2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
#408 gyere :)
de komoly... lesz Xboxom felőlem átlehet jönni játszani.. volt egy barátom, ő is forumon beszéltem vele... és nála próbáltam ki előbb... és hát én is ilyen vagyok :) lesz Xboxom és valakit érdekel milyen és jó ember jöhet :D -
#407 Én ugyvagyok ezzel az xbox 360-as témával hogy hiába olcsóbb mint egy csúcsgép az ember nem 10-20 játékkal játszik élete során.PC-re ugyebár warez előnyben szinte minden ingyen boxxal ellentétben ahol hogy fussanak a dolgok chip-eltetni vagy miket kell és néha be is halhat tőle a gép.Eredetibe ha meg megvennék mindent rá pff.Ezért én maradok PC-nél inkább. -
#406 Na így lett igazán fasza a banner (Y)
Jöhetne már a teljes! -
IgH #405 azis érdekes,h megnéztem az aláírásodban h milyen kártyád van,és h csak minimumon nyomatja a gémet..namost találtam ilyen hozzászólást más fórumon:fullon megy röccenés nélkül ezen a konfigon:
AMD Athlon 3600+ X2, 1giga DDR2/533. GF7900GS TOP 256mb
-
#404 Ok akkor megyek hozzád potyajátékra....:::DDDD -
#403 Na ezaz!!!!!!!!!!????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#402 mivel csináltok ilyen bannerokat ? mindig is meg akartam tanulni :) -
#401 :) majd ha lesz boxom azon megnézem :)
De az ASSASSIN CREED NEKEM MINDKETTŐRE KELL... :) AZ ÉV JÁTÉKA LESZ -
#400 Jah x360+ lost planet + gears of war kb 100000ft-ból kijön és már lol az egész....és még fognak kijönni ettől jobb játékok is....:DDD
Kijelző megválasztása meg egyéni probléma.... -
#399 Igen, de ezt csinálják, amikor pc-s játékokat adnak ki, de ha portolnak, akkor nem tudnak nagyon belenyúlkálni....vagy nem akarnak.... -
#398 Ezzel a configgal miről beszélünk.....
Nekem megy alig minimumon, és ha full maxon nyomod Dx10-ben, akkor sem kapod vissza a konzolos grafikát......
Nézd meg x360-on élőben, és ha akkor is ez a véleményed akkor egye-......
SC-DA meg nekem full-on megy, de egyeltalán nem tartom kimagaslónak....
Még a fizika is sokkal élethűbb és lágyabb a mozgás a LOST PLANET-nél...
Ez az én véleményem...nem kell elfogadni, de nézd azért meg konzolon, ha van rá lehetőséged....
Nézhetsz Youtube-on is faxa videókat... -
#397 Baasszuuus! mit műveltetek a bannerral? Iszonyat jóóóó! :D -
#396 jó köszönjük :) azért csinálhatnának valamit azoknak akinek középgépe van és nem profi :) -
#395 ilyenkor irigylem az emberek akiknek Xbox 360uk is van :) mondjuk jövőe szeretnék gépem mellé :) mert ezen minden elfut szinte amit jól optimalizálnak...de hiányoznak a jó konzolos gamek, mint pl a verekedős dolgok meg motor, meg ilyenek :)
és ház az assassin creed:) remélem öszre lesz nekem is boxom :) -
#394 Bakker ez egy Exclusive X360 játéknak tervezték, és arra van full optimalizálva....
Értitek, hogy ez mit jelent?
X360-as Hardwer-t próbálták kihasználni amennyire lehetett....
Van benne kezdésnek egy 3magos proci.....és egy nem gyenge videókártya.....
A SC-DA meg multiplatform......
Jóhogynem egy MX440-en akarja valaki, hogy 60fps-el menjen...
Nézzétek a Crysis-t, aminek megintcsak nagy lesz a gépigénye, és még mindig nem 3magos procira állítják be meg nemtuom milyen exrta videókártyára....
X360-on nem kell skálázni a beállításokat....nem kellgrafikát állítgatni, és ezért tudnak kihozni ilyeneket a gépből....
