1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • Shep
    nekem is ez van, nekem is 7600gt-m van
  • Amadeus HU
    Az életerőt valahogy lehet növelni? Mert azt a légdeszkás köcsögöt ilyen nudli életerővel lehetetlen legyőzni!
  • Gabosh
    :D volt 1 átalán demo?

Ezek szerint senkinek sincs olyan gondja mint nekme?
  • Doomista
    egy linket kérek szépen,ahol szedhetem a demo-t.fáradt vagyok googlezni.köszönöm.
  • Dévids
    Nagy kár, hogy ilyen gépigénye van.Azt hiszem, hogy nem állok neki a játéknak mert felesleges.

Ja és kapják be a fejlesztők
  • AntiHero
    Hát igen:)..Ezen a patch se fog segíteni szerintem,
  • WOLF3x6
    Config-om: GFX: NVIDIA Geforce 7900 GS | CPU: Intel® Pentium® D CPU 2.80Ghz @ 3367 Mhz (hozzateszem, dupla magos) | MEM: 2048 MB (DDR2 800 Mhz) . Ezzel egy Medium grafikan futnia kellene, vagy tevedek? 800x600-ban jatszok, Minimum-om, es igy is neha leesik 30 ala az FPS. (Nincs se kormanyom, se joystick-om.) Elore koszonom a valaszt!
  • kill3r21
    figy papa..ez csak oltogatás...hogy 1 héttel utána nem lesz jo ez hülyeség.....ha normálisan mgvan csinálva az égvilágon semmi baja nemlesz..
    sokan ugy beszélnek erröl mindha soha senki nem csinált volna pc-n bios frissitést vagy a dvd irón Firmware uppot....
  • Mast3rmind
    KÉP1
  • Mast3rmind
    HELP

De a poén hogy mindig más fájlnál írja ki ezt többszöri letöltés után is...
  • adios
    Egyébként milyen a gém?Jobb mint a másodiké volt?Mert nekem az első tetszett,a másodikat pedig kissé "6 éves kor alattinak" gondoltam.Osszátok meg velem a véleményeiteket plz.köszi
  • Gabosh
    Akkor senki nemtudja mi a cink , csak mert idegesitő hogy megy a game é smagátol kilép, a videokártya meg már 7600 , enyhén jobb mint 6xxx.
  • timantes
    saját képek!!!!
  • timantes

• GoKu x
    picsába de játszanék vele én is, és engem zavar a 15 talán 20 fps
  • timantes
    ha újonnan veszed akkor kb 70.000 Ft , mellé az EREDETI játék 17.000 Ft.
    ha chippelve veszed akkor fennáll a rizikó hogy 1 hét múlva már nem lesz jó , esetleg egyéb hardwares dolgot amit chippelt konzolokon NEM javítanak. buktad a pénz

