169
Retro TV sorozatok, amelyeket annak idején a magyar1-en nézhettünk
-
kjhun #169 -
#168 Nem is tudjuk, mikor örültek utoljára ennyire a „Csengetett, Mylord?” rajongói -
aizsatnaf #167 sziasztok anno valamikor 1992-1996 magasságában ment a magyar televízióban az én dzsungelkönyvem című sorozat. egy osztrák vagy német természetfilmes és vadász név szerint werner fend kalandjait mesélte el délkelet -Ázsiában. nem lehet -e eredeti magyar szinkronnal letölteni vagy online megnézni valahol? mert nem találtam! -
#166 Sziasztok!
Egy nagyon régi sorozatot keresek, szinte tűvé tettem érte sok helyet, ahol meg tudnám nézni, vagy le lehetne tölteni.
Smith 1970-es angol kosztümős dráma mini sorozat. 8 részes.
Itthon valamikor 85 körül volt adásban a tv-ben. A XVIII. században játszódik, egy zsebtolvaj srácról szól.
http://www.imdb.com/title/tt0398564/
Sajnos csak megvásárolható DVD formátumban találom, de sajnos nem tudok angolul. Legalább egy videó részletet meg tudnék nézni belőle. :( -
#165 -
lordbalu #164 Sziasztok!
Nem tudjátok, hol nézhetném meg magyarul ezt a sorozottat?
-
kjhun #163 Itt egy jó topik, VHSRIP-ek, magyarul, zömükben narrátoros hanggal.
Pár RIP címe:
A Nindzsa Bosszúja-VICO VHS RIP
COBRA FORCE magyar narrátoros VHSRIP
Mad.Max.2.1981.HUN.NARRATOR.VHSRiP.XViD-CiNeGoRe
Süsü.3-4.1977.HUN.VHSRip.Xvid-rozsdas87
Kopogó Szellem (1982).VHSRiP.DivX-HUNNARRATOR
Düne.1984.HUN.NARRATOR.VHSRip.Xvid-rozsdas87
EGY IGAZI RITKASÁG! WALT DISNEY - SMALL ONE
Narrátoros változat
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.02.26. 20:57:00 -
Ferenc4 #162 Sziasztok. Egy sorozatot keresek ami kb 1990 ben ment a tv-be,a cimét sajnos nem tudom.
Egy férfiról szól aki a a rendörség elől van szökésben,és asszem az ötödik leg keresettebb bűnöző. egy tenger parti ház félében lakik és ilyen rossz szellemeket üldöz vissza a pokolba ami a ház udvarában lévő fa alatt van. ennyire emlékszem. aki ismeri a filmet az biztos tudja mi a film cime. vigjáték! nem sci-fi -
Regiujzenek #161 Igazi retro összefoglaló a régi sorozatokról, amelyeket anno a magyar 1-en nézhettünk:
Kedd esti sorozatok - Régi magyar tv
-
Regiujzenek #160 Emlékeztek még erre a 90-es években vetített francia filmsorozatra? Rengeteg sportot mutattak be, jó kis történetekkel vegyítve:
Sportakadémia - francia filmsorozat információk, a szereplők bemutatása
-
#159 Ez azért állami. -
Quantumleap #158 Amúgy, ami mostanában eszembe jutott régi sorozat, amit szívesen újranéznék, A skorpió gyűrűje. ti emlékeztek rá? -
Quantumleap #157 A Filmmúzeum is ilyennek indult. -
#156 Hamarosan indul az M3
-Nők a pult mögött
-Kórház a város szélén
-Cimbora
-Elmebajnokság
-Táncdalfesztivál
-Ki mit tud?
-Zenebutik
-Halló fiúk, halló lányok
-ÁSZ
-Egymillió fontos hangjegy
-Játék határok nélkül
ill.
-Szomszédok
-Halál archívuma
-Szászok fénye, poroszok dicsősége
-Fekete macska bandája
meg ami anno látható volt és sikert aratott. :) -
Regiujzenek #155 Emlékeztek még majkára, a csillagok küldöttére, Tau bácsira, vagy Katicára? A 80-as években még rengeteg csehszlovák ifjúsági sorozat ment a nyári szünetekben.
Csehszlovák ifjúsági sorozatok, Majka, Tau bácsi és társaik
-
#154 -
plevii #153 Szomszédok, Linda.. :D Emlékszem karácsonykor is, a szünet alatt a családi tevékenységeket, eseményeket ezek időpontjához igazítottuk! :D Hát na meg volt minden időnek a nagy "slágere"... Változnak a dolgok, de ha nosztalgikus hangulatba kerülne valaki akkor nézzen szét ezen az oldalon, nagyon találó, kis időutazás...http://href.hu/x/iz8z -
#152 azért mondom -
#151 ez a rész itt is fent van
-
#150 most néztem meg magyarul -
#149 98 környékén volt az rtl klubon egy scifi sorozat, ufók raboltak el embereket, mutatták az ufók dimenzióját is, az emberek agyába ültettek ilyen cuccokat, aztán az utolsó rész amit leadtak az volt, hogy egy egész hegynyi kapu volt megnyílóban
nem tudja valaki melyik volt ez a sorozat? -
#148 imdb-n nincs megjelölve a magyar kiadás -
#147 -
#146 Keress rá a vatera.hu-n!
