Béke a Rockstar háza táján

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Francokat kapott érte pénzt.

majd a GTA 4 ben XP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

kurva sok pénzt kaphatot még +-ba jól csinálja a pénz szerzést.. most meg megy ms-hez bili papától herdálni...

háháhá megszopta

Szerintem még ezt sem neki sikerült felfognia hanem valaki segített neki és helyette intézte a dolgot hogy neki jó legyen.. xD

Mellesleg ez a kép FAKE!
Nagyon örülök annak, hogy ez a kib*szott s*ggdugasz veszített, csak kár, hogy nem kapott letöltendõ börtönbüntetést. Ott valszeg õ lett volna a rossz kislány<#banplz>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

szerintem meg kéne verni ezt az ürgét baseballütõvel, aztán valami fegyverrel megsorozni a fejét.

a gtában így láttam :X

sweech
kb

Thompson: Köszi szépen srácok, hogy megint benne lehettem a TV-ben. Most valószínûleg írok valami könyvet, esetleg nyilatkozom pár mûsorban. Ti is rendben vagytok?

Take Two: Persze, Jack! Megvolt az ingyenreklám, zeng tõlünk az internet, ez a dumád meg a bekattanó fiatalokról egyszerûen zseniális volt! Olyan eladási mutatóink lesznek, hogy az Exxon tõlünk fog kölcsön kérni!

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

najó,inkább vágjuk ketté egy láncfûrésszel,vagy törjük ki a nyakát egy fém rúddal,akkor újra beperelhetné a szelleme a t2-t...😊

jeeeee!!!!! márcsak felkéne akasztani jacket,és már végleg vége ...😄