2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • DarkSector
    Jah ha valakinek van ötlete, hogy a pc-s verzióban miért van játék közben átlóssan egy vékony vonal az szóljon, mert már kurvára zavar...
    Nem hogy le kell vennem a grafikát, de mindenféle hiba bejön basszus....
    Help Me...
  • DarkSector
    Jah én csak most kezdtem számolni...:D
  • kill3r21
    sok :0 sztem :D
  • DarkSector
    Bakker x360-pc 2-0....:DDDD
  • kill3r21
    demohoz csak xboxon tudok utat mutatni mivel csak x360re van teaser demo...
    de Nézegess képeket nem photoshop ugy néz ki mint képeken! :D
  • DarkSector
    Nebasszarincsá!
    Mutasd az utat a demo-hoz légyszíves....én is U3 fan lettem a Vegas meg SC után...De Crytec is odabasz majd 2048-ban......
  • DarkSector
    És kijösz mondjuk 230-ból...
    És genyaságok megspórolva -> (fagyás,hibaüzenetek,kompromisszumok,felhozatal,minőség)
  • kill3r21
    Egyébként ami most ver mindent Grafban játékilag...az a BLACKSITE AREA 51
    Unreal 3.0 Engine...sztem elég sokmindent kihoztak belöle..eszméletlenül néz ki...de az a baj hogy csak TEASER demo van..kb 10 perc tiszta játékidövel....de vagy 30szor végigvittem annyira lenyügözö a graf...nagyon kemény
  • DarkSector
    Ez az egyik, és ha beleszámolod, akkor sem érheti panasz, mert 150-ért már elég rendessen lehet beválogatni HD Ready-ból......
  • DarkSector
    Jah nekem kegyetlen szerencsém van, mert rts-eket ki szoktam hagyni....
    PC nekem néhány FPS-hez kellett, de már csak kevés maradt....
    Crysis,Bioshock,BlackSite
  • kill3r21
    pc-net,meg a zene(mivel dj vagyok vagy leszek)...játék meg Boxon....
    és akárki akármit mond legolcsobb játék megoldás az Xbox360 egyenlöre anygagilag..az hogy kell hozzá HDTV az meg nem kell beleszámolni..monitoron is egész korekt, nyáron jön a frissités hogy LCD monitoron is HD minöséget kapjunk...uhhogy ennyi és ezen két év mulva is menni fog a játék akadásmentesen..anélkül hogy költenék rá...(nahjó elemet kell venni a kontrollerbe) :D:D:D
  • DarkSector
    Resident Evil 4-et is Capcom cseszte ki és pach-el elég éles lett a kép, de PS2-őn nyomatom inkább, hogy ne a képregény effectet lássam mindenhol.....vagyis olyan a háttér, meg néha minden, mintha papírlapokból állna!!! Ettől feláll a hátamon a szőr...
    Akkor Vegas is X360-as és rece itt rece ott.....de kurva kegyetlen lett szerintem...
  • grayfox
    3-at. De vegyél egy pc-t 180-ér és mellé egy boxot 70-ér. Net/stratégia/meló bőven mehet pc-n, játékok meg boxon.
  • DarkSector
    Te szerencsés vagy, mert van egy kurvajó pc-d az x360 személyében....
    Amúgy meg egész konfigot kéne cserélned, hogy csak hasonlót láss, mint x360-on...
    És ezen az áron 2db x360-at is vehetnél........
  • kill3r21
    jaja jol mondja...mi még majd simán jáccunk xboxxal...mikor már a mostani pc-n kuka..hacsak nem fejleszt az ember....én már nemfogok..soha többet...ha csak az uj Area 51 játékbol indulok ki...atombrutál grafika..:D
  • kill3r21
    hát én már feladom...jo annyira télleg nem fontos mert ott az xbox de azért kive lettem volna...nya mind1...
  • DarkSector
    Máris haver lettél....ezt szeretem mikor valaki átlátja a dolgokat....
    Nemúgy mikor valaki azzal állt elő, hogy erős kártyát akar venni, mert x360 emulátoron akar Cod3-azni neten......
    Majdnem én süllyedtem el szégyenemben......
  • DarkSector
    Szerintem a proci bírná a minimumot......
  • grayfox
    Sajnos egyet kell értenem :|

a ps2 2000-ben debütált. Most van 2007. Tessék megnézni a god of war 2-t, shadow of the colossus, mgs3.
    És most gondoljunk 2000-ben egy konfigra. Itt van például az unreal tournament ajánlott konfigja:
    Recommended:
    Pentium II 266 MHz, 64 MB RAM, and 605 MB hard-disk space.

Szal kb 2000 körül ez egy elfogadható konfig volt. Próbáljunk rajta most az imén felsorolt ps2 játékok grafikai színvonalához közelítő alkotást futtatni tesztpcnken. Senki sem lepek meg, de nem fog menni.

