157
  • sanyiute
    #157
    asdfg
  • Carmageddon
    #156
    azt hitted mi?
  • sanyiute
    #155
    hf
  • XLVII
    #154
    .
  • sanyiute
    #153
    gd
  • Klub
    #152
    ads
  • sanyiute
    #151
    dsfsd
  • Vass Gábor
    #150
    Aha
  • sanyiute
    #149
    sfer
  • Klub
    #148
    vagy.
  • sanyiute
    #147
    sl
  • tommygear
    #146
    idegbeteg vass
  • Vass Gábor
    #145
    http://www.youtube.com/watch?v=8cRV3P7Ya0c
  • Vass Gábor
    #144
    [URL=<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8cRV3P7Ya0c&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8cRV3P7Ya0c&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>]Cod 2 káromkodás[/URL]
  • sanyiute
    #143
    fs
  • Vass Gábor
    #142
    Ugye még nem szabadult ki?
  • Vass Gábor
    #141
    Most hol van ez a gyilkos?
    Hány év börtönt kapott?
  • kisb92
    #140
    Sok okos hsz, tudományos hírmagazin...
  • bandypappa
    #139
    Most igy utolag könnyü dumálni, de ha sorbaállitottak volna és az elsö 2-t már tarkonlötte, én már a 3. közben kiugrom és szétlövöm a fejét a stukkerével.
    Respekt a halottaknak, de a saját sirjukat ásták meg a tehetetlenségükkel.
  • Adam II
    #138
    Oh bazz. Tényleg fordítva volt ez az észak dél dolog. Én inkább a mostani helyzetre gondolotam bár most már gőzöm sincs ki kinek a pártján áll. Legközelebb jobban utánajárok a dolgoknak mielőtt leírok valamit
  • Ronny
    #137
    ez egy érthető álláspont, de sokan megint az amerikai embereket szídták.

    A fegyerertartás mostani formája egy olyan védekezőképességet ad a társadalmuknak, amivel a többi nyugati ország lakói nem rendelkeznek. Ebben segítségükre van a nagyszerűen megszerkesztett alkotmányuk is(köszönhetően az alapító atyáknak)

    A védekezés alatt akár egy kormánnyal szembeni ellenállást is érthetünk.
  • sathinel
    #136
    Kisvárosból származom(32k körül a lakosság) És tudok pár elég ocsmány dologról amik nem jelentek meg az újságokban.
  • sathinel
    #135
    Játékok? Játszottál más CSS-el? Ha játszol már évek óta, és jó is vagy, akkor is véletlen lelőhet egy kezdő is. Hát így nem nagyon akarok kimenni lövöldözni hogy egy véletlen golyó is eltalálhat. Inkább elrettent. Az meg nem gond hogy a pszihológia ma ott tart, hogy a játékok kevésbé gázosak mint a TV vagy a mozi? A jéték közben le tudod vezetni az energiákat, de egy filmet megnézel, és benned van a feszültség. Magyarországon kevesebben laknak mint kint akár csak 1 városban, és még itt is van sok marha. Az hogy nem halassz mindenről attól még vannak durva bűncselekmények. Vidéken kisvárosokban könyebben elterjednek ezek a hírek nállunk.
  • Ronny
    #134
    erről van szó...
  • Ronny
    #133
    sőt, ha fekete vagy még arra sincs szükség, hogy fű legyen nálad! A sheriffek csak úgy heccből lecsuknak, mert gonoszak és a bíró is szemét lesz veled, mert gyűjti a feka skalpokat. Ezzel a szarral a feketék botrányos bűnözési statisztikáját kenegetik a "polgárjogi harcosok".
  • zzebi
    #132
    Utolso megjegyzes:

    Az nagyon nem valoszinu, hogy a gyereket piszkaltak volna az azsiai szarmazasa miatt. Ebbol a szempontbol az USA kb 100x jobb, mint Magyarorszag. Ha ez lenne az egyetlen indok a gyilkossagra, akkor otthon minden cigany tobbszoros gyilkos lenne, mivel ok nagysagrendekkel tobb megalaztatast kenytelenek elturni, mint egy azsiai srac egy amerikai egyetemen.
  • zzebi
    #131
    Az teny, hogy az USA-ban nagy a bunozes. Legalabbis europai mercevel merve. A legdurvabb kulonbseg a gyilkossagok szamaban van es ezert egyertelmuen a rengeteg forgalomban levo lofegyver a felelos.

