2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • Evogordon
    Én dx10-be csinálhatok az 1. pályáról egy képet a kezdőpontról, kirol te meg ugyan ezt csak dx9-be. Ja és full grafón!
  • kirol
    Hát most már nincs időm erre, de valaki majd biztos csinál.
    Esetelg holnap.
  • hen-tes
    Tudnál összehasonlító képeket csinálni?
  • kirol
    NA kipróbáltam dx9-be is, és nem látok túl sok különbséget. Bár igaz, hogy dx9-ben minden max-on van, dx10-ben meg nem sok, De mindjárt megnézem amit írtatok, csak árnyékot kicsire.

Egyébként így csak azt látom, mintha a tűz 10-ben szebb lenne és kész.
  • hen-tes
    7600gt-vel mit akarsz te a dx10-es verzióval? 9-es dll-t másold be és a 9-est is futtasd. Ez így nem logikus? :S
  • Evogordon
    Egyébként lehetne egy banner meg egy FAQ.
  • Evogordon
    Hát ha felveszem high-ra az árnyékot akkor 15 fps-el megy azért írtam hogy azt le kell venni mediumra mert az vagy egy bug vagy valami optimalizálási hiba...
  • csoola
    nekem 7600 GT-m van, elöször leszedtem a DX 9-est, Vistára, nem ment. LEszedtem a DX10-est, neki is kell a dll fájl amit nemtom hova kel másolni, megprobálom addig is a DX9-est ujra, légyszi segitsetek hogy hova másoljam (sys32 fökönyvtárba probáltam a DX10-est, nem lett jobb)
  • Tatyla
    376mb-ot telepit
  • Tatyla
    olyan gépen mint a tied is még jó hogy repül....
  • Evogordon
    Nekem simán ment vistán a dx10-es nem tudom nektek miért szarakodik. És egyébként akinek megy a gamma és erős gépe van (directx10-es) az csak az árnyékot vegye le mediumra a többi mehet ultra high-on(ez valami bug lehet a játékban) és 60-70 fps-el repűl.
  • hapi
    Nekem is pont ugyanott fagyott és a 160.03at tettem fel azóta nem fagyott de nem sokat próbáltam. Viszont van aki serint tobábbra is fagy csak kevesebbet.
  • Gabyee
    ezek állatok:-/
  • kirol
    Nekem 160.03 van fent.

Na most kipróbálom a dx9-eset is. :)
  • np
    Aki 8800-as kártyával játszik nekik melyik driver van fenn? Mert nálam mindig lefagy majd elfeketül a képernyő. Próbáltam a 158.19-el és a 158.22-vel mind a kettőnél ugyan az, de aztán lehet hogy, nem is driver hiba nem tudom. Az első pályán mindig addig jutok el hogy megölöm azt a nagy pókot, és utána fagy le, de volt hogy már elötte is. A második pályának meg már mindig a legelején.
  • gyuri12
    nem,már régóta gondolkozok egy boxon,csak nincs rája pénzem:/
  • gyuri12
    másfél giga kell nekije oda is!:D
  • Gabyee
    hogy a jóistenbe kell ezt a szemetet installálni???
    kiválasztom az "E" meghajtót erre azt írja hogy nincs elég hely a "C"-n,azon amin amúgy van 820Mb helyem!
    ilyet még nem k*rtam,egy szaros demot így túlvariálni,nem tudom feltenni
    virtuális meghajtónak használja a "C"-met vagy mi a túró,másnak nem volt ilyen gondja?
    bocs,de pillanatok alatt felbaszott agyilag!
  • kirol
    Hát 1 játék miatt ne vegyél, inkább kihagyod és kész.
  • gyuri12
    hejj szerintetek tuningoljam a pc-met,vagy vegyek ikszbokszot?
  • kirol
    Ne lerántom dx9-et is, megnézem mi a különbbség.

