Megjelent a Thunderbird 2.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van Thunderbird topic, kérdezz ott. Egyébként Minimize to Tray kiterjesztés.
These are my friends, see how they glisten...
Az idáig legjobb böngészõ az OPERA. Sem a Firefox sem a Nescape nem veheti fel vele a versenyt. Egyszerû beállítások (amik mûködnek is)sttb.
Egyetértek. Opera levelezõje egyszerû és nagyszerû, legalább netezéshez sem kell egy plusz program 😊.
Hát nem tudom, nekem a thunder nem jött be, darabig sima webes levelezõt használtam, aztán gmailt. Most gmail szervert használok, de az opera beépített levelezõjén keresztül. Böngészés közben látom a leveleimet, partnererõl jó kis adatlapokat tudok létrehozni, van címkézés és gyorskeresés, nagyon kellemes. Nem túl bonyolult, pont olyan amilyen kell. Persze ki hogy van ezzel.
Akkor teszek egy próbát, köszi. 😊
hol kell tray ikonként bekapcsolni ? mert én sem találom
nekem megmaradt
Szeretném megkérdezni hogy ha rátelepítem a régi Thunderbird-re az újat, akkor a leveleim+beállításaim megmaradnak minden faxni nélkül, ugye?
thx!
tud valaki megoldást az exchange beállítási lehetõségekre thunder-ben?
Hoppá elírtam. Jóvan, jóvan. Szép<#nevetes1>#nevetes1> út felfelé mind a Thunderbird mind a Firefox esetében. Hajrá Mozilla!
Jóvan, jóvan. ZSép út felfelé mind a Thunderbird mind a Firefox esetében. Hajrá Mozilla!
amíg az exchange elérést nem lehet benne beállítani, addig nem érdekel, mivel vállalati közegben nem tudom lecserélni az outlook-om e miatt. 😞
van egy apró add on hozzá - amivel leteheted tray ikonnak,
ott nincs utban és X percenként megnézi a leveleid - ha,
talál ugyanugy felugró ablak.
minimize to tray a neve
ott nincs utban és X percenként megnézi a leveleid - ha,
talál ugyanugy felugró ablak.
minimize to tray a neve
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Ahhoz, hogy megnézzem, hogy kaptam-e új levelet mindig el kell indítanom, vagy úgy is be lehet állítani, hogy mindig fusson a háttérben?
Snorbi, Tools-Options-Display-Formatting-Fonts, és itt beállíthatod kódolásra vonatkozóan hogy mekkora méretben (pixellel megadva) és milyen betûtípussal jelenjenek meg a leveleid.
Én azt nem szeretem, hogy a fontméretet nem engedi pontosan beállítani (hanem csak small,large,stb. kategóriák vannak). Vagy esetleg tud ilyet, csak én vagyok béna? 😊
Na, végre!
Habár az 1.5-tel sincs bajom, mégis váltani fogok... Örülök, hogy szépen fejlõdik a Mozilla.
Habár az 1.5-tel sincs bajom, mégis váltani fogok... Örülök, hogy szépen fejlõdik a Mozilla.