1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
Djemba #149 dik ha lesz hozzá patch ne gondold, hogy sm 2.0 menni fog!!!!majd ezt mondd a CRYSISNÉL is majd a patc ha jön lehet hogy megy sm 2.0 is ááá -
#148 Ahogy olvasom a gépigény miatti srámokat gondolom kurva gyorsan lesz hozzá patch. -
sheva94 #147 milyen árban vannak az sm 3.0 képes kártyák? -
#146 Közben kiderült mi volt a hiba. Le kellett húznom a kormányomat és egyből elindult a játék. Totál röhej! -
#145 ez igaz, lehet csak az idő szépiti meg az emléket :) vagy csak a 15-20fps miatt nem élvezem a hintázást :( (ez is pl. esélyes :( ) -
#144 Na ja azért én is végigszenvedném, bár ha ez is olyan idióta üldözős részekkel teli mint az Ultimate akkor inkább nem. -
#143 nekem is hasonló konfigom van de szaggat mint állat! nekem teccene a játék de így élvezhetetlen. -
#142 Beszarás az ilyen game, beállított magának egy ilyen ultra low grafikát 3700+ 7600GT (tuningolt) 1 giga ram, na mondom ok, de hát így se megy 30 felé az fps, na mondom anyátok akkor gyerünk maxra sokkal nem lett szebb viszont a városban 15 fps és ha fordulok akkor egy pillanatra megáll a kép. Atom játék atomerőműveseknek. Ha annyira se képesek, hogy normálisan optimalizáljanak akkor inkább ki se adják, nem fogunk sírni miatta, mert a játék sem egy nagy valami, ugyanaz mint az eddigiek. -
Djemba #141 bannert valaki csinálna???nekem nem jött össze eddig -
Djemba #140 na lejött a game
most telepítem -
xido #139 hm..pedig én ahogy emlékszem az 1-ben a hálóhintára,ott csak szimpla előrehaladás volt,bukfenc illetve nyújtott,irányváltásos ugrással kombinálva,falról lepattanva,megpördülve...seholse volt benne hosszú lengés,falonfutás,hálóhúzásos gyorsulás... -
#138 szép, de a gépigény elég szánalom, az állítható opciok szegényesek és a minimumra leszedett gfx is be-beakad ... :( a hálózás továbbra is az első részben volt jól megolva itt már butitott, de elmegy, a kombok tűrhetőek, végülis az itéletem: konzolon kell beszerezni, hátha a fix hardveren jobban magy, mert maga a játék sztem nem lehet rossz :) -
Richard90 #137 5-7fps
a legjobb talán 10fps volt :D -
xido #136 meg gondolod,ami kijön 4.5 gigán,azt ők 2.7-re becsomagolják?:) -
xido #135 p2p-n terjedő okosságok között sok ám a kamu...a név nem minden...de ebből csak a Nogroup vagy minevű team csinált egyet:) -
#134 De pedig van. Mert ez az nem? -
Djemba #133 FAK -
Djemba #132 RELOADED NINCSEN!!!! -
#131 Én letöltöttem v.mi Reoldaded verziót innen:http://fenopy.com/torrent/Spider-Man_3_PC_DVD-RELOADED_/NTkzNDI0/index.html
Le is töltöttem, de amikor csomagolnám ki, Kódot kér. Valami van a cuccon, de nem tok rájönni mi lehet a kód. V.ki segítsen. Köszi:Zoli -
Djemba #130 de a közeljövőben már minden sm 3.0 ás sm 4.0 fog kijönni -
Djemba #129 hát ez van nagy gépigény és nem valami jó game -
#128 nem fog menni sm 2.0-án,splinter cell da-nél is patch-re vártak,meg rinyáltak nem hiszem el nem megy,de csak rá kellett jönniük hogy márpedig nem fog menni,törődjetek bele... -
sheva94 #127 van rá valami mód hogy elfusson sm 2.0-án esetleg valami patch vagy valami hasonló. Mer nekem is ez a kép nincs de hang igen dolog van. -
#126 full grafikán mennyi fps-ed volt? -
Richard90 #125 hát igen... lassan nekem sem ártana beújítani :(
csak hát money kellene hozzá...
min 150e
(amúgy a mostani konfig: 6600GT 3.0ghz celeron 1gb ram -
xido #124 persze,nálam is,csak kérdés kinek milyen a gépe:) -
Djemba #123 Népszerű témák
1. Battlefield 2
2. Spider-Man 3
3. Humoros és aranyos képek, videók
4. SilkRoad Online
5. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
6. Test Drive Unlimited
7. GRAW2
8. GTA: San Andreas
9. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
10. Windows: Vista (Longhorn)
-
Djemba #122 képeket tegyetek be ha lehet!!! -
#121 nemtom,mi a gondotok,nálam akadás nélkül megy :| -
Richard90 #120 pfúúúú most vettem fel full grafikára :O:O:O
iszonyat jól néz ki :O
akinek jó gépe van, az semmi képp ne hagyja ki -
Djemba #119 videókártya szentem kicsi neki! -
csillagharcos6 #118 Én feltettem a Játékot de tök sötétség van (csak a hangokat hallom)
Miért??? -
Djemba #117 jaja -
sheva94 #116 A konzol topicban nem túl nagy a pangás úgy hogy itt kérdezem meg. Ki adják a játékot ps2-re? -
#115 az igazság Max-nál van -
#114 Hidj nekem h nem valós adatok.. Szted ki az az elvetemült (ha csak nem servert üzemeltet) aki 8gb memót pakol a gépébe?
Ha 1 kicsit a dolgok mögé látnál, megértenéd h miért írta oda ezeket az adatokat.. az uccsó mondat sokat elárul. :p
-
xido #113 miért?...4x 2gigás ramokkal lehet,nem? -
#112 Driverekből az utcsó változatok vannak fent. Refreshlockkot meg nem használok. :S -
#111 hát nem :)
Drivercsere, etc.. esetleg ha használsz refreshlockot lődd ki. -
#110 lol.. :) ..és azok szted valós adatok? 8gb memória etc.. :)