2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • serito
    Nálam a dx9.0c-s változat nem hajlandó elindulni és a következő hibát írja:
    d3dx9_33.dll nem található.

Volt valakinél hasonló? Megoldás?
  • hen-tes
    Mert tényleg nem tudtam, és most sem iggazán értem, hogyan megy ez az xbox-szal együtt. De ezt most már tényleg hagyjuk a topikban. :D
  • DarkSector
    Honnan tudnám ezt a drájvert leszedni?
    Légyszives linkeld be...Köszönöm...
  • grayfox
    nem is értem... akkor miért nincs mellette egy xbox360?
    enyém csak 20"wide :]
  • hen-tes
    Egy 225bw-ről lenne szó, wide, és 22" :)
  • grayfox
    Bármilyen. Akár crt is lehet.
    Persze ha widescreen a moncsid, akkor az sokat dob a dolgon. De ha nem akkor tolod 4:3-ba. :D
  • hen-tes
    Eeegen? Ez már nem annyira hízelgő, és ezt bármilyen monitorhoz lehet, vagy csak ami támogat ilyesmit? :S
  • grayfox
    A monitorodhoz külön kábellel tudod csatlakoztatni.
    Nekem is úgy van.
    Utángyártott 5k körül van, eredeti microsoft 10k.
  • grayfox
    A grafikája szerintem meg gyönyőrű ^^
    Aki azért teheti, nézze meg boxon is egy havernál(ne sima tv-n, moncsin vagy hdtv-n!)..
    Aki nem, annak azért pc-n is elég kellemes vizuális élményben lehet része! Csak vigyétek végig a demot, az elején annyira sok látványos dolog nincs! :)

Köszi a banner dícséreteket!
    Valaki kérdezte hogy készült..
    a hóesés mögötti "háttér" photosopban lett összemontírozva 3 képből.
    A hóesés flashben készült actionscripttel, egy kész scriptben írtam át pár változót, hogy igazán fasza legyen :)
    FAQ lesz vmikor..
  • hen-tes
    Nah igen, csak azt nem tudom, hogy a monitorom képes lenne-e fogadni a box jelét. :S A dobozán rajta van, hogy hdmi, bár azt sem tudom ez mit jelent, meg hát ez már off. De tényleg elgondolkodtató ez a dolog.. :\
  • Kandurex
    Igaz nem prémium, hanem Core, de tényleg 60 körül van, 80 körül meg a prémium, még mindig ott tartunk, hogy a leggyengébb 8800 kártya is többe kerül, mint a Box...és még csak a videókártyáról beszéltünk...hol van a többi alkatrész? :((
  • DarkSector
    Játék közben keresztben vonalka a képernyőn, az mi a szar?
    Lehet rajta változtatni, és a felugró figyelmeztetésen!!?????????
  • hen-tes
    A 360 60-ért? :O

Jajj anyám.. csábító. :D
  • hen-tes
    Írtam azt is. 88GTS írtak ma a fórumon 60k-ért, bár lehet az a crysis topikban volt..
  • hen-tes
    Én mindenképpen kipróbálnám hogy megy! Kérd csak kölcsön!
  • Kandurex
    60 - ért már kapsz boxot...használtan meg még olcsóbb.
  • IgH
    és te a frankó videókarit,amivel már nincs gond a gémnél melyik szériáktól számítod?
  • IgH
    szerintetek h tudnám nyomni egy MSI7900GTOval? mert haverom kölcsön tudná adni,legalább akkor megtudnám nézni,h milyen a cucc..meg ugye hozzájönne az amd64x2dual3800+,2ghz,2gbramos gépem. vélemény?
  • hen-tes
    Dual procival és egy frankó vga-val ebben a játékban nem lehet gond. Megtámogatva ezt még 1gb vagy afeletti memóval bőven élvezhető lesz. Innentől kezdve már csak az extrák vannak vissza amiknél a vga a döntő.
    Én egy dual core 2,8-as intellel tolom, ami dualcore szinten elég ratyi, de mégis jól fut a játék. És ha azt nézzük, hogy egy ilyen procit már 15k-ért hozzádvágnak, akkor egész ólcsón összelehet hozni egy olyan gépen amin frankón elfut. Jó, jó.. ha dx 10 is kell, akkor ki kell adni kb 60+k-t egy 8800-ra, de még így is kilehet hozni a gépet 100k alatt, főleg ha van ramod már eleve, vagy jó procid. Így a géppel elleszel egy darabig. Ezt csak úgy az xbox-pc dologhoz írom. Persze mostanában én is egyre gyakrabban gondolkozom el, hogy bekéne szerezni egy xboxot, csak kicsit drága. No meg a franc se tudná megfizetni az eredeti játékokat, így bejön a chipelés (ha még így hívják, erről felvilágosíthatna valaki; hogy is megy ez, mennyiért, meg a játékok hogy viselik, stb..) ami garivesztés meg a többi. Mondjuk az nem is sokat számít, nem nagyon hallottam olyat, hogy beszart egy konzol.. :)
    Nah mind1, aki gondolja írhatna privátban erről a konzol-warez dologról. htx.P
  • ajem kisa
    Én most probáltam ki, x2 3800, x1650pro, 1Gb ram, lekellett vennem egy pár dolgot low-ra, meg 1024-re (ezzel a kártyával amugy sem vinné sokkal többre:)), és teljesen korrekt a grafika, kellemesen csalodtam, ráadásul van egy x360 kontrollerem pc-re, és a játék kapásbol felismeri, gondolok arra, hogy ha valami van, akkor kijelzi, hogy pl. B gomb...és a menüben is a gombkiosztásnál is benne van a karrol a kép (tudom x360 adaptácio..)!:)
  • DarkSector
    Minimumon jáccol?
  • zsotesz
    még szép, hogy van az ati-nak SM 3.0-át támogató kártyája, az x1000-es széria (az x1950pro pl. jó vétel), az irányítással nekem nem volt gondom, WASD-s. De lehet tetszés szerint konfigurálni.
  • DarkSector
    Ehhez dual-t vegyél, ha nem akarsz szenvedni.
    A faxi fejét meg én még nem láttam egddig....le fogja venni a sisakját majd?
    Én egy videót láttam, de abba inkább olyan mangás alakok voltak mintsem chuky-k...
  • DarkSector
    Az 1. sok kártya van x1300-astól biztossan....a 2. pedig igen az irányítás kegyetlen jól kézreáll (Max Payne-es). Mint az Infernal esetében.
  • Prof William
    A japók tudnak. :) Hallottam hogy valami fórumon ment a nyáladzás hogy túl ázsiai feje van a főhősnek. Könyörgöm miylen legyen? Chuck Norrisos?