    Sajnos a lofegyveres gyilkossagok mar annyira megszokottak, hogy az bunozok szamara mar nem is annyira ijeszto a fegyverhez nyulni. Valoszinuleg ez a "megszokottsag" onmagat gerjeszti. Az sem elrettento mar, hogy a bortonbuntetesek sokkal durvabbak, mint Europaban es bizony sok allamban meg mindig van halalbuntetes.

    Meg ha megkoveznek is azt vallom, hogy reszben viszont a media is felelos a dolgokert. Ide tartoznak a szamitogepes jatekok is. Ha ez a kolok nem latott volna mar vagy ket tucat ilyen temaju filmet a moziban/teveben, akkor eszebe sem jutott volna igy megrendezve ekkora mediafelhajtast csinalni.

    Es be is jon neki a feltunoskodes, mivel lefogadom, hogy film fog keszulni az esemenyekbol, amiben a gyereket egy szegeny, elnyomott, kicsit dilis srackent fogjak beallitani, aki bosszut allt a vilagon. Szinte mar-mar hoskent.

    Minden tevhit ellenere viszont az is igaz, hogy az amerikaiak semmivel sem hulyebbek, mint az europaiak, es ugyanilyen kolykok szazszamra rohangasznak Europaban is az osszoemlas kuszoben. Mindossze azert nem csinalnak verfurdot a vegen, mert 1) nem jutnak konnyen fegyverhez 2) a lofegyverek birtoklasahoz nagyon eros buntudat tarsul, mert ez nem annyira megszokott itt 3) ugy altalaban a bunozesnek sokkal rosszabb a tarsadalmi megitelese Europaban 4) es talan mert az europai media nem nyomja annyira a ganxta stilust.
  • sathinel
    #130
    Vedd azt is bele, hogy nálluk az egyetemek nagyrésze akkora mint nállunk egy nagyváros. És még kicsit is mondtam valsz. Ha nem ott él, akkor lehet hogy nem gyerekek, hanem egy boltban a vásárlókat lövöldözi.
  • winters123
    #129
    A Tesco amerikai megfelelője? A Tesco Texasból származik :)
    Bocsi muszáj volt.

    Akármennyire is hangoztatják, hogy ilyen bárhol megtörténhet valahogy mindig az USA-ban történik, nem is tudom miért...
  • sathinel
    #128
    kb annyi mint egy magyarnak bármely politikai vezérhez itthon.
  • sathinel
    #127
    És sok barom mikor diákok, és tanárok, akik a diákokat védték volna meghalnak, elkezdik szapulni a kormányzatot. Ha a kormánnyal van gondja valakinek, akkor azokkal szórakozzon, és ne a fiatalokkal, és az átlagemberrel. Még ha hülye, akkor is mennyi köze lehet Bush politikájához?
  • sathinel
    #126
    Ja pl össze kell mérni egymással egy két nagyváros és pl Texas nagyrészén elkövetett fegyveres bűnözéssel. Elég komoly hogy ha elő akarod venni a fegyvered akkor a környéken minden 16 év feletti ugyanígy visszalőhet. Nem csak a bűnözöknél van akik úgyis hozzájutnak ha akarnak. De ezt épp ithon magyarázzam?DD
  • zzebi
    #125
    Ha barkit/barmit is lehet hibaztatni a verengzes miatt, az csak Virginia allam lehet, mivel engedelyezi a fegyvertartast mindenfele specialis vizsgalat nelkul. A Szovetsegi Kormanyzat nagy szabadsagot ad az allamoknak az ilyen kerdesek eldonteseben. Pl a szomszedos Maryland allamban nem tarthatnak az emberek fegyvert, mint ahogy DC-ben sem.

    Erdekes viszont, hogy mindezek ellenere Virginiaban alacsonyabb a bunozesi szint, mint DC-ben vagy Maryland-ben. Mondjuk ez inkabb annak tudhato be, hogy Virginia elegge ... mondjuk ugy ... falusias/videkies allam, nincsenek nagyvarosai.

