2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
#368 hogy tudom sajátgéppel megbuherálni amit írtál ? csak illprogram frissítése aztán lesz olyan ahol beadom hogy ezzel avagy mi?? -
#367 erre gondolsz? -
#366 melyik az a megoldás ?
nektek ment ?:) -
#365 Nem sokat számít a régebbi kártyáknak az új driver, no meg ki venné meg az új vga-kat? :P -
#364 Azt nem értem, hogy mi a rákért működik ilyen jól a totálisan nem a kártyához való driver... Ha ilyen jól megy, miért nem bővítik ki a driver "támogatott videókártyák" listáját hivatalosan? Hogy az új drivereket is trükközés nélkül lehessen felpakolni... -
#363 Pontosan, meg azért is, mert kicsit mérges vagyok az nvidia-ra, hogy szarik a régebbi kártyájira. Mármint driver ügyileg. -
#362 Jah én azt hittem hogy azért próbáltad meg egy új driverrel mert nálad is b*sz*kodott a játék, de ezek szerint csak kíváncsiságból :D -
#361 Minden maxon 20-30fps, minden maxon az árnyék kikapcsolva 40-50fps egész jó és nem lesz rondább a játék. -
#360 Nekem semmi gondom. :o
Egész jól megy a Lost Planet.
Igaz, hogy egyszer lefagyott a főmonsztánál. Új driverrel nem próbáltam még. -
#359 Na mind1, havert azért majd jól megviccelem a 8600gt-s felirattal. :D -
#358 Sztem neked is ugyanaz a problémád mint nekem (meg hen-tesnek is asszem)... Lásd lentebb a megoldást.... -
#357 és nincs valami megoldás a demonál hogy jácchassak? már mindent minimumra vettem de semmi:S azzal oké hogy kéne ég 1 giga ram a gépembe -
#356 Igen, mondom én hogy hatalmas a javulás :D
Mellesleg nekem is tetszik maga a Lost Planet, és mivel ez még nem a véglelges verzió, optimalizálhatnak rajta meg egyebek... Legalábbis ha akarnak... :P -
#355 halljátok
Amd athlon64 3100+al és 512 mb rammal meg geforce 7600GS sel mért van az hogy 7 fps ha van... mikor a splinter cell doouble agent, ami jóval szebb sztem 40 fpsel ment? -
#354 Háát, flatout2 minden maxon 1680*1050-ben 8x élsimitással, 16x ansioval mintha 19 helyett 20 fps-t menne :D -
#353 Mármint más játékban nem vettél észre változást, ugye? A Lost Planet már "száguldozik" nem? :) Én egy minimális javulást vettem észre más játéknál, bár az is valószínű hogy csak bemesélem magamnak :) -
#352 Kipróbáltam én is, semmi gond nincs vele. Most 7600gt helyett 8600gt-t írnak a progik. Változást nem nagyon vettem észre, csak azt az igen nyomorult controlcentert. :\ -
#351 És ezzel mégjobb? -
#350 Nekem is sztem csak nagy mákom volt hogy egyáltalán együttműködik a videókártyámmal az új driver... -
#349 kétlem xD -
#348 Loll! Mindjárt felteszek a 9600-osomhoz egy AMD HD2900XT-s drivert azt hasítani fog a Lost Planet :D -
#347 nah sikerült kiproszálnom tesom gépén...64bites proci kell neki -.-
hááát..LCDTV-n néztem szana széjjel akadt és nem jobb mint a boxos...
bár teso gépébe csak 512 ram meg gedf6100 van :D integrált..:d
de futott :D:D
csak szarul :d -
#346 Sorry a regényért, meg a hibákért, de ezt ki kellett adnom magamból :D -
#345 Nekem GT7300 GT van... Na mostanáig XP-n úgy szaggatott, mint állat, játszhatatlan volt... Vistán meg simán futott (persze néhány kompromisszummal...) Most ráerőltettem egy GF8300GS drivert a gépemre, gondoltam egy próbát megér (lentebb a Lost "Planethez nvidia Vista driver: link" alatt találtam XP-s forceware drivert is, "158.22 Windows XP 32-bit" haxsználtam, azaz csak szerettem volna, de a gép szólt hogy nem talált megfelelő hardvert az illesztőprogramhoz... Hehe... De kicseleztem, az "illesztőprogram frissítése" funkcióval a sajátgép tulajdonságainál felraktam hozzá nagy nehezen a GF8300GS-hez való drivert... Legnagyobb meglepetésemre úgy megy a LOST PLANET mint a Vistán, még talán kicsit gyorsabban is, és a többi játékommal sincs gond, nincsen grafikai hiba, se lassulás, se semmi... Pedig általában nekem nem nagyon jön össze semmi, most az egyszer szerencsém volt, vagy értek a gépekhez :D És akárhol megnézem, a gép a videókártyának a GF8300GS-t írja ki :D Na nem baj, ettől még a videókártyám nem tud többet, vagy kevesebbet, max az illesztőprogram lett jobban megírva...
Na a lényeg hogy ha másnak is gondja van, próbálja ki, hátha nem csak nekem segít... Legrosszabb esetben vissza kell raknia a régebbi drivert... -
#344 De a 3000+os sempron nem fogja kihajtani a kártyát, akkor tök felesleges. -
#343 Ha azt akarod, hogy minimumon elmenjen akkor GF7900-as vagy ATI x1950 vagy e felett vegyél.... -
#342 Szerintem meg nyugodtan vehet.... -
#341 thx, ma még csiszolom ^^ -
#340 ahhoz a procihoz ne vegyél uj kártyát :D -
Prof William #339 Most fogok venni +1 giga memót meg egy jó kártyát. Még nem tudom milyen lesz de egy 6600-nál biztos jobb...
A proci meg egy 3000+ -os sempron...
Ezen elmenne? -
#338 Fasza lett a banner -
#337 1001 oka lehet, húzott procitól kezdve memórián át a tápig. -
#336 Configod? -
#335 Download gomra kattints, és tedd fel....
DX9c 2007 április -
#334 Lost Planethez nvidia Vista driver: link -
#333 Fel tudná valaki dobni egy oldalra a d3dx9_33.dll-t, mert ezt keresi indulásnál. Köszi. -
#332 már kitalálhatnának sreenshotra modszereket x360ra :D -
#331 Köszi..:D Bárcsak fel tudnám venni az egész demot...de max cammal tudnám annak meg semmi értelme...:D -
#330 Pontosítsunk a linkkel: BLACKSITE AREA 51 -
Roland16F #329 Hellósztok!
Nekem nem a játékkal lenne kérdésem hanem vmi mással.Szerintetek miért lépked vissza állandóan (10 másodperckenként) a Windowsba mikor játszok vmilyen játékkal? Ja és a gépem konfigurációja miatt bizots nem lehet baj,mert nem vmi gyenge gépem van!
Belépek és egyből kilép,nem zárja be a játékot csak visszalép a Windowsba...Légyszi segítsetek,mert fogalmam sincs hogy mi lehet a baja!
Előre is köszi!