2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • scorpeeon
    Úgytudom, hogy SM3 alapkövetelmény, szóval 9600-on nem fog menni.
  • gyuri12
    jajj bemásoltam azta szart,ahova kell,most meg a mittomén milyen exe hibát észlel,ezért leál..pfff
  • scorpeeon
    Kipróbáltam. Először ugyebár DX miatt nem indult. Aztán feltettem és már indult... legalábbis úgy csinált mintha indulna de a fekete képernyőn nem jutott túl ráadásul nem válaszolt, a feladatkezelőből sem bírtam kilőni->reset. Utána megint indítom, megint semmi. Nemtom mit csináltam de egyszercsak sikerült elindítani. Az első probléma a felbontás állításánál volt: vagy 7xx*xxx felbontás volt vagy 1920*1080 az opció. Belőttem a 7xx*xxx felbontást aztán hirtelen ott termedt 1024x768 is így sikerült ezt is belőnöm. A következő probléma az irányítás volt. Azt írja nyomjak A-t vagy B-t. Nyomom, semmi. Persze kiderült hogy E betüt kell nyomni, de hogy miért A-t ír, az rejtély. A grafikát sikerült belőnöm, sztem kb néz úgy ki mint x360on nézhet és teljesen folyamatosan megy. (ráadásul a gépem max egy középkategóriásnak montható, szóval neszeneked x360) Az ezutáni probléma az volt, hogy a hó helyenként olyan szinten elborította a képet, hogy sz@rt sem láttam az egészből szinte. Ami még iszonyítosan idegesített az az éeleterő (v. mia a f@sz) folyamatos fogyása. Valahogy sugárzik az egészből, hogy egy konzolátirat, ez is egy alapvető probléma Olyan 20-30 perc próbálgatás és lövöldözés után eljutottam vmi bossféleséghez. Namondom itt mentek egyet. Illetve mentettem volna, ha tudtam volna. Ilyen opció viszont sajnos nincsen. Mondom egye fene, biztos lesz vmi checkpoint ahonnan folytathatom ha meg is halok. Az élete negyedét ha levittem, a probléma ott volt hogy alig volt 500 életerő pontom amikor bekerültem hozzá ott meg a sok tojás nem sokat ért mivel eléggé lassan fut akit irányítunk és mire odaértem volna egy tojáshoz amiben energia van, már 3szor rámtámadott. Aztán beszálltam vmi mechwarrior gépezetbe, lövöldözgettem, de sok életet nem vett le ennek sem a sebzése. Az az 500 pontom viszont közben elfogyott és abban a pillanatban hogy elfogyott, kidobott a járműből (nemtom mért, talán h esélyem ne legyen) innentől már 2szer odavert egyet és halott voltam. Game over. És visszadob a pályaválasztáshoz. Rányomok az elsőre, talán lesz vmi checkpoint. Nem volt. A legelejéről kezdhettem volna. Szóval ilyen apróságokra mint mentés vagy checkpoint nem nagyon gondoltak, úgyis az x360 tulajokból indulnak ki, azoknak meg úgysem kell olyan, végigmennek 5ször is ugyanazon a pályán miközben azt mondogatják hogy hűű milyen jó grafikája van. Naszóval ezek után ismét visszakerültem a pályaválasztáshoz. Révén hogy nem volt semmilyen visszalépés menüpont (itt ez is luxus lenne úgytűnik), nyomtam egy alt-f4-et.
  • kirol
    Én csak poénból írtam, én már anno a képekből is láttam, hogy szar a játék. Idióta lövölde. De graf itt lehet még szép is. Na majd kiderül mindjárt.
  • joe1980
    valaki kérem válaszoljon már!nekem is kiirja azt a d3d9x_3.dll nem található.segitdetek már mi lehet a baj kérlek titeket.
  • gyuri12
    hejj aztat írja,hogy nemtalálja a dll fáljokat! letöltöttem,de hova kell bemásolni?:D
  • gyuri12
    hejj! 512 mb ramon,128-mb-s ati 9600-as vidikártyán,és 2 ghz-s procin elfut?:D eddig a telepítője kb 10-20 fps-sel ment,stabilan
  • Leviathan
    Nálam Vistán a dx10es kiirja hogy invalid display mode : 1280*720. a dx9es meg gond nélkül elindul ezen a felbontáson :)
  • Gerbill
    Xp-n is fut a játék, vagy csak vistán?
  • np
    Valaki találkozott már olyan hibával hogy, elindítom és pár másodperc után megáll a játék és elfeketül a kép?
  • hen-tes
    Mi a gondja?
  • Leviathan
    Annyira ne éld bele magad, mert nekem nem indul vistán csak dx9es verzióban :( C2D6420, Gef8800GTS , 2Giga RAM
  • kirol
    Na elkezdtem én is letölteni a dx10-eset.

