Grindhouse - Kell a francnak Tarantino!
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a töketlen átlagamcsik fosnak a hosszú filmektõl (bár a LOTR3 szépen kaszált, pedig volt kb 210-220 perces játékideje), de lehet, hogy mostnaában a média+politika hatására (ugye erõszakos játékok sux, filmek meg az ördög szolgái, stb) nem néznek már ilyen típusú filmeket. Ugye birka nép, azt hiszik, amit a média+politika mond. Ha azt hallják, hogy a tej fán terem és a holdat úgy festették az égre, azt is elhiszik.
Itthoni szarjankók, mint farmatuq, pedig le van sajnálva. Ha kijelenti, hogy szar a film, holott még nem is látta...hát megvan a véleményem az ilyen kaliberû emberkékrõl.
Egyébként én is szeretem a trash-filmeket, csak az a baj, hogy kevés jó alkotás lát napvilágot, a legtöbb unalmas még a jó jelenetek ellenére is.
Itthoni szarjankók, mint farmatuq, pedig le van sajnálva. Ha kijelenti, hogy szar a film, holott még nem is látta...hát megvan a véleményem az ilyen kaliberû emberkékrõl.
Egyébként én is szeretem a trash-filmeket, csak az a baj, hogy kevés jó alkotás lát napvilágot, a legtöbb unalmas még a jó jelenetek ellenére is.
Sok a 3 óra? Löál. Akkor nézdd meg a legújabb IQ bajnok amerikai tinivígjátékot a maga 78 percével...
Én is mindig röhögtem azokon akik a hosszúsága miatt húztak monumentális filmeket (Titanic, Farkasokkal Táncoló, LOTR).
Én is tuti hogy megnézem õket.<#nyes>#nyes>
Én is mindig röhögtem azokon akik a hosszúsága miatt húztak monumentális filmeket (Titanic, Farkasokkal Táncoló, LOTR).
Én is tuti hogy megnézem õket.<#nyes>#nyes>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Röhögtem a sok balfaszon, akik szenvedtek LOTR közbe is... 😄 Én nagyon sajnálom hogy kettévágják a filmet, tuti megnézem moziba mind2-t.
formatuq: A trash horrornak kifejezetten sok rajongója van (pl. én is), ami neked !látatlanba! "szar", az nekünk kifejezetten csemege lehet. De nem is az olyan embereknek készül a film mint amilyen Te vagy.
Kobajljov: Vannak mostanában is elég jó trash horrorok, de legtöbbnek egészen más feeling, mint a 80'-as évekbeli igazi trashek.
formatuq: A trash horrornak kifejezetten sok rajongója van (pl. én is), ami neked !látatlanba! "szar", az nekünk kifejezetten csemege lehet. De nem is az olyan embereknek készül a film mint amilyen Te vagy.
Kobajljov: Vannak mostanában is elég jó trash horrorok, de legtöbbnek egészen más feeling, mint a 80'-as évekbeli igazi trashek.
Jó is így látatlanban szarozni. -.-
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
mûfaj-felélesztés? a két rendezõt leszámítva szennyfilmekel gyártanak ma is, talán többet is mint kéne..
Hogy kult lesz-e belõle az egyáltalán nem garantált, Tarantinónak sem lett minden filmje kult, ezt majd az idõ eldönti. De azzal egyetértek, hogy a három órás hossz az nem éppen moziba csalogató, én ezért örülök hogy külön adják le a két filmet, és ha jó lesz akkor megveszem dvdn és megnézem õket megint egymásután áltrailerekkel meg mindennel együtt.
Mi valik kultmozivá, ez a szar ???
Ez a ket bolond csinalt par jo filmet, es most abbol elnek.
Kiprobalnak minden szart, csak hogy megfogjak a nezoket.
Soha sem fogom megtudni milyen szar a film valojaban......
Ez a ket bolond csinalt par jo filmet, es most abbol elnek.
Kiprobalnak minden szart, csak hogy megfogjak a nezoket.
Soha sem fogom megtudni milyen szar a film valojaban......
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Kell egy idõ, míg ez is kultmozivá válik.
← ElőzőOldal 2 / 2