Rts-ezni persze pc-n fogok ^^
  • kill3r21
    sempron...
  • DarkSector
    Nemtuom, de a kártya valszeg durvángyenge lehet, mert nekem is minimumon tólja csak....
    Ha tudsz, akkor egyik havernak ha van nagy kártyája, akkor kérd kölcsön és tesztelj gyorsan egyet, mert szerintem az lehet a gond....
  • Maxtreme
    Barton? Mert azon nem fog menni.
  • kill3r21
    Amd 2800+
    1,5Gb Ram
    6600 GT (tudja a shader 3.0át)
  • DarkSector
    Bocsesz elfelejtettem visszanézni....
    Háát a videókártya aggasztónak tűnhet....
    Tudnál részletes configot mondani?
  • DarkSector
    Na most azt nem értem, hogy mindenki siránkozik, meg értetlenkedik, mintha átbaszták volna az emberek fejét!

Pedig nem! Éppenhogy örülni kellene annak, hogy a fejlesztők voltak olyan szivessek, hogy megkíméltek minket attól, hogy eme nagyszerű játék pc-n való végigjátszásához ne kelljen folyamodnunk emutárorra.....

Nem szabad elfelejteni azt, hogy egy "NEXTGEN" konzolra szabott játékkal játszhatunk, ami a Gears of War után vagy mellett a második legdurvább és legszebb játék....ami természetessen megelőzi pár lépéssel a mostani PC-s játékokat!
    Ezért van ekkora gépigénye!!!

És még ígysem lehet elérni ugyanazt a minőséget, mint amit a konzol nyújt ebben a játékban.....
    Tehát ez olyan lenne, mintha kidobnának egy 2009 vagy 2010-es pc-s játékot....hát persze, hogy 2009-es hardwer kellene hozzá, tehát építeni kell a PC-nkből egy X360-at...:DDDD

És ugye lassan kidobják (vagyis tervben van) a Gears of War-t is pc-re!!!!!!!!!!!!!!!
    Na annak milyen lesz majd a gépigénye?????????

És még valaki kételkedett abban, hogy a konzolok nem tudnák futtatni a crysis motorját.....huhm...méghogy nem......
  • kill3r21
    de én rányomok az inditoikonra .---else indul már akkor hibaüzenet
  • DarkSector
    Asszem minimumra le kell venni mindent, nekem bejött...
  • kill3r21
    valaki deritse ki nekem hogy lehet elinditani hibaüzenet nélkül...kösz :D
  • Maxtreme
    Tököm tudja, nem markokkal szoktam játszani :)
  • Sland
    Ezen az oldalon a #497-es hozzászólásban milyen pályáról vannak a képek? :o

OFF

Maxtreme: Mennyi pontot kapsz 3Dmark 2005-ben és 2006-ban?
  • Maxtreme
    Abit KV8-MAX3
    Athlon64 3200+
    Gainward 7600GT/256mb
    2gb kingmax DDR/400
    Audigy 1@4

etc..
  • Alwares
    Hát ha valaki olyat írt az biztos csak flame-elni akart.... Egy 6600 bőven kevés neki, egy szériával jobb kártyát igényel, én is dobhatom ki a sajátom bár ebbe a gépbe már nem érdemes semmit se venni...
  • IgH
    én lentebb részleteztem,h az amd64x2dual3800+,2ghz,2gb ram,geforce 6600GTs gépemen minden lowon 800x600ba is max 15az átlag fps,ergo semmi..nemtom h mi a hiba,mert olvastam olyat h ilyen videókarival,és azért rosszabb egyéb konfiggal is simán ment még 1-2medium beállítással is 30/40fps-el. legfrisebb directx,mindenlófasz és 15fps. szal nagyon dobhatjuk ki a kártyánk :/
    egyébként a lentebb feltett kérdésemre majd válaszolna vki? kösz.
  • Magnum PI
    Én kipróbáltam XP alatt is és ugyanolyan FPS értékeket kaptam (8800GTS), de XP-n fagyogat (Bár már a telepítő is írta hogy nem támogatott oprendzser).
  • kill3r21
    nekem el se indul....jo most nagyképüzök lekakilom ott az xbox360 1080i be batárnagy LCD TV-n...de azért megnéztem volna Pc-re is :(
  • Kandurex
    Nekem még az x360 irányítóját is kereste rajtam :D (xinut1_3.dll vagy mi) úgy kellett külön szereznem egyet :/ ...az már csak a hab volt a tortán, hogy a DX9 se látta rendesen...bár elindult :) Ment is alacsony felbontásba (640X480) max. beállításokkal rendesen..de LCD ilyen bontásba ocsmányan néz ki..:/
  • mucsácsó
    nekem meg úgy szaggat geforce 6600-zal [256 MB], mint a rohadás...procim bár nem túl jó (~2,0 Ghz P4 :P), RAM pedig 1 GB, és nemtudom, érdekes...
    hót minimumon, totál minimumon, és totál fullon is egyaránt 3-4 fps max..ez röhej :D ilyen szarul talán a GRAW futott még anno :D
    csak nálam van ez így?
  • Alwares
    Hátnemtom ilyen későn már nincsen kedvem ilyenen gondolkodni, madj holnap ismét megpróbálom....
  • Bucser
    nagyon egyszerű. Úgy hogy a Vista az crossplatform nagyjából a sexbox 360-al. Ami kijön Sexboxra innentől és portolható PC-re az előbb utóbb jönni is fog PC-re és vistán ezerszer jobban fog futnimint XP-n. Ez van. Microfost csinálja az uzletét az új Oprendszerének.
  • kill3r21
    és mit tegyek?? :D