Amugy nekem is van konzolom és én megvagyok vele elégedve eddig kutya baja sem volt ( lekopogtam )
  • timantes
    mindenképp szedd le! eszméletlen szép grafikája van , pergős a játékmenet , megunhatatlan , mentem is vissza még egy fejezetet végigviszek :)
  • GoKu x
    tegnap pont én ezen gondolkodtam és ugyan erre jutottam én is. marad a mostani pc és beruházni egy konzolra.
  • Tatyla
    én már egy ideje erre az elhatározásra jutottam,ez a gépem az ucccsó alap dolgokra még kiváló söt még az újjabb játékok is kielégitöen futnak rajta ,de ha azon az áron amin egy jobb videókarit vennék meg tudom venni az xbox360-at akkor inkább az és nincs probléma az állandó konfigolással...
  • Richard90
    befejeznéd... mert senkit nem érdekel :/
  • Dévids
    Az nagyon drága,annyit nem adnék egy konzolért.
  • Doomista
    szrntm meg jó PC-n is a kezelés,vagyis ilyen féle kezelés kell ennek a játéknak,a spider man 1,2t végigtoltam,szasz,semmi baj nemvolt a kezeléssel.
  • Djemba
    Népszerű témák
    1. Spider-Man 3
    2. Manchester United Fan Club
    3. Partyarcok
    4. Battlefield 2
    5. SilkRoad Online
    6. Test Drive Unlimited
    7. GTA: San Andreas
    8. Humoros és aranyos képek, videók
    9. Chelsea Fan Club
    10. Armed Assault
  • Djemba
    akkor ps3 vegyél
  • Dévids
    Én inkább veszek egy xbox 360-at azon legalább megy rendesen.
  • Doomista
    Most már énis lefogom szedni a játékot,muszály lesz :)
  • timantes
    nekem P4 3,2 GHz , 2 Giga ram , x1950pro 512 DDR3as gépen nem szaggat maximális grafikán 1024*768ban. mentem is vissza játszani
  • timantes
    ügyes vagy! amugy már rég lejárt a pixel shader 2es korszak , jövőre már pixel shader 4 lesz a menő és akkor vehetsz 3as kártyát...
  • retek683
    szomorú ez a gépigény :( sztem ezek direkt csinálják
  • Jim Kirk
    Már írtam korábban. Ha van joystick csatlakoztatva a gépedhez, húzd ki.
  • Eftörsokk
    nálam 3200+ 7600GT és 1792 rammal med beállításokkal elég jól elfut,maga a játékmenet szerintem elég jó,sokkal jobb mint az eddigi pc-s részek,olyan mintha az első részt és az ultimate spidermant összegyúrták volna,még beledobtak pár új ötletet plussz feltuningolták a grafikát
    nekem nagyon bejön!
    várom a filmet:)
  • BIZ0906
    Supported Chipsets for Windows 2000/XP/Vista:
    - NVIDIA® GeForce® 7300 GT 256 MB and better
    - ATI® Radeon™ X1300 256 MB and better
    A játékbol szedtem ki!
  • BIZ0906
    Olvasgatom a fórumot és az a vélemyényem, hogy ezzel az Activision kúrva nagyot fog bukni.
    Ezzel a szarral max 1 év múlva fogok játszani(kipróbálni) majd az akkori gépen mert ha gépet veszk akkor nem szart és addigra jól lemenek a mostani és jövőbeli karik cpu-k árai is.
    Röviden ennyi a hozzászólásom
  • BIZ0906
    ok akkor buktam
    nem támogatja azt a 3 szzaros izét
    hurrá
  • BIZ0906
    Valakinek van olyan hogy nincs kép?
  • MagyaR
    Nah szép. Nekem már az installálásnál gondjaim vanak :).
    Vmilyen hang fájlokkal van vmi baja. SoundF1.cab has invalid digital signature. This may indicate that the cabinet file is corrupt.

Szal a cd-n vannak ilyen tömörített rarok amit fel akar rakni ugyebár a gamma installáláskor, amik vmilyen SoundF2.cab meg 11. Mindig változnak ezek a számok, ha újra fel akarom rakni. Szal SoundF az marad, de utána holott 2 hol 11 stb.

Szal miazhogy a digitális aláírás érvénytelen? És emiatt ez a cab fájl rossz. Hát ezt nem értem :).
  • Balumann
    Ati X1300 -as is, és Geforce 6200-es is támogatja már az SM3-at. Tehát Ati X1___ -el kezdődő, és Nvidiánál 6___ -el kezdődő (6-os széria) -k már támogatják a shadermodel 3-at.
  • AtiRadish
    A direct x 9.0c -t miert ne tamogatna lol??
    Nah : Ati X1600-tol felfele sm 3.0
    Geforce 6600gt-tol felfele sm 3.0

Ha neked nagyobb verzioszamu kartyad van akkor tudja az sm 3.0 -at
    Szal elvileg indulni fog a jatek, csak kerdes hogy.
  • Shep
    Na de az milyen driver probléma, hogy 20 percig minden ok, és utánna egyszer csak megáll a kép, hang van a menübe is vissza lehet lépni mivel a hangból hallom, lehet benne lépkedni is, szóval érdekes.
  • werpelethy
    Nem hiszem,mert nálam nem lép ki és graf hibák sincsenek. Inkább driver probléma lehet.