1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
#269 azt úgy kell, hogy amíg leng feléd a csillár addig töltsd fel az ütésed (charge) , majd amikor hozzád ér, akkor engedd el a gombot :D
Amúgy nagyon durva játék, sztem nagyon jól sikerült !
Az ilyen "reflexes" minijátékokat meg imádom, mert ha félrenyomom, lehet röhögni, hogy hogyan szív spidey :D
pl nem nyomod jókor a swing gombot, nekivágódik a falnak xD -
szapor #268 Lenne egy problémám!Amikor crackelem akkor elinditom és ezt írja ki: A "0x0040e485" címen található utasítás a "0x00000007" memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read".
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra. -
#267 Én most azzal a rohadt csilláral szopok a moziba vagy lehet,hogy színház -
#266 A grafikája elég szép lett, de nagyon elbaszarintották a portolást(mint mindig).
Viszont rengeteg küldetés van, szal biztosan nagyon sokáig leköti majd az embert.
Én kipróbáltam a bill+egér, ill. egy Logitec Dual Action gamepaddal, és javaslom akinek van, utobbival játsza, mert ég és főld a különbség(bár most aránylag elég jól sikerűlt átültetni pc-re is az irányítást).
Az ügyességi részek pedig egy az egyben Resident Evil 4, mikoris megfelelő időben a megfelelő gombokat kell nyomogatni :-)
-
#265 Nyomva kell tartani -
reznák #264 letöltöttem a játékot ,kicsomagoltam majd elkezdtem felrakni mire ezt írja ki:Error 1324. The path Spider-Man 3(TM).msi contains an invalid
character
légszi segítsetek -
#263 Oké, feladtam:) További jó játékot:) -
#262 Hm. Csak egyszer kell lenyomni, vagy nyomva kell tartani? Próbálkozom még kicsit, aztán gyenge leszek és feladom:) Öreg vagyok én már bohócnak:) -
bcrics #261 pedig csak jó ütemben kell elkapni a gögőt és ennyi. -
#260 Vagy tartsd lenyomva a gombot vagy át kell állítani a winfosba a középső gombot másra ha ez lehetséges. -
#259 Oké, kezdek besokalni, pedig nem szoktam:)
Még mindig tutor, első reflex játék. 2x Space átugrál a robbanó folyosón, majd csaj sír, hogy nem akar meghalni, ekkor kér egy középső egérgombot.
Hiába nyomom időben, előtte folyamatosan, stb, földre puffan, és robban az épület. Mit tettem, nem ezt érdemlem...:) -
#258 #245-re valaki? -
nyx #257 hi apocalyptot hogyan lehet kinyírni? megöltem minden emberét, kb 4-et, de ő nagyon erős, van vmi trükközés? -
#256 Nem tudom mit csináltam, de túljutottam dodge-os tutoron...:) -
#255 Hát ha neked se futna jól akkor tényleg fel tehetnénk a kérdést hogy ezt miek adták adták?
Nyugi srácok a film jó lesz ;-) -
Richard90 #254 milyen géped van?
a haveromnak is ugyanezt csinálja
(nekem pedig betöltötte) -
Samspye #253 Sziasztok!
Lécci valaki help!
Nekem csak egy gondom lenne, hogy játszottam a játékkkal el is mentettem benne egy részt és mit az isten mikor újra bekapcsolom a gamet nem az elmentésemet adja be hanem a gyakrolótol végig előröl elkezdi is végig kell csinálni a sok procedurát :S és nézeggettem de a menuben nem találtam semmi load opciót :( valaki tudja erre a választ? Nagyon kéne a segítség!
Előre is köszönöm! Üdv! pls pls (Lehet, hogy én vagyok a béna de tényleg nem tudom mi a baj) -
#252 Na még szép, hogy legalább egy erőműcön jól megy. :)
#245-re valaki? -
#251 Mi a francot kell tutorban csinálni? Dodge attack 1,2 résznél... Mit trükközzek neki?:) -
bcrics #250 ja 1 ilyen konfigon nem csodálom hogy röccenésmentesen fut!!!!!
te és az átvezetők is kristálytiszták? -
Amadeus HU #249 Mondjuk nálam tökéletesen fut, de a te szempontodból nézve nagyon is egyet értek -
Richard90 #248 iszonyat jó játék sztem... nagy a gépigénye igaz, de ma játsozttam vele a haveromnál és iszonyatosan hangulatos játék...
vannak pl mellékküldetések, hogy amikor meghallod a rendőrt, akkor lehet segíteni neki az üldözésben -
bcrics #247 na nálam eddig bírta a game:
Elmennek a kedves fejlesztőbácsik a jó édes anyucikájukba!!!!
Ilyen játékot kiadni???
Pedig még jó is lett volna a kis Fahrenheit-es beütéssel a gamma,a hálóhintázás is fasza ,DE EZ A KIB@TT GÉPIGÉNY!!!!
