EA zenék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi köszi már ezer éve kerestem a Reel Big Fish: Sellout-ot a fifa 2000bõl. :)

Sadist
http://ea.apmmusic.com/pr/eaapm/ssx-electronica.aspx

Most hallgatom, második szám (All Downhill) kinek ismerõs? :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Crystal Method ÖNMAGÁBAN pwnzor -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Balo
Fú anno FIFA 98: Road to World Cup-ban voltak jó számok:
Crystal Method: Keep hope alive
Crystal Method: Busy Child
Crystal Method: More

FIFA 99:
Apollo 44 - Stop the rock
Fatboy Slim - The Rockafeller Skank

De a FIFA 2000-ben is van egy két kitûnõ szerzemény:
Robbie Williams: It's only us
Reel Big Fish: Sellout
Sportfreund Stiller: Independent

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Csabesz6
nfs hot porsuit2 tõl visszafele az összes nfs-ben saját zene volt:) és azok nagyon is jók voltak.amugy egyetértek

ea sux

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Jagi
Az EA egy nagy LOL.
mind zeneileg és játékkínálat-fejlesztésileg.
Említésre méltó darab talán a NFS V.
Zenét írni meg lusták, ezért megveszik :P
0-ák zeneileg, semmi saját.
ez olyan mint más bõrdzsekijében feszengni
szal nagy LOL

Hy nekem megvan a Carbon,Underground 2,Underground 1 osszes zenéje--aki akar valamit tolem az irjon ide: [email protected]
ForzaInter
vki nem tudja a fifa 07 zenéit,honnét lehetne leszedni?

Yo, Bitch!

báttyó02
nba részekben vannak a legjobb zenék egyértelmüen:)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Czdano
Hát nekem az underground sorozat zenéi jönnek be :)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Csabesz6
énis levadásztam:)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Sephi
Velemenyem szerint a MOH-nak van a legszebb zeneje. Aztan a Battlefield.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a_n_d_r_e_w
régen a CnC sorozatnak jó zenéket írtak, mióta EA-nál vannak a jogok az a fogalom, hogy zene, gyakorlatilag hanyagolható :S

One Vision. One Purpose.

Sadist
azaz, beszteszt (Y)(Y)(Y)

Torrentrõl sikerült már levadásznom az (szerintem) összes NFS zenét, messze a 3-5. részig a legjobbak.

Sadist
Igen, a régebbi igényes játékokhoz külön zenéket csináltak, nem csak összeválogatták a sok szutykot. NFS jó példa erre.

Taranov
Mondjuk én itt a site-on nem látok fifás zenéket.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Én nagyon örülök a hírnek, az EA rendkívül igényes zenéket válogat a játékaiba véleményem szerint.
Az NFS-zenéket nem ismerem, mert azzal nem játszom, de pl. legutóbb a FIFA World Cup 2006 csúcs volt. Példának okáért: Howard Jones feat. Eric Prydz: And do you feel scared, Calanit: Sculptured, hogy csak kettõt említsek.
Ezekért a számokért nagyon szívesen megvennék egy ilyen válogatást.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

akyyy
nagy rókabõr, ha csak letöltöd<#idiota> ennyi erõvel, minek ost a filmekhez, sorozatokhoz, szerezd be egyenként a számokat:D aki letölti, mind1, de aki megveszi, nem mind1, hogy 1 lemezt vesz kétezerért, vagy 22 lemezt vesz 44ezerért ( csak hasraütött számok, ne azt nézd)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

(nba nullszevönben jó zenék vannak)

na, ez a nem mindegy.

ngcsnet
nfs2-3 a beszt :D

#7: a régebbiek sajátjai, de kétlem hogy azokat adja ki, gondolom GTA mintájára kiad egy ilyen "válogatás" albumot

grizzly21
*mindet

grizzly21
vannak saját zenéi is? azt hittem minden csak licenzeli (megveszi)

Csabesz6
nfs 4 beszt<#eljen>

cenobite
LOL EA

gamertag: kenobita

Nekem is a rókabõr jutott róla eszembe...

V43 1105
Szerintem nem, nem tudnak már mit kitalálni, hogy megint lehúzzanak az emberekrõl pénzt... :S

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Czdano
Ami zene tetszett nfs-sorozatban már rég letöltöttem és sztem ezzel mindenki így van :) Amugy meg jó ötlet az EA-tõl

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Web mester
Hello!
Az EA csinált zenei összeálitásokat amiket majd CD-n meg lehet vásárolni és még lehet hogy filmekben is benne lesz a kedvenc EA játékunk zenéje. Bõvebb infó itt, ahol néhány szám meg is hallgatható.