28
http://ea.apmmusic.com
-
andris7 #28 köszi köszi már ezer éve kerestem a Reel Big Fish: Sellout-ot a fifa 2000ből. :) -
#27 http://ea.apmmusic.com/pr/eaapm/ssx-electronica.aspx
Most hallgatom, második szám (All Downhill) kinek ismerős? :) -
#26 Crystal Method ÖNMAGÁBAN pwnzor -.- -
#25 Fú anno FIFA 98: Road to World Cup-ban voltak jó számok:
Crystal Method: Keep hope alive
Crystal Method: Busy Child
Crystal Method: More
FIFA 99:
Apollo 44 - Stop the rock
Fatboy Slim - The Rockafeller Skank
De a FIFA 2000-ben is van egy két kitűnő szerzemény:
Robbie Williams: It's only us
Reel Big Fish: Sellout
Sportfreund Stiller: Independent
-
#24 nfs hot porsuit2 től visszafele az összes nfs-ben saját zene volt:) és azok nagyon is jók voltak.amugy egyetértek
ea sux -
#23 Az EA egy nagy LOL.
mind zeneileg és játékkínálat-fejlesztésileg.
Említésre méltó darab talán a NFS V.
Zenét írni meg lusták, ezért megveszik :P
0-ák zeneileg, semmi saját.
ez olyan mint más bőrdzsekijében feszengni
szal nagy LOL -
ORSULIKTAMAS #22 Hy nekem megvan a Carbon,Underground 2,Underground 1 osszes zenéje--aki akar valamit tolem az irjon ide: [email protected]
-
#21 vki nem tudja a fifa 07 zenéit,honnét lehetne leszedni? -
#20 nba részekben vannak a legjobb zenék egyértelmüen:) -
#19 Hát nekem az underground sorozat zenéi jönnek be :) -
#18 énis levadásztam:) -
#17 Velemenyem szerint a MOH-nak van a legszebb zeneje. Aztan a Battlefield. -
#16 régen a CnC sorozatnak jó zenéket írtak, mióta EA-nál vannak a jogok az a fogalom, hogy zene, gyakorlatilag hanyagolható :S -
#15 azaz, beszteszt (Y)(Y)(Y)
Torrentről sikerült már levadásznom az (szerintem) összes NFS zenét, messze a 3-5. részig a legjobbak. -
#14 Igen, a régebbi igényes játékokhoz külön zenéket csináltak, nem csak összeválogatták a sok szutykot. NFS jó példa erre. -
#13 Mondjuk én itt a site-on nem látok fifás zenéket. -
#12 Én nagyon örülök a hírnek, az EA rendkívül igényes zenéket válogat a játékaiba véleményem szerint.
Az NFS-zenéket nem ismerem, mert azzal nem játszom, de pl. legutóbb a FIFA World Cup 2006 csúcs volt. Példának okáért: Howard Jones feat. Eric Prydz: And do you feel scared, Calanit: Sculptured, hogy csak kettőt említsek.
Ezekért a számokért nagyon szívesen megvennék egy ilyen válogatást. -
#11 nagy rókabőr, ha csak letöltöd ennyi erővel, minek ost a filmekhez, sorozatokhoz, szerezd be egyenként a számokat:D aki letölti, mind1, de aki megveszi, nem mind1, hogy 1 lemezt vesz kétezerért, vagy 22 lemezt vesz 44ezerért ( csak hasraütött számok, ne azt nézd) -
V4ZZ4 #10 (nba nullszevönben jó zenék vannak) -
#9 nfs2-3 a beszt :D
#7: a régebbiek sajátjai, de kétlem hogy azokat adja ki, gondolom GTA mintájára kiad egy ilyen "válogatás" albumot -
#8 *mindet -
#7 vannak saját zenéi is? azt hittem minden csak licenzeli (megveszi) -
#6 nfs 4 beszt -
#5 LOL EA -
Vlala #4 Nekem is a rókabőr jutott róla eszembe... -
#3 Szerintem nem, nem tudnak már mit kitalálni, hogy megint lehúzzanak az emberekről pénzt... :S -
#2 Ami zene tetszett nfs-sorozatban már rég letöltöttem és sztem ezzel mindenki így van :) Amugy meg jó ötlet az EA-től -
#1 Hello!
Az EA csinált zenei összeálitásokat amiket majd CD-n meg lehet vásárolni és még lehet hogy filmekben is benne lesz a kedvenc EA játékunk zenéje. Bővebb infó itt, ahol néhány szám meg is hallgatható.