Ott vannak ilyen kártyák.
-
Timyce #145 Filmeket is játszottak a plázában, azt hiszem ez a 2 műsoron is volt, csak sajnos nem volt időnk megnézni, pedig teljesen ingyenesen beülhettünk volna. -
Béccy #144 Ha már nem csak retro sorozatokról beszélünk, nekem nagyon bejönnek a régi magyar filmek, hétvégente, meg ha van 1 kis időm szoktam nézni 1-2-őt, pl a régi Meseautó, vagy a Tanú hatalmasak. -
Timyce #143 Jajj nálunk is mindig ez volt a péntek esti program anyuékkal, Dallas nézés. :D Tök jó volt így visszagondolva. Egyébként voltunk a családdal hétvégén kirándulni Nyíregyházán, benéztünk a helyi plázába kaját venni és meglepődtünk, hogy milyen jó kis retro programok voltak, ha már témánál vagyunk, pl a színházi előadás nagyon jó volt. -
Tompabodza #142 Alap, hogy a szomszédokat az egész család nézte, meg persze a Dallast. Jó kis családi progik voltak ezek. Néha jó visszanézni, visszaemlékezni ezekre, valamikor még most is nézek Dallast. :))) -
#141 Üdv.
Régi dragon ball os kártyákat keresek. Akinek van ilyesmi és eladná, az írjon privit. -
span82 #140 Retro mozi plusz: http://spanok.info/onlinetv?url=435
Online sorozatok tv: http://spanok.info/onlinetv?url=426 -
#139 Valaki nem tudja honnan szedhetem le a Mosómacik (The Raccoons) összes részét magyarul? Angolul már megtaláltam... -
#138 Na megtaláltam Pumuklit és a Tini Nindzsa Teknőcöket!! :D -
#137 a 2 kutyás film /Benji, meg a Here's Boomer/ alapmű! :)
viszont emléxik még valaki Mátyásra a házimanóra, aki a mosogató alatt lakott? /az egész test egy fej volt... meg a kezén karóra! :D/ elmebeteg mese volt. (eredeti címe - Murun Buchstansangur)
kedvencem volt még a Mesemondó (Jim Henson's - The Storyteller.)
ill. a Muki Doki (Doctor Snuggles) volt még nagy favoritom.
Twin Peaks-ről érdeklődött valaki. simán tölthető -> http://sorozatokingyen.org/node/498
Challenger-nek Kaliforniai álom ügyben -> http://www.youtube.com/watch?v=SpJme3UzKxQ
a meseláncban a 3-dik tag a jóban rosszban c. undorítóságból a nagyorrú kopasz volt -> cserna antal! -
#136 Múltkor leszedtem a Neház napok a Föld nevű bolygón c. sorozatot, amit már régóta kerestem. Jó volt megint látni Jessie- t és a kis repkedő kütyüt, csak kár hogy nem fejezték be. 13 részes. És sajnos csak angolul tudtam leszedni elég rossz minőségben, de 7Gb!! -
#135 "Where's Wally?, published in the United States and Canada as Where's Waldo?" ahha:) -
#134 az jó sorozat volt:) -
#133 Na még valami! Jó lenne a Hol van Wally? sorozat is. Ez egy szemüveges fiúról szólt (piros-fehér csíkos pulóverben volt), aki a kutyájával különböző tájakat járt be és mindig rejtvényeket kellett megfejteni. Meg kellett keresni a képen hol is van. Jó kis mese volt. A gonosz bajszos ellensége (barna-sárga csíkos ruhában és sapkában) mindig keresztbe akart neki tenni, de mindig ráfázott.) Ha más nem angolul kéne, várom a válaszokat! -
#132 Valaki nem tudja honnan lehetne megszerezni az Alvin és a mókusok régi 80- as évekbeli rajzfilmsorozatot (nem a moviekat!!) magyar szinkronnal? Youtube- on találtam 4 részt fekete-fehérben, de a többit az istennek nem találom! -
#131 Ha valakit érdekel, megtaláltam a Nils Holgersson rajzfilmsorozat mind az 52 epizódját, eredeti régi magyar szinkronnal. Annak idején ez volt az egyik kedvenc mesém, még fekete-fehér tv- n néztem kiskoromban. Ha te is szeretnéd újra végig nézni a kis törpe kalandjait Mártonnal, a házilúddal és pocokkal a hörcsöggel, írj privátot!! Segítek. -
#130 király