1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
#189 Úgy fest akkor itt valami globális gond lesz, mert nekem is ez van. -
#188 Valami forma azt írta az nforce forumon "Runs great here. Using 1280x768, 4X AA, Vertical Sync/FullScreenFX/Shadows all ON with City Detail and Surface quality set to HIGH.
Only quirk I've noticed is that the shadows people cast have jagged edges.
C2D 6400, Gigabyte 956P-DQ6, 4GB DDR2 800MHz, X1950XTX (Catalyst 7.4s), Windows Vista Enterprise x64"
Majd ha megnyerem a lottót ennyit nem ér ez a fos. -
Gabosh #187 Elinditom gamet ,fut is , kb 10-20 p game után kilép, ennyi.
Tudna vaki segiteni ? -
Gabosh #186 Graf kártyám: Gforce 7600 gt -
Samspye #185 Sziasztok!
Lécci valaki help!
Nekem csak egy gondom lenne, hogy játszottam a játékkkal el is mentettem benne egy részt és mit az isten mikor újra bekapcsolom a gamet nem az elmentésemet adja be hanem a gyakrolótol végig előröl elkezdi is végig kell csinálni a sok procedurát :S és nézeggettem de a menuben nem találtam semmi load opciót :( valaki tudja erre a választ? Nagyon kéne a segítség!
Előre is köszönöm! Üdv! -
#184 Na ez a retek nekem is kifagy, csak nem tudom miért. -
werpelethy #183 A szmájli helytt a 3 s betűt használtam -
#182 swappol az nekem 1,5 giga rammal is -
#181 X1xxx kártyák mind tudják az sm3.0-t, asszem. -
werpelethy #180 Lósz@rt kell ennek friss windows, meg legfrissebb directx, meg legfrissebb videodriver. Csak ki kellett húzni a kormányt és már indul is februári dx9-el, meg 1 éves 84.21-es driverrel.
7800GS-sel mediumon jól játszható és szép is. 1 giga ram min. kell neki, ezalatt valszeg erősssen sweppelni fog -
werpelethy #179 x1800-tól az ATI-k,meg a GF 6-tól az NV-sek. -
greenw #178 NAgyon thx az infókat! -
greenw #177 pontosan milyen kártyák tartoznak az sm3-asok közé??De thx a segítséget. -
#176 na jó én segítek neked:
nem fog menni neked a játék, mivel a 9600XT nem támogatja a directx 9.0c-t, ezáltal a shader model 3.0-t se, ez pedig sajnos szükséges a játék futtatásához -
werpelethy #175 SM 3-as kártya kell hozzá -
greenw #174 tudnál mondani hsz száot pls. Nagyon köszi! -
#173 Segítek. Olvass vissza... -
greenw #172 sziasztok! feltettem a játékot, megcrackeltem. Namost ahogy elindtom a játékot semmikép nem jön be, csak hallom a hangokat. Vmi 5let? Catalyst driverfrissítve, karim radeon 9600xt -
kecskusz #171 Biztosan a graf. kártyádal van a baj,talán gyenge,vagy frissÍtsd a drivered! -
Scr1pter #170 nekem vistán amt athlon64 x2 4600, corsair xms2 800mhz 2*1 giga, 7900gt és szaggat.. ennyit az "optimalizálásról" -
reznák #169 valaki segítsen
-
csoola #168 Athlon 64 3800+ X2, 7600 GT (256 megás fasza), 1 giga DDR2 ram és SZAGGATT????!!!!!! Jobban megy sokkal a stalker mint ez! ezt hogyan gonolták? asszem amig egy patch nem orvosol én nem is játszok vele... szerencsére nem adtam érte sok pénzt, bár az az 1 sms is sok volt asszem! -
#167 a crack emberek a crack, plz tipp mé wan hibaüzi ha inditom gamét, fullos a pc, mi a fakk a baya ??? PLZ HLP -
#166 mivan? csak sm3 fut?:S na neee:S
Attol hogy spiderman 3 attól még nem kell csak sm3 -
#165 dejó hogy nem voltam itthon egésznap és nem töltöttem le,mert itt a sok negativ vélemény után azt hiszem nem is fogom... -
#164 -
#163 hali, nekem nemyo a crack, newtorrents-röl huztam, wkinek ötlet honnan másik crack, thx -
Gabosh #162 Elinditom gamet ,fut is , kb 10-20 p game után kilép, ennyi.
Tudna vaki segiteni ? -
#161 tárhelyről -
reznák #160 ti amúgy honnan töltöttétek le? -
reznák #159 nem kevés mert még ki se választhatom hogy hova töltsem akkor jön be mikor
megnyítom a telepítést -
#158 az elözö spider manek szarok voltak remélem ez nem olyan szar -
kecskusz #157 HY!!!
Letöltöttem a játékot,kicsomagoltam,de a kép file kicsomagolásánál kéri a jelszót!
Van hozzá még 1 oldal is ahol le van Írva,hogy honnan kell megszerezni a jelszót,lehúztam(egy programnak a verzió számát kellene beÍrni)de az oldalon az van Írva "The Version Number, it looks like this: 4.2.X.X.XXX" ,pedig a prog. verzió száma 4.2.0.0 és ennyi!Nemtom ,ezt nem fogadja el és azt sem,hogy van-e új verzió,de lehet,hogy valaki ugyan ezt húzta le és sikerült megszereznie a verzió számot az elküldené nekem,nagyon megköszönném!
Please segÍtsen valaki!!! -
Djemba #156 nekem nagyon bejön a game szentem tök jó -
#155 Lehet, hogy kevés a helyed a Vindózos partíciódon. -
reznák #154 Sziasztok!
Na letöltöttem a játékot ,kicsomagoltam majd elkezdtem felrakni mire ezt írja ki:Error 1324. The path Spider-Man 3(TM).msi contains an invalid
character
légszi segítsetek
köszi -
xido #153 30ezer körül -
#152 vkinél előfordult már oylan hogy ha üt vagy ugrál meg ilyenek késöbb reagál pókarc?? szóval oylan mintha elcsúszna az egész amit beücc neki. remélem értitek mi lehet a gond!! nem szaggat megy hibátlanul! -
#151 Bazzeg értelmesen magyarul beszéljél már.... -
Djemba #150 1. Battlefield 2
2. Manchester United Fan Club
3. Spider-Man 3
4. Test Drive Unlimited
5. Humoros és aranyos képek, videók
6. GTA: San Andreas
7. Windows: Vista (Longhorn)
8. GRAW2
9. Partyarcok
10. SilkRoad Online