!!!!!BIZTATOK MINDEMKIT HOGY SENKI NE VEGYE MEG!!!!
NEM ÉRDEMES EZÉRT ÍGY PÉNZT KIADNI!!!!
1gb667mhzRam; 7600gt256; 3000+amd
hogy még lowon se menjen jól!!!!
majd... konzolon ...esetleg ...újra megpróbálom!!!
ADDIG SZÁNALOM A JÁTÉK MIEZ VALAMI BÉTAVERZIÓ???
AZÉRT hogy a filmel eggyütt jöjjön ki már megint el kell kúrni 1 játékot???
menjenek az annyukba -
legolas66 #246 A pach az mikor jelenik meg elöreláthatolag és mit fog javitani kissebre viszi a gép igényt?
Válaszotokat elöre is köszi. -
#245 Mikor a metróalagútban levertem a 3 fazont, akkor ott elpattan 1-2 acélsodrony, ezután megjelenik egy piros ikon és mintha fogyna az időm is, na itt mit kell csinálni? -
#244 az első nekem is teccik, talán az írást lehetne vmi "komolyabra" lecserélni, de jóó let:) -
#243 Al eslő elég jól néz ki! -
#242 majd heggesztek énis valami bannert... -
#241 A dvd-n lévő új DirectX-et telepitsd fel.
Márciusban jött új DX. -
Lacc 88 #240 Scátok. Felrakta egy haverom a gamet de lenne egy problémája. Nem indul és ezt a hibaüzenetet kapja: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_31.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
Újratelepítés megvolt, crack van és a yasu-t meg hasonló progikat is próbált már.
Vmi ötlet? -
#239 Csináltam két bannert hátha tetszik valakinek.Elég egyszerű,de talán megfelel.
v1
v2
-
#238 hát még is felrakatam 20-25 fps alapbeállitásokkal,átvezetöknél olyan 10-12,amugy nem is olyan nagyon rossz... -
Gabosh #237 Hát elég szánalmas ez az egész.. -
nyx #236 igen az intro az szaggat, úgy kell,hogy megvárod míg ütenk(sárga fény) aztény nyomod az e-t, vagy mit
akinek nem negy nagyon ne sajnálja nem olyan nagy eresztés nálam 7600Gt, 1Gram, 4100+ amd lehet vele játszani igaz nem 40-50 fps de azért játszahtó.
Ti meg vegyetek XBOX-ot :D ehh -
bcrics #235 A játék elején az intro nálatok is szaggatt???
és a tutorialban a dodge attack 2 -hogy kell megcsinálni??
-
#234 Jah és amit kifelejtettem a Mass Effect! No az lesz olyan jó hogy egyébként lehet én is veszek box-ot mert szeritnem ezért megéri, meg a Live is nagyon tetszik kellemesen jól mükdő rendszer... -
#233 Most inkább nem irom le amit akartam... izé.. Szóval lehet üldözési mániám van de azért elég gyanús hogy pc-re ennyire nem tudják megoldani a dolgokat, szerintem nem is akarják, mert a konzolban sokkal több pénz van mint PC-n, ennyi. És ezért több figyelmet fordítanak rájuk mint a PC-s verziókra. Elösször a Test Drive-nál gondoltam így és szeritnem így is van hiszen hogy lehet az hogy az a játék pl csak csúcshardverekkel futattható úgy-ahogy teljes grafikán Xbox360-on meg aminek a hardvere jóval gyengébb mint egy csúcsgépé (persze tudjuk a konzol célhardver) és xboxon röccenés mentesen fut minden. Más az hogy talán nem is olyan szépek a játékok rajta mint egy High-end Pc-n de akkor is... A felsoroltak közül nekem csak az Elveon-ra fáj a fogam mert egyedül az nem jön PC-re, persze van ott még más is de halo stb sohasem érdekelt igazán.... -
#232 szerintem nyugodtan vedd meg a 360-at,én tavaly december elején voltam ugyanígy és ha nem is ömlenek rá most éppen a játékok,de olyan címek jönnek még idén,hogy sírva fakadok:
a teljesség igénye nélkül-shadowrun,elveon,dark sector,darkness,ASSASSINS CREED,moh-airborne,új bia,halo 3,természetesen rpg-k is,autósok szal minden lószar
amúgy itt csekkolhatod mik várhatóak:
link
nem akartam offolni,de látom nagy a sírás a gépigény miatt,én már nem sírok és ár/teljesítményben messze felülmúlja a pc-n való gémingelést -
Djemba #231 DEMO nem volt és nem is lesz! -
Djemba #230 nem tudom mit nem tudnak ezen megérteni nagya a gépgény és veszel egy új videókártyát vagy nem játszol vele!!!!patchtól meg neml kisebb a gépigénye ilyen nincsen!!!!