34
katalin bírónő
-
Monoton #34 idiota amerikai showmusor magyar modra :I -
#33 Ja és még csak annyit kedves témaindító, hogy rohattul [url=http://www.akg.hu/szub/40katalin.html]nem volt "jó kis műsor".[/url] -
#32 Francér' kellett ennek topikot nyitni, mikor már van.
Ja és a 'Katalin' is kisbetűvel...
Nemhogy inkább örülne mindenki, hogy befejezték ezt a műsort, minek még utána tárgyalni róla? -
#31 pontosan -
#30 tök mind1,h mit néz,csak ha megkérdezik,azért ne azt mondja már,h rtl klubot,meg vivát,mert azzal kiröhögteti magát :D
el tudom képzelni milyen lehet az érdeklődési köre -.-
egyébként igen,azoknak a csatornáknak nyomába sem érhet az ő általa szeretett csatornák -
#29 A Duna fenyevekkel jobb, csak sajnos keves olyan ember van aki nezne, es ez sajnos nem a tvt hanem a szerencsetlen iqnulla embereket minositi, akik rtl-t meg vivat bamulnak. -
Coco #28 ha azt mondja h duna v filmmuzeum jobb? :D -
Garfield #27 Figyuzzá', kiscsillag, ez szerinted micsoda? -
#26 karácsony kopog ---> katalin .... XXX -
#25 te nyitottad a paris hilton topicot is újfent egy hatalmas topic! :ASD_ASD_AS -
#24 *kultúrcsatornái -
#23 Magyarország klutúrcsatornái -.- -
knightbali #22 "rtl klubot" "és vivat"
igen, igényes műsorok melegágyai. -
fszidonia16 #21 a mónikánál jobb -
Sawyer2 #20 Rtl? Bocsi akkor igazad van... a mónikánál sokkal jobb... -
fszidonia16 #19 és vivat -
fszidonia16 #18 rtl klubot -
Sawyer2 #17 Profi műsor???? Mit nézel te ezen kívül. minimaxot?? -
fszidonia16 #16 na azért mert nem tetszett neked az nem azt jelenti hogy a stáb nem volt profi, igenis egy tökéletes műsort készítettek -
#15 sziasztok, ez a topikom lehet tetszeni fog már nektek...
delbanplshtx -
Sawyer2 #14 OSZTOM... -
#13 A gond az, hogy a magyar bíróság nem úgy működik ahogy azt ott lefestették így kurvára el volt rugaszkodva a valóságtól. A színészek meg szimplán szarok voltak.... -
Sawyer2 #12 Ha rossz kedvem volt és nevetni akartam akkor néha néztem... de inkább a Jóbarátok :D -
#11 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd -
#10 nem cikizni vagy kötekedni akarok, de azért látszik, hogy mennyire megvannak a rétegek érdeklödés, igény és fogyasztás terén.
Justin topic, Paris Hilton, és most ez.
Nem rontom tovább a levegőt itt, csak rossz láttni, hogy mennyire elsekélyesedik ez a világ (és nem, nem flame, sajnos láttam az említett müsorból is pár részt, és néha eljutottam a német csatornán adott szenyekhez is) -
fszidonia16 #9 na ne, jó kis műsorocska volt -
#8 a Szar szóval minősíted, de ennek minősége nem volt! -
#7 a bíráskodás, nem pedig olcsó, béna színészeket hívnának be, hanem rendes bírósági eseteket mutatnának. -
Sawyer2 #6 Sztem arra gondolt hogyha a műsorban történt dolgok, viták igazak lennének... -
#5 Ez a műsor egy rakás SZAR volt!!!!! -
zoolee #4 Én néztem, de jó is volt meg nem is... -
fszidonia16 #3 mi igaz? -
#2 ha még igazi lenne... -
fszidonia16 #1 sziasztok, ez a topikom lehet tetszeni fog már nektek, jó kis műsor volt a tv2n, de mostmár sajnos nincs:(
mikor lesz vajon újabb évad?a német csatornán többet ment, itt miért nem?:(