1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • Djemba
    dik ha lesz hozzá patch ne gondold, hogy sm 2.0 menni fog!!!!majd ezt mondd a CRYSISNÉL is majd a patc ha jön lehet hogy megy sm 2.0 is ááá
  • Bucser
    Ahogy olvasom a gépigény miatti srámokat gondolom kurva gyorsan lesz hozzá patch.
  • sheva94
    milyen árban vannak az sm 3.0 képes kártyák?
  • Jim Kirk
    Közben kiderült mi volt a hiba. Le kellett húznom a kormányomat és egyből elindult a játék. Totál röhej!
  • arty
    ez igaz, lehet csak az idő szépiti meg az emléket :) vagy csak a 15-20fps miatt nem élvezem a hintázást :( (ez is pl. esélyes :( )
  • Shep
    Na ja azért én is végigszenvedném, bár ha ez is olyan idióta üldözős részekkel teli mint az Ultimate akkor inkább nem.
  • GoKu x
    nekem is hasonló konfigom van de szaggat mint állat! nekem teccene a játék de így élvezhetetlen.
  • Shep
    Beszarás az ilyen game, beállított magának egy ilyen ultra low grafikát 3700+ 7600GT (tuningolt) 1 giga ram, na mondom ok, de hát így se megy 30 felé az fps, na mondom anyátok akkor gyerünk maxra sokkal nem lett szebb viszont a városban 15 fps és ha fordulok akkor egy pillanatra megáll a kép. Atom játék atomerőműveseknek. Ha annyira se képesek, hogy normálisan optimalizáljanak akkor inkább ki se adják, nem fogunk sírni miatta, mert a játék sem egy nagy valami, ugyanaz mint az eddigiek.
  • Djemba
    bannert valaki csinálna???nekem nem jött össze eddig
  • Djemba
    na lejött a game
    most telepítem
  • xido
    hm..pedig én ahogy emlékszem az 1-ben a hálóhintára,ott csak szimpla előrehaladás volt,bukfenc illetve nyújtott,irányváltásos ugrással kombinálva,falról lepattanva,megpördülve...seholse volt benne hosszú lengés,falonfutás,hálóhúzásos gyorsulás...
  • arty
    szép, de a gépigény elég szánalom, az állítható opciok szegényesek és a minimumra leszedett gfx is be-beakad ... :( a hálózás továbbra is az első részben volt jól megolva itt már butitott, de elmegy, a kombok tűrhetőek, végülis az itéletem: konzolon kell beszerezni, hátha a fix hardveren jobban magy, mert maga a játék sztem nem lehet rossz :)
  • Richard90
    5-7fps
    a legjobb talán 10fps volt :D
  • xido
    meg gondolod,ami kijön 4.5 gigán,azt ők 2.7-re becsomagolják?:)
  • xido
    p2p-n terjedő okosságok között sok ám a kamu...a név nem minden...de ebből csak a Nogroup vagy minevű team csinált egyet:)
  • mama2
    De pedig van. Mert ez az nem?
  • Djemba
    FAK
  • Djemba
    RELOADED NINCSEN!!!!
  • mama2
    Én letöltöttem v.mi Reoldaded verziót innen:http://fenopy.com/torrent/Spider-Man_3_PC_DVD-RELOADED_/NTkzNDI0/index.html
    Le is töltöttem, de amikor csomagolnám ki, Kódot kér. Valami van a cuccon, de nem tok rájönni mi lehet a kód. V.ki segítsen. Köszi:Zoli
  • Djemba
    de a közeljövőben már minden sm 3.0 ás sm 4.0 fog kijönni
  • Djemba
    hát ez van nagy gépigény és nem valami jó game
  • SNAKE01
    nem fog menni sm 2.0-án,splinter cell da-nél is patch-re vártak,meg rinyáltak nem hiszem el nem megy,de csak rá kellett jönniük hogy márpedig nem fog menni,törődjetek bele...
  • sheva94
    van rá valami mód hogy elfusson sm 2.0-án esetleg valami patch vagy valami hasonló. Mer nekem is ez a kép nincs de hang igen dolog van.
  • GoKu x
    full grafikán mennyi fps-ed volt?
  • Richard90
    hát igen... lassan nekem sem ártana beújítani :(
    csak hát money kellene hozzá...
    min 150e
    (amúgy a mostani konfig: 6600GT 3.0ghz celeron 1gb ram
  • xido
    persze,nálam is,csak kérdés kinek milyen a gépe:)
  • Djemba
    Népszerű témák
    1. Battlefield 2
    2. Spider-Man 3
    3. Humoros és aranyos képek, videók
    4. SilkRoad Online
    5. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    6. Test Drive Unlimited
    7. GRAW2
    8. GTA: San Andreas
    9. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
    10. Windows: Vista (Longhorn)
  • Djemba
    képeket tegyetek be ha lehet!!!
  • SNAKE01
    nemtom,mi a gondotok,nálam akadás nélkül megy :|
  • Richard90
    pfúúúú most vettem fel full grafikára :O:O:O
    iszonyat jól néz ki :O
    akinek jó gépe van, az semmi képp ne hagyja ki
  • Djemba
    videókártya szentem kicsi neki!
  • csillagharcos6
    Én feltettem a Játékot de tök sötétség van (csak a hangokat hallom)
    Miért???
  • Djemba
    jaja
  • sheva94
    A konzol topicban nem túl nagy a pangás úgy hogy itt kérdezem meg. Ki adják a játékot ps2-re?
  • báttyó02
    az igazság Max-nál van
  • Maxtreme
    Hidj nekem h nem valós adatok.. Szted ki az az elvetemült (ha csak nem servert üzemeltet) aki 8gb memót pakol a gépébe?

Ha 1 kicsit a dolgok mögé látnál, megértenéd h miért írta oda ezeket az adatokat.. az uccsó mondat sokat elárul. :p
  • xido
    miért?...4x 2gigás ramokkal lehet,nem?
  • Jim Kirk
    Driverekből az utcsó változatok vannak fent. Refreshlockkot meg nem használok. :S
  • Maxtreme
    hát nem :)
    Drivercsere, etc.. esetleg ha használsz refreshlockot lődd ki.
  • Maxtreme
    lol.. :) ..és azok szted valós adatok? 8gb memória etc.. :)