
Nekem az tetszik benne, hogy széles a beállítási spektrum pl. a szárnybeállítást, motort, váltót stb. 0-999 ig lehet állítani. -
#8 De ahogy nézem ez inkább menedzser játék, mint szimulátor:)
Jónak tűnik csak az ilyenekhez nekem nem sok türelmem van mostanában:( -
Bacsa Szabolcs #7 aha akor várnom kel ooooooooooooooooo -
#6 reg és megerősítés után várólisátra kerülsz és majd kapcs csapatot 2-3 nap múlva...v korábban... -
Bacsa Szabolcs #5 figyu már ha regisztráltam már magam akor hogy kel versenyezni vagy valami ijesmit csinálni???? -
#4 nem tűnik rossznak én regisztráltam :D -
#3 register now
-
Bacsa Szabolcs #2 hol lhet egyántalán jelentkezni??? -
#1 gpro
bővebben a játékról itt
április 24. én lesz a 4. szezon első futama, jelenleg kb 50 magyar játékos van.