656
The KMPlayer - Univerzális médialejátszó
-
#656 Mpc-hc t probald ki valamelyik codec csomaggal. -
csgj #655 Lehet, hogy a PotPlayer lesz a nyerő. -
csgj #654 Nem találtam jót a beállításokban. Lehet, hogy valami más media playert kell beszereznem.
Utoljára szerkesztette: csgj, 2016.09.05. 08:45:16 -
#653 Video renderertől függ szerintem, vagy talán valamelyik post process. -
csgj #652 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mi a fenétől van ott alul az a világos sáv? Néha felül van, de főleg alul. És az a rossz, hogy kipróbáltam a GOM Playert is, és ott is olyan (de nem csak ennél a videónál, hanem mindegyiknél...). Viszont VLC-ben meg a sima vindózos filmlejátszóban nem látszik.
-
#651 Monitorcsere után (!!!Régi monitor lehúz, új monitor rádug, ennyi történt!!!) a KMPlayer nem játszott le semmit, újratelepítve pedig a "The procedure entry point GetLogicalProcessorInformation could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll" üzenetet dobja kétszer és jön a totális fagyás és Error report.
Ötlete valakinek a bug megoldásra? Eddig minden tökéletesen ment évekig... Előre is köszönöm! -
#650 Az mitől van, hogy leakartam játszani egy MKV fájlt és kiirta, hogy DTS és AC3 hangformátum nem támogatott. eddig mindent lejátszott amit csak próbáltam .Most meg csak hang nélkül a fenti hibajelzéssel
3.9.1.132 KMP Plusz verzióm van fenn -
#649 Köszi , ez megoldotta a problémát
hátha másnak is kell -
#648 Windows internetbeallitasokban valahova be kell illeszteni a kmplayert, hogy ne legyen internetelerese. Egy kis gugli utan tuti megtalalod a megoldast. Akkor az oldalsav nyilacskatol kezdve az egesz eltunik. -
#647 A KMplayer telepített mappájában a \Logo almappába (ott van egy KMP_Album_Art.swf is) kell csinálni egy üres (0 byteos) index.htm -et, és írásvédetté tenni. Indításkor ezt tölti be a netről, de mivel így helyben van... egy üres fehér ablak jelenik meg helyette.
Persze ezzel az egész album art funkcionalitásnak lőttek, de sima lejátszóként működik tovább.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.01.28. 21:07:59 -
#646 Nem lehet. 3.6 volt az utolsó amiben még nem volt. Részemről azzal zárult is a történet. -
#645 tudna nekem valaki abban segiteni, hogy a KMplayer legujabb verziójában, hogy lehet kikapcsolni azt az oldalsávot amin a reklámok jelennek meg, mert fennt a box gombra kattintva eltünik,de a következő inditásnál ujra megjelenik, hogy lehetne véglegesen kikapcsolni. -
#644 Nekem olyan gondom lenne, hogy a hang az borzalmas. Mintha kontakt hiba lenne, de nem, nezhetetlenek a videok. -
#643 Hi,
Az mitől van, hogy bármilyen videót és 5-10mp-nél kezdi lejátszani? Be lehet állítani valahol, hogy teljesen a nulláról kezdje vagy ez ilyen és kész?! Köszi -
#642 a beszéd 5.1 hangnál a középső hangszórón van, az effektek a többin vannak - valószínűleg valami keverési probléma lehet nálad -
#641 Arra van valakinek ötlete, hogy filmeknél az effektek/zene/zörejek nagyon elnyomják a beszédhangokat. Ezt hogyan lehetne éppen fordítva megoldani? A beszéd nagyon tompa, ellenben minden robbanás, fékcsikorgás majd kibaszarintja az ablakokat... Előre is köszönöm, ha van erre vkinek ötlete. -
#640 Kijött a PotPlayer 1.6-os VÉGLEGES változata.
Itt egy magyar hír is róla.
Egyik újdonsága a lokalizáció támogatása.
A magyarításhoz egy párezer soros English.ini fájlt kellene lefordítani.
Mit nem adnék ha valaki megtenné :) . -
Vaktermesz #639 Új vagyok itt, de sajnos egy hiba miatt írok.
Régebben szerettem ezt a lejátszót, az én igényeimnek megfelelt, de egy ideje nem használtam, csak zenéhez, majd mikor egy filmet akartam megnézni nem raktak teljes képbe, a tálcát ott hagyta. Tudtok megoldást, hogy tálca nélkül tegye teljesbe?
