2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • Alwares
    Nekem is ez volt a gond... elvileg elcseszi a telepítést az első kicsomagolásnál...
  • kill3r21
    nekem esem indul exe hibát észlel..pedig 6600gtm van az tudja a shder3 mat..nemértem :S
  • grayfox
    jó, most lépek aludni, majd melóhelyen folytatom ^_^
  • Kandurex
    780 X 180 körül (780 maximális!)
  • grayfox
    Király! ha adsz egy pontos méretet,(szélesség, magasság) és ha swf (flash) mehet a bannerba, holnapra kicsit feltúrbózom :)
  • IgH
    vki aki folyamatosan figyelte az itt lezajlottakat leírná h akkor pontosan milyen kártyától is indul ahonnan élvezhetően lehet futtatni a gémet? haveromat érdekli,és én már az után nem mondok semmit,h olvastam olyatis h 6600gtvel meg az enyémnél azért rosszabb hardware-el is produkált a gém stabil 30/40fpst medium/low beállításokon 1024x768ba. ugye nekem meg 800x600ba minden lowon is max 15fps volt.
    szal létszi vki ezt fejtse ki nekem,lehetőleg ne szarkasztikus stílusban. előre is kösz.
  • LegionarR
    Basszus én is Vistán játszok, mert XP-n játszhatatlanul szaggat... Hogy a francba van ez... Általában Vistán rosszabbul mennek a játékok, nem fordítva...
  • Magnum PI
    Én Vistán játszok mert XPx64 alatt széjjelfagyott. Így raktam fel:

LostPlanetTrialDx9Setup.exe /a

Kicsomagolja a megadott könytárba és onnan installálhatod. Lehet fel kell raknod a legujabb DirectX-t
  • Gabesz amd64
    milyen géped van?
  • Alwares
    Meg ha megteheti...
  • Magnum PI
    Sziasztok!

Nekem meg van a 30-50FPS de valamiért az egér lassan reagál, találkozott valaki ezzel a problémával, esetleg van rá megoldás?
  • Skyline
    Én 360-on toltam aki szereti a monumentális ganajokat és a látványvilágot mindenképpen ajánlom figyelmébe,de amúgyis eltalált darab nagyon,még az mi is is tud meglepit okozni:)
  • Kandurex
    Tetszik, ahogy látom másoknak is,..be is rakom szépen, csak módosítanom kell a méretét

(780 pix a maximális méret bannernak!!)
  • kuci06
    Heló!
    Letöltöttem a játékot, és nagyon bejön! A grafikája gyönyörű, és mindent maxra véve(kivéve árnyék, AA) 30 fps körül megy ! :D (directx 9)
    Teljes verzió mikor várható belőle?
    Naggggyon durva játék ... Mindenki próbálja ki, ha még nem tette!
  • Sland
  • grayfox
    jáj, klikk a képre a teljes mérethez, mert így nem túl tiszta ^^
  • grayfox

ezt így gyorsba most raktam össze. vélemények?
  • csoola
    jaja, amugy sikerült megcsinálni, ugy látszik másik drivert szeret:D 158.18 asszem, NVIDIA honalpjárol sedtem, 64 bites vista driver, megy vele, elöször mikor betöltött alacsonynak tünt a felbontás meg midnen, de ugyis végig mozogsz és az nagyon szép:D meg kövnek majd állitok rajta h szebb legyen még, de már igy is nagyon ütös... majd beállitgatom h pont jol menjen és vigye is a gép, sztem jol sikerült konzolport, pedig még kész sincs... remélem még javitgatják-foltozgatják, akkor aztán nagyon király gamét kapunk!
  • Prof William
    Ez már nincs fent azon a tesztoldalon ahol nézheted, hogy vajon menne e a gépeden a dolog?

És meg van valakienk annak a tesztoldalnak a címe?
  • Gerbill
    A dx9-es verziót töltötted le a játékból?
  • Alwares
    Attól függ milyen foglalatú, ha régi 462-es akkor nem ha újabb hétszázakárhányas feletti akkor igen...
  • Prof William
    Hátha javítanak majd ezeken a hibákon a Demo után érkező visszajelzések hatására...
  • Alwares
    Faszom most már semmi se megy SM3 nélkül.... Kéne már rohadtul az az új videokari, nyomorult ATI meg képes volt ilyen késői kártyáiba beépíteni... Mindegy, majd a tök új gépen talán fél év múlva Dx10-ben ismét megnézem....
  • Prof William
    Azt írja SSe2 támogatás kell a procinak hogymenjen... A Sempron 3000+ ezt tudja?
  • csoola
    nekem kidobja, sztem legujabb driver van, megprobálom hátha... tuti h nem jo vmi, mert ha testet akarok azzal is kivág...
  • reaper4
    én vista alatt próbáltam és nem dobott ki 1x sem. (igaz a végén láttam h a vista nem engedte ki a netre). felraktam fullra (sajna nem engedte az 1680*1024 et)és játszhatóan akadt (ha akadt , mert nem volt bent a fraps)
  • csoola
    nah skacok, betölt majdnem végig, de állandoan kidob h bezárja vagy internetes megoldás... uj driver kellene neki vagy mi? amig megirjátok utánakutakodom, elöre is köszi:)
  • grayfox
    bannert holnap megcsinálom, a faq-t is valamikor..
  • Evogordon
    A videó kártyádat sm3.0-sra :D
  • joe1980
    ez nem igaz!letöltöttem az uj dx-et de már meg azt irja hogy hibát észlel.gépem:P4 2,0 proci
    512 mb ram
    Ati radeon 9800 pro
    szeretném kérni tőletek irjátok már le legyetek szivesek hogy mit kellene kicserélnem esetleg tennem hogy elinduljon.a minimum configra lennék kiváncsi!fontos lenne pliz segitsetek!
  • Tatyla
    system32 mappába
  • Evogordon
    Szerintem az árnyék nyugodtan mehet mediumon.
  • csoola
    hova tegyem a dll-t?:S
  • Tatyla
    fraps a barátod...
  • csoola
    hát annyiba nem h a Vista DX10-es, de már értem a dolgot, de köszi:P
  • kirol
    NA dx10-ben minden max, szűrők 4 és 8, az árnyék min, így megy csak jól. Ha csak az árnyék lenne kicsin, akkor még akad.
  • Jaffa 2843
    Hi!

valakinek sikerült feltennie a demot 64bites XPre, vagy esetleg valami megoldást tudtok rá?
  • Shep
    A zene csak nekem olyan ,hogy néha néha megszólal aztán elhallgat?
  • hen-tes
    Miért nem?
  • Evogordon
    ohh tényleg printszkrinnel nem tudok képet csinálni :S