Egyébként semmi baj nincs a teljesítményével. Egész korrektül van optimalizálva. A S.T.A.L.K.E.R. az szarabbul fut, mint ez.
  • Tatyla
    na azt hiszem lassan tényleg meg kell venni az xbox360-at,a tököm kivan hogy akárhogy állitgattam mindig bevillant néha néha a figyelmeztetö szöveg hogy variálljak a beállitáson...
    fasz kivan a számitástechnika fejlödéssel...
  • GazCamp3r
    nam megoldottam, és ismét bebizonyosodott; a google a barátod... xD
  • GazCamp3r
    Vki segítsen nekeem. :(

felraktam a 64bites vista-t, meg a legujabb drivert a karimhoz, és azt írja ki, h a XINPUT1_3.dll nem található... :S

természetesen dx10-eset szedtem, a gépem alant látható.
  • kirol
    Na már egész sok dolgot feljebbvittem, és még mindig 50 FPS-el megy. :)

Lehet nem minden max. beállítással kellett volna kezdeni. :)

A Gears Of War -ból is jöhetne egy PC demo!
  • grayfox
    szerintem ebben a stílusban nagyon ott van.. élvezem úgy mint a resident evil 4-et :) hát még majd az 5-t ha kijön :)
  • kirol
    Aha, rájöttem. Köszi
    Azt hittem ez valami szar játék.
    De így elsőre nagyon pörgős kis cucc. Bár lehet hamar meg lehet unni, nem tudom.

Rég nem látta milyen szép progit. Ahogy azok a pörgő binyók mozognak, nagyon állat.
  • grayfox
    ÁPRILISI DX9

Kirol, úgy emléxem "e" betű
  • IgH
    vki lenne olyan kedves és dobna egy közvetlen elérési lehetőséget az áprilisi directxhez?? találtam vmit,de az olyan baszás volt,h nincs az az isten h le tudjam onnan tölteni..azzal még megpróbálom,aztán elkezdek gondolkodni,h megjelenésig milyen kártyát szerezzek be..mondjuk az se lesz vmi vastag,de azért ennél mindenképp jobb lesz.
  • kirol
    NA NEKEM ELINDULT SIMÁN. vISZONT ELÉG SOK DOLGOT MEDIUMRA MEG KISEBBRE KELL RAKNI.

Viszont így is nagyon szép, és eléggé magávalragadó, pörgős játék.
    Viszont amikor egy körarénába értem és jött a pörgő valami, a kis lépegetőre írja hogy B-vel beszáll, de nekem nem. Mivel lép bele?
  • grayfox

--------------------------------------------------
    hát srácok.. nem fogok sokat hezitálni hogy kifizessek ezért a boxért 65-öt :D Már ha arra gondolok, hogy valaha játszani szeretnék assasins creeddel, meg bioshock-al..

BOXMÉRKŐZÉS
    bal oldalt a gépecském egy c2d 3ghz x1950xt 2gb ram, középen egy 20" wide moncsi, jobboldalt a másik versenyző, egy x360 tesztre.

Losplanet demo indít mind2-n. Kicsit játszik boxon, input select gomb monitoron, kicsit játszik pc-n.

sírvafakadtam. szegény pcmet orrba szájba lealázta az x360. Mind látványban, mind pörgősségben (nemtudom, pc-n 25-40 fps-t ment, de olyan volt boxhoz képest mint a lassított felvétel, a látványt meg nem szeretném részletezni, teljesen határozott különbségek vannak, animáció ezerszer részletesebb boxon, gyönyörű minden, szebb robbanások/füst).
    Ezvan, pedig én is a pc-nek szurkoltam, mint ős pc gamer talán nem nevezhettek még elfogultnak sem... :(

• joe1980
    az irányitás jól meg lett csinálva?szóval a WASD a mozgás és az egérrel nézelődik?
  • scorpeeon
    Nekem is ugyanez volt. Talán a refresh rate fixel volt a baj vag ya tűzfallal.
  • Shodan
    milyen kártyával?
  • Eisenhower
    nekem. elinditom majd fekete képernyő homokora látszik és semmit nem csinál....
  • csgj
    nekem el sem indul, shader 3.0 kell hozzá... eszembe se jutott :P De az poén, hogy miután letöröltem, hiányzik egy giga a gépemről.. nem naon értem
  • Maxtreme
    Csináltam pár képet:

• Shodan
    ezt nem hiszem el, bemegyek abba a rohadt barlangba, és ha a fény fele nézek kb,4 fps-em van, pedig már mindent lowra tettem :( azért 8500 3dm05 pontos kártyánál, kicsit jobban kéne menni szerintem.
  • Lazlo
    nemakarok beleszólni de ez még csak demo 2 pálya....csak ölni kell hogy 1-2 lényt láss és lásd milyen lessz tuti hogy lessz save is.....nemvélettlenül van a topon a konzoloknál. tény hogy fáj a szívem hogy nemtudok velejáccani :) mert 20fpsel nem olyan izgi :) de naon teccik.
  • gyuri12
    jajj a kurva anyukat!:D minek árnyék egy játékba? én sohase szoktam bekapcsolni... rohadékok