11
  • Wittgen
    #11
    Egyszer kb 1 hónapja volt már egy cikk, emiben ilyesmiről szó volt. Már ott is azt mondtam, hogyha fizetősek lesznek az online rádiók, becsődölnek és az emberek a neten sem tudnak már normális zenét hallgatni, akkor ez olyan nagy lökést ad majd az mp3 és egyéb audio warezolásnak, hogy a köcsög kiadók és jogvédő talpnyalóik szégyenükben harakirit követnek majd el.

    Az a baj, hogy a kiadók kezdenek bepánikolni, hogy az internet elterjedésével a zenészek már maguk tudják műveiket terjeszteni, így kimaradnak a pénzfolyamból. Minden eszközt próbálnak megragadni, csakhogy a tej-vaj fürdővíz megmaradhasson. Pedig hosszú távon szerintem halálra vannak ítélve a klasszikus zenei kiadók, az onlinban lesz majd a biznisz.
  • Griphons
    #10
    Jó (irony) tudni, hogy nemcsak idehaza tapossák két lábbal a demokráciát, hanem a kapitalizmus őshazájában is, a "legdemokratikusabb országban a világon"...
  • BIZ0906
    #9
    Osztom a véleményed.
    A jót mindíg "elkúrják" és hoznak egy unalmas szart. Ez volt annó a DeeJay Rádióval most, hogy megszünt azóta hallgatom az online EXDEEJAY-t. Az FM-es rádiók itt mióta a Roxy-t is elbaszták alig van normális ráadásúl még 10 számbol jó ha 1-et hallok ami tetszik. Minden el fog baszódni ha nem tesznek az átlag emberek valamit.
  • sathinel
    #8
    Na netrádiót hallgatok én is csak. Ha ezután még azt sem lehet akkor dögöljön meg az összes marha. Arra még egyik sem gondolt hogy miért ezeket hallgatják, és miért nem a fos zanéjüket,bemondóikat, híreiket?

    Azért lol hogy ha valakinek jobban megy mint nekem akkor dögöljön meg mert vele van a gond nem az én üzletpolitikámmal. Na az ilyen köcsög barmokra kéne vadásznia s sok fanatikusnak nem a normál emberre. Ezek húzzák le az embert nem a lakosság egy fejlett országban. Terorizálják ezeket.!! Még melléjük is állnék......

    Naponta akarok hallani egy hírt hogy melyiket fejezték le mostanában....
  • Tetsuo
    #7
    ezzel nem vagy 1edül.
  • tmisi
    #6
    Én inkább a zenész zsebébe nyomnám a pénzt közvetlenül, minthogy a francos kiadónak menjen nagy része.
  • beef
    #5
    Ne izgulj, majd az EU fejesek is átveszik, mert jó biznisz :(
  • Remetix
    #4
    Kár. Az utóbbi időben már szinte csak netrádiót hallgattam, nagyon sajnálnám ha a kedvenc adóim - mindkettő amerikai: smooth jazz és .977 hitz - megszűnnének. :(
  • Gerygrey
    #3
    A jogvédelem megöli a zenét. Ellentétben például a netes rádiókkal és fájlcserélőkkel, amik pont az ellenkezőjét teszik.
  • assdf
    #2
    Lassan megint lesz valami olyasmi rádió majd hogy szabad amerika hangja :DDD
  • AranyKéz
    #1
    Hát majd akkor hallgatják az európai rádiókat, európai reklámokkal együtt.

    Még pár ilyen döntés és megköszönhetjük az amerikai vezetésnek hogy felvirágoztatja az európai gazdaságot