A tálca elrejtése dolgot ismerem, de én nem erre gondolok most. Köszönöm. -
#638 Mostanában elég furán viselkedik. Hiába nyomkodom a jobbra/balra gombokat, nem akar tekerni, várok egy kicsit hogy tovább menjen a film, majd megint tudok egy-kettőt tekerni, többet nem. Valaki találkozott hasonlóval? -
alfonz 64 #637 Kmplayer DTS hang mkv-nál:
Ha nincs hang ha átváltasz a Magyar DTS hangra:
Itt át kell állítani a matroskát, Gabestra
Ahogy a külföldi fórumon is írják:
http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=59328
Vagy kiveszed a pipát a DTS-elől:
Ez is fent volt a gyártó Kmplayer forumán csak nem találtam. -
alfonz 64 #636 Kmplayer DTS hang mkv-nál:
Ha nincs hang ha átváltasz a Magyar DTS hangra:
Itt át kell állítani a matroskát, Gabestra
[IMG:http://i.imgur.com/ZX8crUC.png][/IMG]
Ahogy a külföldi fórumon is írják:
http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=59328
Vagy kiveszed a pipát a DTS-elől:
[IMG:http://i.imgur.com/smvBNvS.jpg][/IMG]
Ez is fent volt a gyártó Kmplayer forumán csak nem találtam. -
#635 Most szedtem le a 3.1.0.0-át kb. ez az utolsó valamire jó változat... -
#634 Késő... A kurva jó édesanyjukat azzal a beuszó szarral. Momdjuk a 3.xx válozat óta egyes kétnyelvű videóknál a hangsáv váltás nem megy.
Egyre szarabb... -
#633 A reklámokon kívül mi baj van vele?
Felrektam tegnap, de még nem használtam. -
SergioAmigo #632 3.7es verzió kuka senki ne tegye fel -
#631 Nálam is. A régi verzióknál jó volt. Az 3.xx vátlozatú KMplayer egy katasztrófa régihez képest szerintem. Egyes videóknál egyes helyeken nem lehet tekerni, megakad. A hangsáv váltásnál néha fagyás néha csak kuss van, néhol azért működik is. Egyes videóknál meg egyáltalán nincs hang... -
hitman090 #630 Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy amikor elindítok egy filmet és elkezdem nézni ha beletekerek elmegy a hang és utána nem jön vissza így nem tudok semmibe sem beletekerni ez mitől van? -
#629 Olyan problémám van, hogy nem működik nálam a hangsáv váltás a 3.6 verziónál. Pl., ha át akarok váltani angol DTS-re egyszerűen lefagy az egész. 3.4-nél tökéletes. Valami ötlet? -
#628 nah, átállítottam a video renderert és most már jó :) -
#627 A régi kmplayerem kék színt vitt az avi videóba, most letöltöttem az újat, color jó, de az meg video-audio off-sync... hát mondom tökjó. -
#626 Vob-ot nem lehet lejátszani vele? :o -
#625 Olyan gondom lenne, hogy High Speedes HDMI kábellel van összekötve a gépem a tv-vel, de a hang 3 másodpercenként megakad. Lehet valamit állítani a lejátszón, hogy folyamatos legyen? A kép tökéletes. -
#624 Köszi megvan erre gondoltam -
#623 Bármelyik skin ilyen, ha beállítod - jobbgomb - Skin - és a lista felső elemeit próbálgasd lejátszás közben - vagy az automata rejtés, vagy az OSC lesz jó neked. -
#622 Hali!
Létezik olyan skin, amiben lejátszásnál csak magát a filmet látom a kmplayer felületét nem? Mint teljes képernyőnél, csak azt szeretném ha eredeti méretnél is így lenne. Mintha a Picasával megnyitnék egy képet, csak ezt szeretném videóval kmplayer-rel!
Köszi -
#621 -
#620 Igen. -
#619 A KMPlayer le tudja játszani a 3D-s filmeket? -
hihy #618 A Flash Player hiányzott. -
hihy #617 Legyetek szívesek megmondani mit csinálok rosszul? Eddig még soha nem volt ilyen. Feltelepítem a KMP-t. Mindent végigvisz, de amikor indítani akarom, azt írja ki: A TAG NEM TALÁLHATÓ