19
  • Sil78
    Van Thunderbird topic, kérdezz ott. Egyébként Minimize to Tray kiterjesztés.
  • Zoli Zoltan
    Az idáig legjobb böngésző az OPERA. Sem a Firefox sem a Nescape nem veheti fel vele a versenyt. Egyszerű beállítások (amik működnek is)sttb.
  • cousin333
    Egyetértek. Opera levelezője egyszerű és nagyszerű, legalább netezéshez sem kell egy plusz program :).
  • kisb92
    Hát nem tudom, nekem a thunder nem jött be, darabig sima webes levelezőt használtam, aztán gmailt. Most gmail szervert használok, de az opera beépített levelezőjén keresztül. Böngészés közben látom a leveleimet, partnereről jó kis adatlapokat tudok létrehozni, van címkézés és gyorskeresés, nagyon kellemes. Nem túl bonyolult, pont olyan amilyen kell. Persze ki hogy van ezzel.
  • ErgoProxy
    Akkor teszek egy próbát, köszi. :)
  • Markez
    hol kell tray ikonként bekapcsolni ? mert én sem találom
  • Markez
    nekem megmaradt
  • ErgoProxy
    Szeretném megkérdezni hogy ha rátelepítem a régi Thunderbird-re az újat, akkor a leveleim+beállításaim megmaradnak minden faxni nélkül, ugye?
  • cett
    thx!
  • Kagemusha
    Thunderbird and MS Exchange Server
  • cett
    tud valaki megoldást az exchange beállítási lehetőségekre thunder-ben?
  • cabzedo
    Hoppá elírtam. Jóvan, jóvan. Szép út felfelé mind a Thunderbird mind a Firefox esetében. Hajrá Mozilla!
  • cabzedo
    Jóvan, jóvan. ZSép út felfelé mind a Thunderbird mind a Firefox esetében. Hajrá Mozilla!
  • cett
    amíg az exchange elérést nem lehet benne beállítani, addig nem érdekel, mivel vállalati közegben nem tudom lecserélni az outlook-om e miatt. :(
  • Vorpal
    van egy apró add on hozzá - amivel leteheted tray ikonnak,
    ott nincs utban és X percenként megnézi a leveleid - ha,
    talál ugyanugy felugró ablak.

minimize to tray a neve
  • dave7
    Ahhoz, hogy megnézzem, hogy kaptam-e új levelet mindig el kell indítanom, vagy úgy is be lehet állítani, hogy mindig fusson a háttérben?
  • Natsuto
    Snorbi, Tools-Options-Display-Formatting-Fonts, és itt beállíthatod kódolásra vonatkozóan hogy mekkora méretben (pixellel megadva) és milyen betűtípussal jelenjenek meg a leveleid.
  • snorbi
    Én azt nem szeretem, hogy a fontméretet nem engedi pontosan beállítani (hanem csak small,large,stb. kategóriák vannak). Vagy esetleg tud ilyet, csak én vagyok béna? :)
  • Zolesh
    Na, végre!

Habár az 1.5-tel sincs bajom, mégis váltani fogok... Örülök, hogy szépen fejlődik a Mozilla.