1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
#309 LOL ezt hogy hogyan kombináltad össze nem azért nem jönnek ki az xbox 360-as gamek pc-re mert nem birná a pc.
Egyszerűen köcsög parasztok és nem adják ki gazdasági okai is vannak.Konzolra többen veszik ez köztudott! -
Djemba #308 valaki csinálna egy bannert??? -
nyx #307 az anyázók húzzanak rákba!
senkit sem érdekel ki miből, hogyan vete, meg milyen konzolon fogja jövőre tolni, b@zzz
(amgy tényleg jobb lenne ha ti konzolt vennétek a gépet meg eladnátok akkor legalább nem írnátok ide minden hülyeséget)(most nehogy jöjjön nekem valami vérxboxguru az xoboxos bill-el, mert elhányom magam :))
itt a játékról kéne :(( írni
ki hol tart, hogy nyírta ki a bossokat, stb -
Dévids #306 Helló!
Mégis úgy döntöttem hogy felrakom a játékok, és véleményem szerint nem olyan vészes a gépigény.Nállam 1024x768-as felbontásban high grafikán jól megy.Az a problémám, hogy kiléptem a játékból utánna vissza és az elmentések egyszerűen elvesztek.Mi lehet ennek az oka? -
#305 nem csak neked,de ne foglalkozz vele... -
#304 hát pajtás, lehet hogy kalap szart nem ér, de eddig össz-vissz 2 játék tudta megfingatni: GRAW, az ageia fizika miatt... meg ez, szóval nem tudom te hogy vagy vele, de én két játék miatt nem dobom csak úgy ki az egyik legsikeresebb nVidia szériás kártyát, nem az számít hogy mennyire új hanem milyen jól van megtervezve... ismerek olyan embert aki még mindíg Gf4 ti4800-assal nyomatja és az új játékok többsége is elszaladgál... de te csak vegyed az über brutál 8800GTX-et vagy az xbox 360-at hogy játszhass... amúgy a kommentedhez csak gratulálni todok, vírit az ész meg a sznobizmus
előre is bocsánat a durva megjegyzésért a többiektől, de fölb@szta az agyam... -
#303 szerintem ez enyhén szolva durva volt,mindenki olyan géppel játszik amit megengedhet magának,majdha neked se anyucikádék veszik meg a legújabb gépet hanem mondjuk család melett a saját fizetésedböl gazdálkodod ki, majd megnézném hogy állna a szád...
mert a profilodat elnézve hogy nem adtál meg semmi adatot te is valami tizenegynéhány éves vérpistike lehetsz... -
timantes #302 egyáltalán nincs elk*rva! amugy ez egy X360 port , tehát MEGÉRTHETED miért nem jön ki pcre egy x360as game se.... és mért kell két évet várni a Gears of Warra. PS3 játékról meg ne is álmodj , a játék vígan kiröhögné a gépedet... -
timantes #301 nem akarlak kiábrándítani de egy jól kivitelezett mozfdulattal dobd ki a kukába vagy add oda ingyen egy szegény gyereknek azt a kártyát mert egy kalap sz*rt nem ér! sőt ma már nem érdemes vele villogni sem... -
nyx #300 a főellenségek kinírái technikáit megoszthatná valaki, nincs esetleg hozzá angol végigjátszás? -
Eftörsokk #299 szerintem ott már nem kell a q -
#298 Mikor a szalagon vagyunk a Q-t folyamatosan nyomjam? -
Eftörsokk #297 mikor ugrik nyomva tartod a q-t,átugrik aztán mikor a futószalagon vagytok nyomkodni kell a space-t,a lényeg hogy jól kapd el a ritmust,figyeld hogy villog a felirat és úgy próbáld nyomni a gombot,először lasabban majd begyorsul(pont mint egy jó dugás:P) -
#296 Valaki majd írja már be nmit hogy kell nyomkodni, ahogy hogy a gyíkot bevágjam a fogaskerekek közé. -
Richard90 #295 énis ugyanezen a véleményen vagyok :) -
#294 elmondanád, hogy ezt mi a reteknek teszed be? Mindenki meg tudja nézni a fórum kezdőlapján... -
#293 Hogy rohadna meg az a barom, aki kitalálta, hogy küldetés közben ne lehessen menteni, végigverem a gyíkokat a csatornán, aztán most nem tudom megverni a gyíkot a végén. Hogy kell azokba a gépekbe beledobni 2x sikerült akkor se értettem, hogy mit is csináltam, mert ha nyomvatartom a Q-t nem jó ha nyomkodom megint nem ha a space-t nyomkodom akkor se, szóval mi a titok? -
Djemba #292 Népszerű témák
1. Miért van rasszizmus
2. Test Drive Unlimited
3. '90s -mi volt akkor
4. Spider-Man 3
5. Humoros és aranyos képek, videók
6. 18 Wheels of Steel Haulin
7. Solarah Online MMORPG
8. SilkRoad Online
9. Partyarcok
10. Battlefield 2 -
#291 oké mindent tudok:) -
#290 van egy olyan küldi,hogy bankban ki kell menteni az embereket aztán hatástalanítani a bombát
most tulkép középen mindnek zölden kéne viágítani?gondolom,de hogy?rá kell irányítani a sárga folyadékot(?) vagy?
nem igazán értem:) -
#289 Valaki járt már a kiktöben amikor a bombát kellett bedobni a vízbe?Hogy a retekbe kell kinyírni azt a böszmét? -
#288 jah hogy lejjebb ennél izmosabb konfigokon beszaggat, akkor én inkább egy szót se szólok... -
#287 Hi all!
