11
-
#11 Francokat kapott érte pénzt. -
Cat 02 #10 majd a GTA 4 ben XP -
Zenty #9 kurva sok pénzt kaphatot még +-ba jól csinálja a pénz szerzést.. most meg megy ms-hez bili papától herdálni... -
Loverman #8 háháhá megszopta -
ldavid #7 Szerintem még ezt sem neki sikerült felfognia hanem valaki segített neki és helyette intézte a dolgot hogy neki jó legyen.. xD
Mellesleg ez a kép FAKE! -
Csaba42 #6 Nagyon örülök annak, hogy ez a kib*szott s*ggdugasz veszített, csak kár, hogy nem kapott letöltendő börtönbüntetést. Ott valszeg ő lett volna a rossz kislány -
WinG #5 szerintem meg kéne verni ezt az ürgét baseballütővel, aztán valami fegyverrel megsorozni a fejét.
a gtában így láttam :X -
#4 kb -
Morden23 #3 Thompson: Köszi szépen srácok, hogy megint benne lehettem a TV-ben. Most valószínűleg írok valami könyvet, esetleg nyilatkozom pár műsorban. Ti is rendben vagytok?
Take Two: Persze, Jack! Megvolt az ingyenreklám, zeng tőlünk az internet, ez a dumád meg a bekattanó fiatalokról egyszerűen zseniális volt! Olyan eladási mutatóink lesznek, hogy az Exxon tőlünk fog kölcsön kérni! -
gyuri12 #2 najó,inkább vágjuk ketté egy láncfűrésszel,vagy törjük ki a nyakát egy fém rúddal,akkor újra beperelhetné a szelleme a t2-t...:) -
gyuri12 #1 jeeeee!!!!! márcsak felkéne akasztani jacket,és már végleg vége ...:D