A TV2 ismét elpakolja a magyar Rém rendes családot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és azt meg te döntöd el testületileg, hogy mi az igénytelenség?😊 izé.
az a 6-700000 ember erõs túlbecslésnek tünik, ha pedig valóságszagu adat, akkor az már elgondolkodtató, több mint fél millió honfitársunknak bármit a szeme elé lehetne tolni? Igénytelenség határtalan cimszóval...
Én szoktam nézni, sztem jó. Bár kissé csalódtam, mert azt hittem, hogy tök új részek lesznek, de sajna nem, csak feldolgozás😞. De attól még jó!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
azért 600-700e ember nem kevés!
bár én nem tartozom közéjük 😊
bár én nem tartozom közéjük 😊
A magyar rém rendes családot néha megnézem ( van egy-két jó poén benne ) . Az amcsi rém rendes család se tetszett eleinte de késõbb az egyik kedvenc sorozatommá vált . Szval adok egy kis esélyt a magyarnak, talán a sok epizód révén a vége felé élvezetesé válik ( de akkor már lehet h befejezik a sorozat vetitést 😊 ) HEROES RULEZ!!! THE BEST! 😉
ugyan így vagyok én is...
Már az elején tudtam hogy ez egy csõd lesz
Már az elején tudtam hogy ez egy csõd lesz
Mióta netem van,a tv-t el is felejtettem.Nem gyõzöm nézni a sok filmet,meg sorozatot,tv-ben max a hiradót nézem meg (de azt is lehet neten).Egyszóval netet a népnek!
Zene nélkül mit érek én?
rakják be a Hõsök helyére (a Fábry mellett úgyis mindegy mit adnak), és akkor a 4400 sem csúszna
rájár a rúd mert szar. adják le éjjel 2-kor szép lassan, ne is reklámozzák, csak csöndben adják le aztán felejtsék el hogy volt egyáltalán...