568
Comodo Antivirus
-
#48 Hivatalos fórumon azt mondták hogy 2007 végére várható a végleges verzió.
Azért van ez a csúszás, mert áttervezik a motort. Avastnál is több volt a fogyasztása, és lassabban is szkennelt. -
#47 okés, kösz -
#46 Jó kérdés, a hivatalos oldalon nem említenek semmiféle spyware elleni védelmet, a neve is Comodo AniVirus, míg a hivatalos fórumon a neve Comodo AntiviruSpyware, ami arra enged következtetni, hogy kémek ellen is véd. Én arra gyanakszom, hogy ha véd, akkor sem lesz olyan hatásos a védelem, tehát ugyan az a szitu lesz, mint minden más antivírusnál, hogy nem sokat ér kémprogik ellen, kell mellé kifelyezetten antispyware is.
A véglegesítés időpontját sem lehet még tudni biztosra, most a fejlesztők sokkal inkább a tűzfal 3-as verziójával foglalkoznak, gondolom amint kijön abból egy valamennyire stabil béta, akkor elkezdenek az antivírussal is foglalkozni. -
#45 a Comodo Antivirus véd kémprogramok és vírusok ellen is, vagy csak vírusok ellen? és még1 kérdés:nem tudjátok mikorra adja ki a Comodo-família a végleges(nem béta verzióját)? -
#44 Használja valaki tartósabban a comodo vírusírtót ? -
blackgamer #43 Vista alatt ugye nem fut -
#42 Tedd föl az avast-ot -
ricso22 #41 Nincs valami hír, hogy mikor fog megjelenni a Comodo Antivirus végleges nem beta verzió? Kezd már elegem lenni a Nod-ból. -
#40 Most direkt a Comodo miatt próbából dobtam fel egy új wint aztán rá a Comodo tűzfalat, antivírust és antispyware-t (BOClean).
Annyi biztos hogy először mindhárom qrvasokat kérdezősködött ( egy kezdőnek ez nem lenne igazán ideális ) De most már hogy a driverek, updatek és progik nagyjából fennvannak a gépen egy kicsit csendesedett a helyzet.
Ha érdemes lesz, majd később beszámolok a tapasztalatokról. -
bigyusz #39 jah, neked a tűzfala is zabálja a gépet... de gyakorlatilag minden nap frissit csak akkor ir ki üzit ha verziot is frissitett. az adatbázist napi átlag 2x frissiti. de ekkor nincs felbukkanó üzenet.
amugy most meg a 2 bétája tesztelődik a gépemen és a hips benne kicsit tűzfal jellegű dolog. maga a virus irtó szinte ugyanaz. csak ujult és pofásabb lett. nálam még mindig ez van a toppon.
a nod32 zabálja a gépet ehez képest. pedig nincs kis gépem.... jó hát a többi a nodhoz képest... tudom...tudom... -
#38 Dehogynem.
Ezt bárki megmondja hogy egy írtónak legalább napi 1szer frissülni kell. -
bigyusz #37 viszont nem is vírusos a gép...
jah és riasztást mutat ha vmi nem tetszik neki, de nem ugy mint pl. a panda ami állandóan virust talál és még se fog meg egyetse...
az meg h ritkán frissit sztem nem befojásolja a minőséget. -
#36 "nem mutat riasztást. frissités is csak 1-2 naponta van hozzá. ha jól tudom.
szerintem príma kis progi ez. " Normális cuccokhoz naponta van 1-2 frissítés. Annak sem örülnék túlzottan ha nem mutat riasztást. -
bigyusz #35 teszem még hozzá 1.1 beta volt nekem -
bigyusz #34 Üdv! Nekem 2 hónapig ment a Comodo antivirus beta a tüzfallal ami ugyszint comodo. hát elmondom a véleményem.
kb vasfüggöny... 2 hónap után viszaraktam a nodot és semmi virust nem talált. és probléma sem volt. és bár most nod van de én maradok a comodonál. egy hajszálnyit jobban eszi a vinyót a system monitora miatt...teszem hozzá ugy h kikapcsoltam a nodban azt h ne scannelje a loca mediákat. magyarul ha ugy vesszük alapon fele anyira se eszi a gépet.egyaltalán nem kérdez semmit, nem kér beállítást és nem mutat riasztást. frissités is csak 1-2 naponta van hozzá. ha jól tudom.
szerintem príma kis progi ez.
a configom akiknek kell : intel p4 3000 - 1gb ram - sata2 vinyo
hát remélem segítettem vkinek. csak ajánlani tudom! -
atomkrumpli #33 még a jó csajokat is
a Comodo AntiVirus 2.0 még mindíg beta állapotú ? -
#32 nekem mindeent blokkol a firefox -
#31 Es flash-reklamot...? -
#30 A tűzfalról itt kéretik diskurálni. köszi. (egyébként valóban szívja a gépet legalábbis a Kerio-hoz képest. popup ablakot meg a böngésző is tud blokkolni.....) -
#29 ellenben a férgekkel, trójaiakkal, amik kifejezetten felhasználó barátok, igaz-e? -
#28 Flashget-tel 256 KB/s-al (nekem max.-on) jön le. -
blackgamer #27 áhhh 10 KB-al jön a 34 MB -
#26 THX RussT ! -
#25 ha jol van megcsinalva akkor nem -
#24 Linux a Te barátod ! -
#23 Nem hát...
A tűzfalak és vírusírtók kifejezetten gyorsítják a PC-ket, és a ramot sem zabálják.
:DDDDD -
#22 Comodo termékek - magyar oldal. -
#21 Nem lassítja. -
#20 Meg, hogy úgy belassítja a gépet mint az állat.
:) -
blackgamer #19 thx -
#18 Egy baja van a tuzfalanak, megpedig hogy nincs benne reklam-popupszuro :( -
#17 Comodo
Ingyenes, cégek számára is. Magyarul nem tud. BÉTA még. -
blackgamer #16 link? ez ingyenes vírusirtó? -
#15 Akkor lehet féreértettük egymást, mert én az XP falára gondoltam, hogy gagyee. A vista falát nem ismerem, még csak vistát sem láttam közelről.
-
#14 Azért a vista tűzfala elég jó lett sztem. -
#13 Te kipróbáltad ? Milyen? -
#12 Ha a tűzfalra gondoltál, akkor az fényév milliókkal jobb a vin fájörvollnál. De ez tényleg egy másik téma.
Az antivírus még nem fut visztán(a fal sem még). Várni már várom, de nem tudom, hogy rögtön kipróbálom-e, mert most egész jól elfut egy másik antivir 6 hónapos ingyen licenszel. De biztos kipróbálom majd valamikor. -
#11 A múltkor kipróbáltam a 2-es betát. Ígéretesnek tűnt, de valahogy az volt az érzésem hogy meg kell várni a véglegeset. -
#10 Lehet meglessük. Ha a win tűzfalánál jobb már rendeben leszünk :)
Egyébként futnak vistán? -
#9 Kiw vok mit alkotnak. Sztem ciki lenne ha a nagy hírverésű szuperfaluk mellett nem tudnának kihozni egy normális vírusírtót.