13
  • kovecses
    Dlink DI-524 routerem van.
    Ipod Touch 2.Gen. -el használnám, de jelenleg használhatatlan!
    Az a problémám hogy a wifi kapcsolat állandóan szakadozik.
    A routeren a legújabb v2.07 firmware, a jelerősség 90-94%.
    Van ötletetek hogy akkor miért szakadozhat???

[email protected]
  • Sir Quno Jedi
    Ez meg a kisebbik Longhorn, a 16-os, a 18-as nagyobbról nehéz jó képet találni, meg az már widescreen-es.
  • Sir Quno Jedi
    AZ 1GB-s 10k nettó.
  • Gerygrey
    Én is ezt a képet linkeltem be valamelyik iPodos hírhez a múltkor, akkor még 18-ért láttam az Extreme Digitalban ezt a kütyüt (2 gigás)
  • bandypappa
    Ezt elöször a konrad.hu-n láttam 14.900.-ért komolyan.
  • Sir Quno Jedi
    Nézzetek meg egy Longhorn M16, vagy M18-as MP3-MP4 lejátszót! Csak azt tudja amit kell, de ezen felül kurva nagy, csilivili kijelzője van (320*240, ill. 480*272), sima SD kártyával bővíthető, digitalizál real time-ban külső forrásról (videót is!), lejátszik TV-n is és 29k nettó alatt megkapod már az M16-ost, az M18 még 40k nettó körül van! Ilyen cuccok mellett hihetetlen, hogy a hype olyan mérvű, hogy létjogosultsága van még az ipodnak, ami egy iszonyat elavult (és drágán veszetgetett) tech.

Akinek kisebb is jó, annak meg ott a Freedata 1505 (avagy UltraBlade), ami kicsi, szép, sokat tud is az is MP4-es, mindössze 10k-ért!!!

• bandypappa
    Szeintem is kétségbeesett próbálkozás ez Steve jobbs részéröl, hogy megtatsák kiemelkedő helyüket, de amilyen tempóban fejlödik a konkurencia -gondolok itt a zune-ra, ami szerintem jobb, mert nagyobb a kijelzője, meg szebb is és még a többiekre is, akik jóval az ipod elött járnak már, csakhát a marketing még az ájpodot adja el- az ipod se lesz különbözöbb, mint a többiek ezt csak ök szeretnék elérni, hogy ök ájpodosok, meg vannak a többiek reklámfilozófiával. Eddig tuti volt de ez az erölködésük jele annak, hogy le fog dölni a trón.
  • Sir Quno Jedi
    Végre lesznek online vírusok ájpodra is! CSuhé!
  • Gerygrey
    De mivel ebben tartja "konkurenciának" az Apple a többieket, ezért ő is ezeket a roppant hasznos funkciókat fogja átültetni az iPodba.
  • sathinel
    Lol Ipod + wifi két elég sok promlémával küszködő megoldás ötvözetéből mi lessz?:D
  • dotkom
    amiket kiemeltel az a sandisk lejatszojara vonatkozott. a wifis ipodrol meg nem tudni semmit.... -.-
  • GVG
    ja, dehát kinek nem kell wifis hypeod? most őszintén??
  • Gerygrey
    bármilyen hotspot hatósugarában számítógép nélkül is maximálisan élvezhetjük a zenéinket, sőt fotóinkat is
    Mér, eddig mire volt jó az iPod? Nem arra hogy PC nélkül élvezhessük a digitális zenét? A saját fotóim "élvezetéhez" meg minek wifi?

internetes közösségi életet is élhetünk
    Gondolom, azzal a tekerentyűvel hihetetlen kényelmes lehet mondjuk MSN-en szöveget gépelni.

zenei számokat ajánlhatunk másoknak
    Ehhez is kurvafontos a wifi, meg úgy egyáltalán az iPod... Jah, hogy reklámozhatom az iTunes-t? Dejónekem :D

Már megint egy funkció az Apple-tól, aminek gyakorlati használati értéke nulla, Gondolom zenét nem lehet elküldeni egyik iPodról a másikra, mert az már túlságosan hasznos feature lenne, az Apple-ra meg nem jellemző hogy ilyesmit épít a kütyüjeibe :) Viszont milyen jó marketingmaszlag, hogy wifis ájpod, bullshit.

Kedves Apple, ha a konkurencia legyőzése a cél, akkor javaslom hogy hasznos szolgáltatásokkal bővítsétek a termékeiteket ahogy más is teszi, változatlan ár mellett.