1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • Tatyla
    huzd ki a gamepadot vagy a kormányt vagy ilyesmit ha van a gépeden...
  • GeRa256
    Sziasztok!
    Letöltöttem a Spider-man 3-at (gémet) feltelepítem az még oké, de viszont mikor elindítanám akkor a képernyőm bal felső sarka elsötétül kicsit vár majd kiírja, hogy A spider-man 3 hibát észlelt ezért leáll.
    Ha valaki tudja a megoldást írja le.
    Előre is köszi
  • Blave
    Új directx-et meg uj videokártya drivert tettem föl, és még mindig full fekete a képernyő mikor a játékot elinditom (hang van).
  • adammmmmmm
    Másnak vajon mért nincs ilyen problémálya?
    Erre kiváncsi lennék.
  • Djemba
    FAQ kell szerintetek???
  • adammmmmmm
    Az a mentés nekem is kéne.
  • Tatyla
    ha tudnám játszanék és nem ide irogatnék...
  • Dévids
    És ez ellen mit lehet tenni?
  • Tatyla
    nem vagy egyedül...

vagy valaki küldene egy mentést,megjelólve hogy hova is kell másolni,a gyik ember fotózás utántol kéne...
  • Dévids
    Helló!
    Miért van az hogy a játék nem ment rendesen?Akárhányszor kilépek mindíg csinálhatom az egészet előről.LÉCCI ÍRJÁTOK LE HOGY EZ MIÉRT VAN.
  • Tatyla
    csak ha olyan nvidia kártyád van ami támogatja a 3.0-ás shadert,az alatt nem indul el...
  • Tatyla
    meg amit menet közben automatán ment az hová tünik,vagy azzal mi történik utánna?
  • szapor
    pls válaszoljatok a #335-re PLS
  • Tatyla
    amikor lehet mentenem két mission között akkor is azt irja ki hogy save unsuccefull...
    akkor most mivan?
  • szapor
    Helósztok
    Nvidiásoktól kérdezem, milyen driverrel megy nektek? mert nekem továbbra is valamilyen memóriacímen történö gondra hivatkozik indításkor, már mindent frissítettem, előre is kössz!
  • adammmmmmm
    Egyépként annak a pár embernek akinek ugyan ez a gondja volt rájött már a megoldásra?
  • Amadeus HU
    Életerőt lehet növelni valahogy?
  • Sland
    Köszi!

Én 1-1.5óra játék után már émelygek az idióta kameranézet miatt, de egyébként nagyon tetszik a játék. Megvenni nem fogom az tuti :D
    Bossokat nagy rühellem... Mindig az uccsó pillanatban megdöglök, aztán kezdhetem előlről az egészet...
  • Hawk3ye
    Nekem is ugyan ez a problémám h hang van de nagy feketeség van és amikor véletlenül valamire rá katintotam akkor egy nagy szürkeség volt.
  • barcsayb
    Hello!
    Valaki nem tudná megmondani,hogy miért van az hogy ha elindítom a játékot behozz egy nagy feketeséget.Hang van de látni is kéne valamit.
    Ha valaki tudja a megoldást erre az írjon!
    Köszi!
  • Eftörsokk
    Sland:olyan 40-45% tól kb már lehet fekete ruciban feszíteni
    Most nyomtam le a Lizard második részét,amiben volt a vadász(asszem Craven a neve),hát elég húzós egy küldi,jó hosszú 4 boss harc van benn:) szívtam vele sokat.
    Most 49% nál vok.
    Amúgy szerintem marha jó a játék,rég szórakoztam ilyen jól,persze néhol igen nehéz és frusztráló is,de csak türelem kérdése,mikor jutsz tovább:)
  • Maximus4
    Én is csináltam tegnap kettőt,de grat kucinak jó lett
  • adammmmmmm
    Én szabad menetben mentettem csak ha kilépek a játékből és elötte mentek akkor ha elindítom a játékot csak tölt és kezdi előröl?
    Egyépként ennek ajátéknak van valami fő menülye ahol lehet new gamet kezdeni loadolni?
    Mert én ahogy elindítom elkezdi előröl mintha new gamet indítottam volna?
  • Djemba
    oké kösszi jó lett!!!!
  • Bucser
    mert tutorial közben nem lehet menteni. Sőt később is csak free roam közben lehet menteni a küldik közben nem. HA kiklépsz a küldiből kezdheted előlről. Retryvel az utolsó mentési ponttól folytatja. De nem kell aggódni későbbi feladatok subfeladatokra vannak bontva és csak az utolsó ponbttól kell folytatni.

Jahh érdemes különböző mellékküldetéseket csinálni mert egyrészt növelik a max HP-t másrészt új attackokat kapsz.
  • sb1
    Lehet hogy már volt róla szó, de mégis miért kezdi előről a játékot, mikor én játék közben elmentettem? És hogyan lehet a mentett állást betőlteni?
  • Sland
    Hány %-nál lehet a fekete ruhás szpájdörmennel játszani?
  • bcrics
    fasza,,és úgy hogy benne legyen a homokember is pl:?
  • Blave
    Elindítom a játékot, és full fekete a képernyő csak hang van...
  • Balumann
    az 1. az jó lesz
  • kuci06
    csináltam egy bannert :
  • adammmmmmm
    Ahogy nézem más is kérdezte de azért én is megkérdezem.
    Mért van az ha elmentem a játékot kilépek és utánna újra elindítom akkor nem töltibe hanem kezdi előröl a tutorialtól.
    Erre van valami megoldás?
  • saxicola
    Az első király szerintem!
  • Gabosh
    ugyénzki ful min graf nál nemfagy ki :d sajnos igy kicsit randább de legalább tok vele játszani..

Peterrel nemlehet menni? ugyértem h csak spiderman jelmezbe lehte alkotni?
  • tmisi
    Azért vesznek konzolra többen, mert ott körülményesebb a warezolás. Pc-n csak egy crackfile, oszt hawaii... (Más szemszögből nézve a PC-n éri meg pénzileg a legjobban eredetivel játszani.)
  • Amadeus HU
    Én azt letudtam győzni, de csak úgy sikerült hogy egyszer úgy mellbe rúgtam hogy bele esett a tengerbe :)
    Amúgy a new goblin pályát én sem tudom megcsinálni. Amikor már kevés az élete annak a deszkás *****nak akkor szinte csak magasan van és nem akar lejebb jönni, olyankor felkell ugrani hozzá, de amikor felugrasz akkor elkezd dobálni és olyankor azt a gombot kell megnyomni amit a képrenyőn ki ír, és ha sikerül akkor ráugrasz mellé a deszkára, csakhogy megütni nem is lehet, mert újból kardozik a kis köcsög és akkor megint egy képernyőre kiírt gombot kell megnyomni aminek hatására nemhogy jó fejbe rúgná, hanem leugrik a deszkáról védekezésképpen. Egyszerüen lehetetlen kinyírni
  • Amadeus HU
    Aha simán megy minden. Monjuk elég bloom efektes az egész
  • kuci06
    én csinálok egyet! mekkora legyen?
  • Shep
    Ideje lenne egy moderátori tisztogatásnak :)
  • Bucser
    Még mielőtt elkezdődne szerntem most legyen elég a konzol vs PC vitából.