Válasz erre: #391 #392 meg akinek ez újdonság.... -
Nwis86 #393 hát emberek most kövezetek meg:) de nem tudom miért mondja mindenki, hogy hu de szép játék stb stb :S szerintem 1átalán nincs kimagasló grafikája, ez szerintem átlag sőt szerintem legutóbbi Splinter Cell: sokkal szebb, és ráadásul a sok hótól nem látni semmit, rohadt idegesítő és az irányítás nagyon borzalmas, legalábbis nálam nem lehet finoman célozni, próbáltam már állítgatni a sebességet de mindenhogyan szar:( vannak helyek a képen amikre ha odatolom az egeret akkor pár milit arrébb ugrik és ha pont oda kéne lőnöm akkor baszakodhatok vele:( nekem 1átalán nem jött be warezrol se fogom letölteni nem hogy megvenni:) viszont 1 dolog tetszik nagyon hogy másodpercek alatt betölti a pályát:)
igaz lehet dx 10 be jobban néz ki 1 kicsit de szerintem annyira azért nem hogy a véleményem megváltozzon:) -
#392 én se nagyon tudom elhinni 7600 gs mellett..mondom a splinter cell double agentet végignyomtam, és annak sztem merően szebb grafikája van... és élvezhető sebesség volt, minimum 40 fps... ugyan ezzel a konfiggal amit alább már írtam... -
IgH #391 hát nekem még xp alatt is játszhatatlan ..és nem hiszem el,h attól független h 6600gt-m van ne tudnék belőle egy élvezhető sebességet kihozni..de nem tudok.. -
#390 hát azért kibaszás, hogy ilyen gépen nem megy... bár xp alatt, megy csak nem full sebeséggel...azon kitudnám próbálni... viszont folytoon kiirja hogy nem elég jó a hardver..azt nem lehet valahogy kiszedni ?? -
Prof William #389 Ja éa már menjen elfogadhatzóan a LP -
Prof William #388 Miylen jobb procit vegyek? Amd családban persze... De ne kerüljön túl sokba... -
#387 wwáá király :D -
IgH #386 hát olvastad el lentebb,h én milyen géppel próbálkoztam és még így se értem el 800x600ba 12fpsnél többet,és akkor annyira nem lepődsz meg. tudom h ezzel nem vagy kisegítve,de ezvan ... nekem mindenképp videókártyát kell beszereznem (nem csak emiatt a játék miatt) neked meg egyebeket. -
#385 tény, hogy jobb így, hagytam az elmosott szélű hópelyhet, így emelhettem a hópehelyszámot teljesítményromlás nélkül ^^ -
#384 Nekem bejön. :) -
#383 vagy hogy tudom azt kivenni hogy ne szoljon folton hogy nem elég a gépem..??? De jobb lenne ha a driverben segítenétek :) -
#382 többhó -
#381 pls help ? :)D:D
komolyan valahogy segítsetek pls... -
#380 najóóó -
#379 Több havat! Vihart akarunk :) -
#378 a gond a pelyhek számával van.. megnövelhetem, de félek gyengébb gépet megvisel. -
#377 Nagyobb hóesést! :D Mint a játékban is van! -
#376 flash banner lehetséges? mert dolgoztam rajta még egy picit, talán így jobb, azért előtte nézzétek meg nem szaggat e, ha kell ritkítom ^^ -
#375 nah most talán... -
#374 de akkor hogy tudom felrakni azt amit lennti leírásban van az a driveres...nem hiszem el hogy a gépem ne birni 30-40 fpst kirakni magából xp-n...Vistán még nem néztem a gamet... -
#373 Nem éri meg.. semmi változás nem lesz.. :) -
#372 le kell törölnöm a mostani drivert? azt hogyan ? -
#371 jah ok pill megpróbálom -
#370 nem tudom felrakni a drivert:( segíts kérlek :) -
#369 sajátgép tulajdonságok hardver eszközkezelő videokártya, kiválasztod a kártyát, jobbgomb illesztőprogram frissítése, nem csatlakozol az updatehez, adott helyről telepítesz ott kiveszed a pipát a cserélhető adathordozók mellől, és szerepeljen a keresésben az alábbi hely: ahova kicsomagoltad a drivert.