"Megszereztem" a játékot. Mielőt telepítettem volna, vicc kedvéért megnéztem a rendszerigényt, vigég néztem... kacc-kacc, mondtam én: "nehogy má a 6600GT-m kevés legyen neki" aztán vígan telepítettem, ÉS 800x600-ba minden off és low, és szaggat mint a rohadás ezen a masinán: P4 630 3@3,4 Ghz, 6600GT 500@550/1000, 2x512/533-as ram mi kell ennek basszus, Paks?!
Amúgy az 1-hez képes nagyon nagy a javulás, 2-vel ugyan nem játszottam, de arra azt mondják ritka szar. Ez viszont egész jó, elkeztem, és szaggatás ide, szaggatás oda, nehezen bírtam abba hagyni.:) Összeségébem OK a játék. Csak valahogy a rendszerigényt javíthatták volna -
#286 Kösz, közben én is rájöttem, azóta már meghintáztattam MJ-t is és ez végre egy király rész, kár hogy a gépigény olyan magas.
Akinek kifagy kapcsolja ki az árnyékot (úgyse sokat ér) nekem azóta nem fagy mióta kikapcsoltam. -
#285 mentésre valami megoldás,mert hiába mentettem elöröl kezdi mindig... -
#284 metróalagútos, sodronyos?
ott bombákat kell deaktiválnod ! Kapcsold be a spider-sense-t, aztán keresd meg őket(de be van jelölve egy piros , óra szerű ikonnal is az a bomba, amit hatástalanítani kell). Menj oda hozzá, és hálózd be! (közel kell hozzá lenni) -
Gabosh #283 thx. majd megnézem. holnapra szetem kitom probálni , me most nemnagyon..
És haa eljtok addig akko tok válaszolni. -
#282 Kikapcsoltam az árnyékot, azóta nem lépett fagyott ki persze lehet csak szerencsém volt ne sokat játszottam vele, mert elakadtam a már lent említett helyen, persze senki nem válaszol rá. Amúgy az tuti hogy így már tovább tart a fagyás mentes időszak ha nem is oldotta meg, próbáld ki hátha neked is segít- -
Samspye #281 nekem is ugyan ez a gondom és én sem tudtam megoldani :( -
Gabosh #280 Nem az volt h neked se megy ugy ahogy nekem? VAgy megoldottad? ha igen hogy?
(ha vakinek sikerült megoldani , vagy rájönni a gondra leirom ujra a problémát: Elinditom gamet ,megy minden okes, talán kicsit akad mikor hogy, és hirtelenk ilép, vagy kifagy az egész gép, minden fajta probléma bukkan elő.(táppal meg graf kártyával nemhiszem hogy gond van mivel stalkernél nemfagy.)) -
#279 valaki már le tudta győzni a new goblint ??
én már itt szenvedek vele egy jó ideje :S
addig oké, hogy a deszkáján legyőzöm, de utána hiába tudomm hogy hogyan lehetne legyőzni, a hülye gránátjaival még akkor is megöl :S
nincs ellene valami jó taktika? -
#278 Ha van rá lehetőség próbáld másik vinyóra feltelepíteni,de lehet,hogy nem ez a gáz csak egy ötlet. -
#277 a mentett állásokat hohy töltöm vissza?most bekapcsoltam és kezdi elöröl... -
#276 talán kevés leeht a lapozófájl mérete?? de enm vok benen biztos, ha vki megerősitené a gondolatom az jó lenne :)) -
szapor #275 legyen szives vki válaszoljon -
szapor #274 Lenne egy problémám!Amikor crackelem akkor elinditom és ezt írja ki: A "0x0040e485" címen található utasítás a "0x00000007" memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read".
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra. -
#273 Azt már megcsináltam most a szobrossal szórakozom -
szapor #272 Lenne egy problémám!Amikor crackelem akkor elinditom és ezt írja ki: A "0x0040e485" címen található utasítás a "0x00000007" memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read".
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra. -
Attlen #271 bocs nem akarok visszaolvasni de a legelején jön mindig 2 robot megölöm öket azt megint jön meddig fognak még jönni? -
#270 Jahh bár örülnmék ha ki lehetne kapcsolni az Sm3.0-t vagy a HDR-t és akkor futna mint az álom...