katalin bírónő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Ja és a 'Katalin' is kisbetûvel...
Nemhogy inkább örülne mindenki, hogy befejezték ezt a mûsort, minek még utána tárgyalni róla?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
el tudom képzelni milyen lehet az érdeklõdési köre -.-
egyébként igen,azoknak a csatornáknak nyomába sem érhet az õ általa szeretett csatornák
ReaL MaDRid x siempre
Together we'll fly someday...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
igen, igényes mûsorok melegágyai.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
delbanplshtx<#felkialtas>#felkialtas>
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Justin topic, Paris Hilton, és most ez.
Nem rontom tovább a levegõt itt, csak rossz láttni, hogy mennyire elsekélyesedik ez a világ (és nem, nem flame, sajnos láttam az említett müsorból is pár részt, és néha eljutottam a német csatornán adott szenyekhez is)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
mikor lesz vajon újabb évad?a német csatornán többet ment, itt miért nem?😞