17
-
opeca #17 Miért nem találnak ki olyan konzolt, amely kompatibilis a PC-vel mégpedig hardverszinten is, tehát a plusz erőforrást a konzol bizotsítaná?
Így a PC-be nem kéne annyi anyagot venni, és a konzolokba sem kéne annyi mindent belegyúrni, így jól járna a PC-s és a konzolos ipar is, sőt(!), még a felhasználók is! -
Cmdr #16 Egy szaros diszpécseri fiezetésből valóban nem lehet nagyon ugrálni a PC világábán, szóval inkább röhögök az egész eszmefuttatásodon! :D Mellesleg tőled is megkérdezem, ki a faszt érdekel, hogy te milyen csoró vagy??? -
#15 ezeket a képeket nem Szabolcs barátunk készítette, hanem maguk a készítők adták ki, szóval ha itt valaki az X-eseket hergeli akkor az a Capcom -
FecaA #14 Jah kül PS3-on lazán lehet netezni mindenféle külön feltelepített oprendszer nélkü, de ha oprendszert is raksz rá akkor a pc-t el is felejtheted.... bluetooth bill + egér aztán csókolom. -
FecaA #13 Heh, kicsit más feeling beülni a bazi nagy hdtv elé valami jó kis sok pont egyes cucc társaságában mint pc-n valami szar hangfalllal kis monitoron kis felbontásban (me nagyobbat úgyse viszi géped) kockulni.... pc net, konzol játék. -
atomka91 #12 Ha valakinek csak játékra kell konzol nagyságrendel jobban megéri és jobb is.(nekem pc-m van),de ha valaki szeretne mast is csianlni jatékon kivül az vesz pc-t érteeeem. -
IGAZIWILLIAMS #11 Fijjú,a te pc-d (vagy nemtom milyen szarládával rendelkezel) meg két hónap múlva lesz elavult,aztán meg vehetsz hozzá egy 360 áráért videokártyát. A hatalmas 360-ra meg 3 év múlva még mindig szép játékokat fognak kidobálni,lásd manapság a ps2-t,mi lesz addigra a szarládáddal?Bárszekrénynek talán majd még megteszi,bár ízlés dolga... :D -
Cmdr #10 Tudod kistárcsa, két év mulva már totál elavult lesz(már most is az) a hatalmas xbox360-od! -
#9 nem arról szól csak akkor ne tegyen be ilyen X-eseket hergelő képeket -
IceMan84 #8 Nem tudom mi értelme van ennek a PC kontra konzol vitának. Van akinek ez van és van akinek az. Egyik sem jobb a másiknál, mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai.
Egyébként meg ha szerinted ez a cikk arról szól hogy melyik grafikája szebb, nagy gondok vannak nálad. Talán olvasd el újra. -
gyuri12 #7 már értem a két felkiáltójelet a neved mellett... -
#6 mit izgat téged, a Battlefield 2-n túl úgysem látsz:) -
sylverangel #5 Végre, itt volt az ideje... Szerintem ezév elejének egyik legjobb akciójátéka :)
Már várom, egy g80-n lazán odaver bármilyen konzolt :) -
#4 "lesz pc-s verzió " nem volt nem van hanem lesz -
m4G1c #3 :D
velős,de igaz.
az már über cink, ha valaki a konzol előnyeit ecsetelgeti a pc-vel szemben... -
Cmdr #2 Ki a faszt érdekel, hogy a Xbox360 tulajdonképpen egy PC? Ki a faszt érdekel, hogy te milyen csoró vagy? Ki a faszt érdekel a hozzánemértő véleményed? -
#1 szabolcs most miért kell megint bizonygatni a pc szebb grafikáját ez olyan unalmas már 1. egy nagyképernyős lcd-n a pc-nek sincs ilyen grafikája 2. még a vga se jön ki az egész konzolcsomag árából amivel ilyen képi megjelenítés mellett élvezetes játéksebességet biztosít , inkább örüljetek hogy játszhattok konzol átiratokkal nem még nektek áll feljebb