59
  • Danecay
    Célozni sem lehet túl könnyű vele :) Persze ez csak szőrszálhasogatás :)
  • Carbine
    csak az én szemem dob, vagy fent a 2. képen a csaj lába helyén kajakra egy M4-es fityeg meg spékelve egy M203-as gránátvetővel!?!?
    Csak azt nem értem... hogy húzza meg a ravaszt???
  • winnie
    én egybe akarom, büdös nagy vásznon. akkor szopóágra kerültem?
  • hellnight
    Hát a film végére tényleg bekeményít McGowan kisasszony xD

Egyébként nem tudom miért kell szarozni a filmeket. Tökéletesek. A Planet Terror egy igazi trash horror. Én mikor megnéztem amolyan Alkonyattól Pirkadatig érzés jutott eszembe. Totál olyan az egész film, bár sztem ez még viccesebb mint az AP xD

A Death Proof-ot pedig tegnap néztem meg. Bár Tarantino filmjeit annyira nem szeretem, bár a Kill Bill-ek meg a kutyaszorítóban nem rosszak (Ponyva az úgy ahogy tetszik, nem láttam még elégszer xD) de ez nagyon is tetszett. Vannak benne lassú részek, de nem érdekelt. Nagyon állat film volt ez is, teli rengeteg poénnal :D xD

Én csak azt tudom mondani, hogy aki kedvele e két rendezőt az bátran nézze meg a két filmet mert akkor nem fog csalódni. Aki még egy filmet sem látott tőlük az előbb nézzen meg régebbi alkotásokat és döntse el kell-e neki a Grindhouse.
  • zsellerm
    Csak egyben leszek hajlandó megnézni a filmet...
  • bertino
    az a csaj a "lábával" nagyon kemény
  • wanek
    Én egyben néztem meg, nekem nagyon tetszett.
  • winnie
    az első hét csak marketing és érdeklődés.

wittgen: a cápasrác és lávalány kalandjai nekem annyira nem jött be:)
  • Cavaldi
    Ez a baj a mai filmekkel, ha nem hoz az első héten 400 milliárdot akkor már szar.
  • Wittgen
    Jah, és még soha nem csalódtam a 2 rendező filmjeiben, sőt a színészek is mindig az ő filmjeikben nyújtják életük egyik legjobb teljesítményét.
  • Wittgen
    Csak a töketlen átlagamcsik fosnak a hosszú filmektől (bár a LOTR3 szépen kaszált, pedig volt kb 210-220 perces játékideje), de lehet, hogy mostnaában a média+politika hatására (ugye erőszakos játékok sux, filmek meg az ördög szolgái, stb) nem néznek már ilyen típusú filmeket. Ugye birka nép, azt hiszik, amit a média+politika mond. Ha azt hallják, hogy a tej fán terem és a holdat úgy festették az égre, azt is elhiszik.

Itthoni szarjankók, mint farmatuq, pedig le van sajnálva. Ha kijelenti, hogy szar a film, holott még nem is látta...hát megvan a véleményem az ilyen kaliberű emberkékről.

Egyébként én is szeretem a trash-filmeket, csak az a baj, hogy kevés jó alkotás lát napvilágot, a legtöbb unalmas még a jó jelenetek ellenére is.
  • Atisz #8
    Sok a 3 óra? Löál. Akkor nézdd meg a legújabb IQ bajnok amerikai tinivígjátékot a maga 78 percével...
    Én is mindig röhögtem azokon akik a hosszúsága miatt húztak monumentális filmeket (Titanic, Farkasokkal Táncoló, LOTR).
    Én is tuti hogy megnézem őket.
  • moRtiZ
    Röhögtem a sok balfaszon, akik szenvedtek LOTR közbe is... :D Én nagyon sajnálom hogy kettévágják a filmet, tuti megnézem moziba mind2-t.

formatuq: A trash horrornak kifejezetten sok rajongója van (pl. én is), ami neked !látatlanba! "szar", az nekünk kifejezetten csemege lehet. De nem is az olyan embereknek készül a film mint amilyen Te vagy.

Kobajljov: Vannak mostanában is elég jó trash horrorok, de legtöbbnek egészen más feeling, mint a 80'-as évekbeli igazi trashek.
  • Loál János #6
    Jó is így látatlanban szarozni. -.-
  • csuszi
    már a top 250-ben van az imdb-én
  • Kobaljov
    műfaj-felélesztés? a két rendezőt leszámítva szennyfilmekel gyártanak ma is, talán többet is mint kéne..
  • Encore
    Hogy kult lesz-e belőle az egyáltalán nem garantált, Tarantinónak sem lett minden filmje kult, ezt majd az idő eldönti. De azzal egyetértek, hogy a három órás hossz az nem éppen moziba csalogató, én ezért örülök hogy külön adják le a két filmet, és ha jó lesz akkor megveszem dvdn és megnézem őket megint egymásután áltrailerekkel meg mindennel együtt.
  • formatuq
    Mi valik kultmozivá, ez a szar ???
    Ez a ket bolond csinalt par jo filmet, es most abbol elnek.
    Kiprobalnak minden szart, csak hogy megfogjak a nezoket.
    Soha sem fogom megtudni milyen szar a film valojaban......

• kanduhr
    Kell egy idő, míg ez is kultmozivá válik.