A 3000+ os Sempron még jó hozzá? Esetzleg milyen procit vegyek ami AMD csallád gyorsabb de nem nagyon drága?
  • DarkSector
    Ha dual core akkor már ott a különbség....
    Közepesre én is tudnám tenni, de beugrál mindig az a figyelmeztető üzenet, és eddig még nem tudtam kikapcsolni....
  • joe1980
    2 kérdésem van de adjatok rá választ:
    1,Ati -ba van-e olyan kártya ami támogatja-e a shader model 3.0-át?
    2,Hogy itt már ugy vam az irányitás hogy a WASD mozgás az egérrel meg nézelődik?szal jó az irányitása?kérlek mindkettőre válaszoljatok!
  • DarkSector
    Hát ezt mondom, hogy prociigényes a lágy "NoRobo" mozgásért cserében.
    Ez fizika!
  • hen-tes
    Engem nem a grafikája fogott meg, közepesnél is gyengébb gépem van, így nem is tudom fullon futtatni.. Nekem ami borzasztóan tetsztik az a karakteranimációk, az egésznek a mozgása. Hihetetlenül jól összehozták!
  • reaper4
    na mind1. már megszoktam az ilyen "fullon megy" hsz eket :D
  • reaper4
    de az. de a srác is x2őt írt. igaz az az x2 nem a csúcs, de x2. azt meg,h az ottani konfigon fullon ment "röccenés nélkül". hááááát nemtom. nálam fullon éppen nem akadt. szal... nemtom mennyire hihető.
  • DarkSector
    nem sokat 1.5-el szemben de az X2 az nem dual core??!
  • Gideon Wieth
    :D aug 2 az Xbox 360 megjelenése :D
    Nálam
    Csusztatás lehetséges:D jó fejlesztő módjára :D:D:D:P:P:P
  • DarkSector
    Nézz rá mindkettőre és látszik rajta...ennyi.
    Vagy látja valaki vagy nem...nincs szó pixelvadászatról...
  • reaper4
    a ddr2 nem számít szinte semmit (tapasztalat). persze az edo hoz képest villám :D
  • DarkSector
    Haver a "toppon" vagy!
  • DarkSector
    Jah de sokan azt mondják, hogy "sok szar VS. kevés jó"....
  • DarkSector
    Csak nézd mán meg X2 és DDR2!
  • BEAST #410
    Ezis egy hozzaallas, de pont a warez az egyik oka amiert egyre kevesebbet foglalkoznak a jatekok tartalmi reszevel :C ... En ugy vagyok vele hogy szep x360on is , szep PC-n is , mindketton lattam, es mindketton elvezet volt vele jatszani ... nem szokasom a pixelvadaszat, szoval nem igazan tudom megmondani hogy miert lenne az egyik annyival szebb O_o
  • Maxtreme
    Tökmind1, azzal sem fog mmenni mivel nem támogatja az SSE2 utasításkészletet.