Készüljek a sokkra, meg stabilan helyezkedjek el a forgószékemben, nehogy hanyatvágódjak a látványtól?
  • Gerbill
    Ja igen, és a kérdés, hogy miért nem indulhat? Esetleg a processzor túl régi?
  • Sland
    Nagyon szép a játék szerintem...
  • hen-tes
    Akkor játsz azzal. :Ahah
  • grebber
    Na jött egy ellenpélda hehe de pénzileg még jó vagyok tehát jól döntöttem.
    Képekről itélve semmi extra nincs a grafban.Gears os War szebb szerintem!
  • Gerbill
    A gépem: Athlon 2600+ Radeon X1650Pro 512Mb, és nem indul. Kidob egy sima windows hibaüzenetet és nem indul.
  • Leviathan
    A dx10es verziót Vistán sikerült már elinditani vkinek?
  • buldozer99
    jah xDDD
  • hen-tes
    "Nem költöttem feleslegesen a pénzem a mai napig tudtam minden game-el tolni igaz nem maxon de tudtam és olcson tettem mindezt ez a lényeg."

:p
  • grebber
    Bartonom miatt nem indul :(
  • IgH
    ja igen,sry,csak azt lefelejtettem..
  • hen-tes
    Neked is 6600GT-d van? Mert nem azt írtad.
  • scorpeeon
    DX baja van, semmi probléma, leszedem a legújabbat... Mer' türelmes vagyok.
  • IgH
    sőt,az előbb kipróbáltam mindent lowon és 800x600on és még ígyis a max 20fps volt pár pillanatra,egyébként 14/15ös átlag..köszönöm szépen..
  • Eisenhower
    hali. nektek soká tölt be a játék? én elinditom fekete képernyő és csak homokora de nem történik semmi. core2 4300 2gb ddrII 7950gt áprilisi dx fent van
  • IgH
    én ezt elhiszem,azon is leszek,de volt egy ilyen hsz is lejjebb:
    "hát van egy gépigénye 3000esa64 1gigaram 6600gt és midnen lowban 1024ben játszható 25-30as fpsel"
    hát nekem még ezt se éri el ..
  • hen-tes
    Hiába jó a géped többi része, ha a grafikához egész egyszerűen videokártya kell.
  • scorpeeon
    Ezt most kipróbálom :)
  • grayfox
    itt egy általában működő képlet.

játék megjelenési éve, amivel játszani szeretnél elfogadható minőségben= x
    videókártyád megjelenési éve =y

ha x-y > 1
    vegyél új kártyát, vagy egy nextgent :)
  • Leviathan
    Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy amikor vista alatt elinditom a dx10es változatot azt mondja, hogy Ivalid display mode : 1280 *720 és kilép. Valakinek volt ilyen problémája? Hogyan lehet mégis elinditani? 1280*1024ben megy a vista és megpróbáltam átkapcsolni 1280*720-ra a desctopon és szeépen ment, akkor miért invalid display mode ? :(
  • spidey91
    itt az porendszerrel lesz szetm a gond vagy rak d fel még1zser a gémet sztem ha semmi változás vga csere ha igyse akkor csoki:D
  • IgH
    hát nemtom hol hibádzik a dolog,de nekem az amd64x2dual3800+,2ghz,2gb ram,geforce 6600as gépemen 1024x768as felbontásban szinte minden lowon is olyan 12fps körül mocorog,be dobálja ki az ablakot,h nem megfelelő a teljesítmény..vágom,h nem egy mai gyerek ez a 6600,de azért a gépem többi rész nem a legszarabb és az h max 15fpst érek el a performance test szerint kicsit dühítő..vmi vélemény esetleg?
  • spidey91
    DX9
  • spidey91
    Nálam 60FPS DX verzsön minden maxon:D
  • Gideon Wieth
    ekkora egy optimalizálatlan szart...dx9el baszogat játékközben és van vagy 10 fps..em
    splinter cell double agent meg minden nélkül futott nálam mediumon...
  • Tyler
    np,remélem nem minimum requirements csak bug...
    ha van valami postolom.
  • Gideon Wieth
    megnézem
  • Gideon Wieth
    engem meg az h miért nem megy a demo :D:D:D