    Virginiaban es Texasban valoban lehet az autoban fegyvert tartani, de csak lelakatolt panceldobozban, az utasteren kivul (a csomagtartoban).
    A fegyver vasarlas aranylag egyszeru. Virginiaban pl a Walmart-ban (a Tesco amerikai megfeleloje) is lehet shotgun-t es mindenfele egyeb pisztolyt/lofegyvert kapni.
  • Kensin
    #124
    Az emberiség az az összes embert jelenti, tehát ha az emberiség érdekében teszel valamit, akkor minden ember érdekében, vagyis annak az érdekében is, akit megölsz.
    Szerinted kinek az érdeke lenne az, hogy megöljék?
    "Háború a békéért"?? Ilyen esetben akkor lenne világbéke, ha mindenki kinyírná egymást.
    Semmi sem jogosít fel arra, hogy elvedd egy másik ember életét!
  • BIZ0906
    #123
    Elborúlt elméjü hülye balfasz, az ilyeneket fel lehet ismerni max nem tesznek semmit
  • Tetsuo
    #122
    Amerika shit.
  • zzebi
    #121
    A hozzaszolasokbol latszik, hogy a legtobb ember mennyire hihetetlenul tudatlan az USA-val kapcsolatban.
    A valosag az, hogy az europaiaknak pont ugyanannyi sztereotipiaja van az USA-rol, mint az amerikaiaknak Europarol. Az USA-rol itt leirt tenynek velt dolgok 90%-a egyszeruen nem igaz! Ezeket csupan az europaiak kepzelik igy az USA-rol.

    A legszembetunobb baromsag, amit itt olvastam, hogy a republikanusok voltak a deliek es ok tartottak rabszolgakat. Ez egy hatalmas baromsag, ugyanis pont forditva volt. Barmilyen hihetetlen, pont a republikanusok voltak az eszakiak es ok voltak azok, akik el akartak torolni a rabszolgasagot. Abraham Lincoln volt a republikanusok (eszakiak) vezere a Polgarhaboru alatt es vegul ok toroltek el a rabszolgasagot.
    Bizony, Clinton Demokrata Partja volt az a part 150 evvel ezelott, amelyik a rabszolgasag megtartasaert harcolt.
  • Vorpal
    #120
    arra azért kiváncsi lennék - mások életének elvétele hol
    szolgálja az emberiség érdekeit ?

    az életet tisztelni kell - ha megölöd a gyilkost te sem leszel több,
    arról ne is ejtsünk szót, hogy a társadalom szociopatái legtöbbször
    kitaszitott lemaradt emberek akik reményvesztetten állnak a sor végén,
    és senki sem veszi a fáradságot, hogy törődjön velük.

    a gyermekek hülyesége a szülők szégyene.

    az emberiség érdekeit jobban szolgálja egy szociális háló ami kiszüri és segiti
    ezeket az embereket , akik sokszor fizikai változások hatására ölnek.
    az ma már nem egy tagadott tény, hogy az erőszak örökölhető,
    és nyomai vannak a szinapszisainkon. ha x valami ami ugyanugy müködik és
    ugyanazt a hibát produkálja a hiba a gyártásban van.
  • BCs design
    #119
    gyakorlatban csak ejnye bejnye valami hülye fiatal egyetemistánál, akinél ugyse fogják nézegetni , van fontosabb dolguk is nem pedíg 2 év
    Ez most kb olyan mint amikor a híradóban azt mondják, hogy a srác kaphat 8 évet is, gyakorlatban meg kap 1 év felfügesztetet
  • Dracad
    #118
    "Fuvet szivhatsz, tarthatsz magadnal, a rendor ha meglatja legfeljebb mondja ejnye bejnye, es eldobja, mehetsz tovabb. Akarmit csinalhatsz, 1 het es szabadlabon vedekezhetsz,a gyereked beperelhet , ha szajba vagod, mert betepve, reszegen jon haza es elkuld a halal fa..ara. Semmi tisztelet , egyeniseg, egyenesseg nincs az emberekben"

    Virginiaban 2 ev bortonbuntetes jar birtoklasert alaphangon! Ez azt jelenti hogy ha a tegnapi bulibol maradt nehany fu morzsa a zsebedben es masnap a rendor kipakoltatja a zsebed veled, akkor mar mehetsz is elozetesbe. Onnan persze apu+jo ugyvedek+ a feher borod megmentik a segged, es mehetsz elterelesre, de ha fekete vagy az isten se kegyelmez neked ha csak egy morzsa fut is talalnak nalad.
    Amugy halottal mar a DEA-rol?