Napfény - A sci-fi műfaj megmentője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap megmentettem egy lányt a nemi erőszaktól. Uralkodtam magamon.
Az utolsó fél óra tényleg csak a betetõzése a filmnek.Igen, a Mag is baromság de nem is sejtettem hogy azt felül tudják múlni.SIKERÜLT.
AMÚGY AJÁNLOM A FILMET <#nyes>#nyes>, de tényleg mert ilyen élményben még nem volt részem.Valódi katarzis , de olyan amirõl nem tudod eldönteni hogy mégis MI A F****M VOLT EZ?
Ja amúgy nem tudom milyen ember az akinek ez a szemét TÉNYLEG tetszik, mert a maga beteg módján párját ritkító, de nem mint igazi film.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ati
Hát borzalmas, nem számitottam jóra, de kritikán aluli volt.
Végén egy kis...Halálhajó beütés...látom amint eltorzult arccal vigyorog a rendezö, hogy na ez milyen állat lesz...EKKORA SZART!
A mag is béna volt, de ennél 100szor jobb.
Bár mindkettö tudományosan hatalmas baromság.
Amugy tényleg ugy akartam hozzáállni, hogy elfogadom az alapsztorit, de teljesen el lett szurva a film...SEMMI JÓ SCI_FI mostanában! <#wow3>#wow3>
Elõbb utána kéne nézni, mielõtt egybõl ostobaságnak kiáltanák ki az alapsztorit.
Nekem amúgy tetszett a film, bár voltak benne furcsa dolgok. 7/10.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
De.
Jó dráma. Egyre közelebb a Naphoz. Egyedül egy kis közösség. Nap mint drog. Naptömegbõl adódó téridõanomáliák. Kollektív hallucináció. Nekem összeáll. Jó film. Pitch Black-kel összevethetõ. Filmtörténeti mérföldkavicska.
winnie: kinek higgyen? Hát a "ganédomb" meg a "szar" az annyival átgondoltabb szó, mint a "remek kis film" és a "nekem tetszett" kifejezések, nem? 😉
nekem az egész nem tetszett 😄
Mindenesetre egy jó ideig benne lesz még az agyamban ez a remek kis film.
10/10<#vigyor4>#vigyor4>
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Kár a jegy áráért. Nálam az ilyen filmek besorolása az hogy "az ilyet még le se tölteném" mert kidobott idõ megnézni 😊 Ami tuti jó azt megnézem moziba, ami kérdéses azt netrõl leszedem vagy kölcsönzöm dvd-n...
2001, Halálhajó, Föld megmentése filmek, ...
Szerintem nem sokat tettek hozzá. A utolsó fél óra meg aztán tényleg elvitte rossz irányba, lehetett volna valami normális vége.
Azért ebben a filmben is terjed a hang az ûrben...
Aztán hazafelé felvehette volna õket... de szóval atörténetben sokkal de sokkal több volt. Ettõl függetlenül tetszett. Biztos leszedem HD minõségben 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az sem a speciális effektek miatt volt jó. A képi világán látszott a videóklipes múlt.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szóval a film nagyon tetszett, imádom ezt a stilust amikor a sci-fit nem akciofilmként akarják megvalósítani.
Szóval izgalmas, jól kivitelezett, látványos, tudományosságtól sem rugaszkodnak el túlzottan, mindenkinek ajánlom !
\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"
Összesen 18 percnyi vizuális naporgazmust lehet összekaparni kb a filmbõl ez tényleg NAGYON JÓ, hogy ezért érdemes-e moziban megnézni a filmet ez már más dolog. Szerintem nem.
A film többi része, maximum átlagos, de szerintem sok benne az eröltetettség és a logikátlanság. SPOILER*: A jó öreg "világmegmentése" akcióra egy csapat érzelmileg labilis tudóst küldenek; az "MI" figyelmezteti õket ha túl fényes a megfigyelõ szoba vagy ha sérülés van a burkolaton, de arra nem, hogy kézi irányításnál, figyeljenek a napvédõ pajzsra, vagy arra, hogy behatoló van a hajón. EZT persze el is nézném, hiszen ez van akinek logikátlan van akinek meg nem az. Meg különben is valahonan bonyodalomnak is lenni kell. De szerintem egy jól megkomponált meteorzápor, szebben nézett volna ki és nem lett volna eröltetett. Aztán persze amikor a több éve egyedül vegetáló, félig oszló, freddy krüger is szinre lép, és alájuk tolja a méteres kékerest ott nekem betelt az a bizonyos pohár.
ÉN EZT ÖNNEK NEM AJÁNLOM.
\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Valamikor nagy Ridley Scott rajongó voltam, de mostanában ugye nem sok mindent tett le az asztalra a mester ebben a mûfajban.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs