1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • Shep
    Úgy fest akkor itt valami globális gond lesz, mert nekem is ez van.
  • CalebJoe
    Valami forma azt írta az nforce forumon "Runs great here. Using 1280x768, 4X AA, Vertical Sync/FullScreenFX/Shadows all ON with City Detail and Surface quality set to HIGH.

Only quirk I've noticed is that the shadows people cast have jagged edges.

C2D 6400, Gigabyte 956P-DQ6, 4GB DDR2 800MHz, X1950XTX (Catalyst 7.4s), Windows Vista Enterprise x64"

Majd ha megnyerem a lottót ennyit nem ér ez a fos.
  • Gabosh
    Elinditom gamet ,fut is , kb 10-20 p game után kilép, ennyi.
    Tudna vaki segiteni ?
  • Gabosh
    Graf kártyám: Gforce 7600 gt
  • Samspye
    Sziasztok!

Lécci valaki help!
    Nekem csak egy gondom lenne, hogy játszottam a játékkkal el is mentettem benne egy részt és mit az isten mikor újra bekapcsolom a gamet nem az elmentésemet adja be hanem a gyakrolótol végig előröl elkezdi is végig kell csinálni a sok procedurát :S és nézeggettem de a menuben nem találtam semmi load opciót :( valaki tudja erre a választ? Nagyon kéne a segítség!

Előre is köszönöm! Üdv!
  • Shep
    Na ez a retek nekem is kifagy, csak nem tudom miért.
  • werpelethy
    A szmájli helytt a 3 s betűt használtam
  • NEOreg3
    swappol az nekem 1,5 giga rammal is
  • NEOreg3
    X1xxx kártyák mind tudják az sm3.0-t, asszem.
  • werpelethy
    Lósz@rt kell ennek friss windows, meg legfrissebb directx, meg legfrissebb videodriver. Csak ki kellett húzni a kormányt és már indul is februári dx9-el, meg 1 éves 84.21-es driverrel.
    7800GS-sel mediumon jól játszható és szép is. 1 giga ram min. kell neki, ezalatt valszeg erősssen sweppelni fog
  • werpelethy
    x1800-tól az ATI-k,meg a GF 6-tól az NV-sek.
  • greenw
    NAgyon thx az infókat!
  • greenw
    pontosan milyen kártyák tartoznak az sm3-asok közé??De thx a segítséget.
  • NEOreg3
    na jó én segítek neked:

nem fog menni neked a játék, mivel a 9600XT nem támogatja a directx 9.0c-t, ezáltal a shader model 3.0-t se, ez pedig sajnos szükséges a játék futtatásához
  • werpelethy
    SM 3-as kártya kell hozzá
  • greenw
    tudnál mondani hsz száot pls. Nagyon köszi!
  • Maxtreme
    Segítek. Olvass vissza...
  • greenw
    sziasztok! feltettem a játékot, megcrackeltem. Namost ahogy elindtom a játékot semmikép nem jön be, csak hallom a hangokat. Vmi 5let? Catalyst driverfrissítve, karim radeon 9600xt
  • kecskusz
    Biztosan a graf. kártyádal van a baj,talán gyenge,vagy frissÍtsd a drivered!
  • Scr1pter
    nekem vistán amt athlon64 x2 4600, corsair xms2 800mhz 2*1 giga, 7900gt és szaggat.. ennyit az "optimalizálásról"
  • reznák
    valaki segítsen
  • csoola
    Athlon 64 3800+ X2, 7600 GT (256 megás fasza), 1 giga DDR2 ram és SZAGGATT????!!!!!! Jobban megy sokkal a stalker mint ez! ezt hogyan gonolták? asszem amig egy patch nem orvosol én nem is játszok vele... szerencsére nem adtam érte sok pénzt, bár az az 1 sms is sok volt asszem!
  • tonyr #167
    a crack emberek a crack, plz tipp mé wan hibaüzi ha inditom gamét, fullos a pc, mi a fakk a baya ??? PLZ HLP
  • AntiHero
    mivan? csak sm3 fut?:S na neee:S
    Attol hogy spiderman 3 attól még nem kell csak sm3
  • Tatyla
    dejó hogy nem voltam itthon egésznap és nem töltöttem le,mert itt a sok negativ vélemény után azt hiszem nem is fogom...
  • Tatyla
  • tonyr #163
    hali, nekem nemyo a crack, newtorrents-röl huztam, wkinek ötlet honnan másik crack, thx
  • Gabosh
    Elinditom gamet ,fut is , kb 10-20 p game után kilép, ennyi.
    Tudna vaki segiteni ?
  • Shep
    tárhelyről
  • reznák
    ti amúgy honnan töltöttétek le?
  • reznák
    nem kevés mert még ki se választhatom hogy hova töltsem akkor jön be mikor
    megnyítom a telepítést
  • Balazs15
    az elözö spider manek szarok voltak remélem ez nem olyan szar
  • kecskusz
    HY!!!
    Letöltöttem a játékot,kicsomagoltam,de a kép file kicsomagolásánál kéri a jelszót!
    Van hozzá még 1 oldal is ahol le van Írva,hogy honnan kell megszerezni a jelszót,lehúztam(egy programnak a verzió számát kellene beÍrni)de az oldalon az van Írva "The Version Number, it looks like this: 4.2.X.X.XXX" ,pedig a prog. verzió száma 4.2.0.0 és ennyi!Nemtom ,ezt nem fogadja el és azt sem,hogy van-e új verzió,de lehet,hogy valaki ugyan ezt húzta le és sikerült megszereznie a verzió számot az elküldené nekem,nagyon megköszönném!

Please segÍtsen valaki!!!
  • Djemba
    nekem nagyon bejön a game szentem tök jó
  • Jim Kirk
    Lehet, hogy kevés a helyed a Vindózos partíciódon.
  • reznák
    Sziasztok!

Na letöltöttem a játékot ,kicsomagoltam majd elkezdtem felrakni mire ezt írja ki:Error 1324. The path Spider-Man 3(TM).msi contains an invalid
    character
    légszi segítsetek
    köszi
  • xido
    30ezer körül
  • GoKu x
    vkinél előfordult már oylan hogy ha üt vagy ugrál meg ilyenek késöbb reagál pókarc?? szóval oylan mintha elcsúszna az egész amit beücc neki. remélem értitek mi lehet a gond!! nem szaggat megy hibátlanul!
  • Bucser
    Bazzeg értelmesen magyarul beszéljél már....
  • Djemba
    1. Battlefield 2
    2. Manchester United Fan Club
    3. Spider-Man 3
    4. Test Drive Unlimited
    5. Humoros és aranyos képek, videók
    6. GTA: San Andreas
    7. Windows: Vista (Longhorn)
    8. GRAW2
    9. Partyarcok
    10. SilkRoad Online