1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • Bucser
    GamePad nélkül szar.... D egy dualStrickes gamepaddal nagyon mókás.
  • retek683
    sztem igen is jójáték !! necces gépigénnyel de naon is jó aki fikázza az csak amiatt fikázza mer nem megy neki, hát shader izzasztó az tuti az atisok jártak ismét jól.
  • MerlinW
    Adtam még egy esélyt de esélytelen:) Tutorialban a reflex résznél (folyosón 2x space, csaj megmentésekor középső egér) swing-eléskor (középső egérgomb) semmi reakció. Gondoltam rá hogy béna vagyok (12 éve nyúzom a világ összes játékát:)), de kb 100 próbálkozás, controls átállítások, hosszan nyomva tartva, nyomogatva, felvillanás elején, végén, köztes idejében, az eredmény ugyanaz volt: pofára esik a pók.

Lehet hogy a wireless klavi/egér a baj, lehet hogy én nem tudok valamiről, bár nem hiszem hogy sokmindent kellene tudni egy tutorialban mikor egy nyomorult ikon jelenik meg:)

Ha valakinek van építő jellegű ötlete, neadjisten mentése a tutor utánról, megköszönöm. Ha nincs akkor meg lesz uninstall, jól:)
  • Bucser
    És mennyivel rondább lesz:D
  • NEOreg3
    na kijött a PS2-es verzió, lehet emulátorral jobban fog futni, mint ez:D
  • Bucser
    Logitech dual action. A gép is felismeri meg a játékban is tudod állítani a control-t vele, de játékon belül egyszerűen nincs hátrálás...

Sőt sokszor játék indítás után fut előre megáűllíthatatlanul és ki kell lépnem a menübe és használmni a D-őadot, hogy az analog működjön megint rendesen.
  • Bucser
    A Videoknal a fekete képernyő codec hiba. Gondolom mindenféle szaros codecpack fent van a gépen le kell takarítani és feltelepíteni egy CCCP-t. (Combined Community Codec pack) Elvileg akkor menni fog.. ja ha valaki Ace Codec packot vagy Nimo-t használt az szopás uzgyanis az uinstallnál elveszi a beépített windowsos codeckeket.. na atzokat összevadászni szép baleset.

Memóriacímzés hiba: adj meg több virtuális memóriát!!!!
  • kuci06
    nekem műxik
    milyen gamepaddal tolod?
  • Djemba
    jók a képek
  • Bucser
    N majd kíváncsi vagyok, hogy hány FPS-t generál a gyíkok között ezen a felbontáson maxra állított settingel:)
  • Bucser
    én is gamepaddal tolom. Viszont nektek működik a hátrafele menet? nekem nem vagyis nem tudok hátra menni..Így a Lizardos rész szar ugyanis nem tudok közlekedni a szobában hála a fix kamerának... 20 perc volt eljutni connorig és léphetek ki emiatt.. ez baromi szar...
  • kuci06
    gamepaddal nagyon könnyen lehet tolni vele :)
    Amúgy tényleg durva lett a hátlóhinta...
    Nagyon feelinges, amikor NY utcáin csak "úgy" barangolsz :D
    Tiszta GTA :D
  • kuci06
    Itt annyi tárhelyem nincs :) De itt vannak a jobbak (ja és thx az ötletért :D)

• Shep
    Hát beszarás milyen jól meg lett csinálva a hálóhintázás, ilyen trükk, olyan fordulás, csak kár hogy nincs még vagy 10 újjam.
  • Gyocsika
    Töltsd fel az sg-s galériádba!
  • kuci06
    :S csak kép megjelenítésével megy :(
  • kuci06

• Maximus4
    Nem akarok lovagolni a témán,de az én bannerem nem tetszett?Csak azért kérdezem,mert nem nagyon csináltam még ilyet aztán kiváncsi lettem volna a véleményekre.
  • kuci06
    ??? valamit elnyomtam ? :S
    elvileg itt képek lennének :S
  • kuci06
    Pár saját kép, minimum graffal (így sem olyan ronda :P)

• Maximus4
    Ez az állat fúró kergetett
  • Djemba
    szép nagyon nekem 1024 van és maxon csak a tiéd egy nagyon picit szebb
  • Maximus4
    1280x1024-be fullra húzva minden
  • Djemba
    maxon van???
  • adammmmmmm
    Rosz nézni hogy más hol tart és nekem nem mükszik.
    Remélem valaki talál valami megoldsát a mentés gondokra.
  • Maximus4
    Gondoltam rakok már be képet,mert nem nagyon tesz be senki.Most éppen itt tartok lenn a csatornába.
  • Hawk3ye
    Valaki mondja már meg h mitöl van h fekete az egész kép plsssssss
  • Shep
    Olyat nem lehet, hogy mindenféle hordót, ládát akármit felkapok és azt vágom hozzá az ellenhez, mert hálóval megy a dolog, de az nem az igazi.
  • kuci06
    És New-Goblint is Peterrel kell legyőzni :D
  • Jim Kirk
    Ha bemész mondjuk a Daily Bugle-be, akár Parkerrel is lehetsz. :)
  • szapor
    A kártyám 7300GT és támogatja a SM3-at pl.:A Vegas is elindul rajta amikor az is Sm3-as
  • Tatyla
    hát ja,nyertél...
  • adammmmmmm
    ÁÁÁ.
    Ez nem igaz.
    Most kipróbáltam valamit. Igy máshogy reagált ki írta hogy save secusfull (amit eddig nem).
    Tök örültem és kiderült hogy ez sem vált be!
  • GeRa256
    Hello az én felhasználásom még 24 óráig még nem használható (mert új vagyok) így a haverom meg adta a fórum nevét . Nekem meg az a problémám hogy a játék el indul csak nincs Kép csak hangja (nagy büdös feketeség)
    Szerintem a videókártyám a gond ( Ati radeon x550 )Ha valaki tud segíteni azt meg köszönném.
  • Maximus4
    Szerintem meg kell várni amíg lesz patch
  • Tatyla
    a mentési problémára tényleg senki nem tud egy értelmes megoldást?
  • Maximus4
    Le kell fényképezni
  • reznák
    Szerintem kellene FAQ
  • hannibal01
    mitkell csinálni az elején azzal a kis gyikkal aki a kukákba turkálí,? mert mindig elmenekül
  • GeRa256
    LoL Ezer köszi ez volt a baja.Mégegyszer kösz