Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én nem tudtam vistán életre kelteni, csak az Xp-n, állandóan "Invalid Display Mode 1280x720 " hibát irt, inkább hagytam, külföldi fórumokon és kérdezösködtem, és ott irták, hohy több embernek is volt ilyen hibája, hiába buherálták az "ini" és "cfg"-t nem lett jó, talán majd a full....<#fejvakaras>

LegionarR
Maga a Vista sok rammal persze hogy gyorsabb sokkal... De néhány játék lassabban fut mint az XP-n... Sõt kevés játék van ami jobban, vagy ugyanúgy megy mint XP-n... Tapasztalatból beszélek... Szeretem a Vistát, de asszem az XP is örökre fennt marad a gépemen 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Evogordon
Én meg saját tapasztalatból mondom hogy 2 giga rammal kb háromszor gyorsabb mint az xp.

nekem is kifagy az elején (3000+ barton, 7600gt, 1gb ram), valahol lentebb olvastam hogy bartonnal nem megy a játék, akkor ezek szerint a hír tényleg igaz 😊
kirol
Hát nálam dx10-ben lassabban fut, mint 9 alatt.

Alwares
Nem menne mert nem SM3-as a videokártyád!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

DarkSector
Olvasgatni szotam híreket, meg fórumokon panaszkodnak...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

2.8 ghz, 768 mb Ram, 9600 XT 128
ezen menne?
Evogordon
"vista lassabb mint az xp" pfff ezt te honnan szedted? <#zavart2>

DarkSector
Talán a csupasz gém kis felbontáson....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah...persze ez csak vicc nem kell komolyan venni....
Arról van szó ugyanis, hogy a DX10 ugyanazt nyújtja csak elméletileg gyorsabban dolgozik, de ez még nem sok ha azt nézzük, hogy a Vista meg lassabb az XP-nél.....A DX10 ennél a játéknál, legtöbbször egy picit mássabb fényeffecteket nyomat, de aki full-on tudja nyomatni XP-n a DX9-et az nem marad ki semmibõl....
Nálam közepessen ilyen:

2.8 ghz, 768 mb Ram, 9600 XT 128
ezen menne?
bon
két maggal és 8800-as kártyával is játszható

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
Én 4 magos-at hallottam....
Aszmondják, hogy azzal nem nagyon van gond...<#vigyor3>

bon
Ez nem így van. 3 magos proci nincs csak 1, 2, 4 magos a 4 magos még rítka kizárt, hogy a játéknak az kellene.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
Ha jó a demó és megvan a banner alatti cuccos, akkor már csak VGA driver és rendszer lehet a gond.....
A biztonsággal mûködõ Demo itt található.....(EZT IS BESZÚRHATNÁNK A BANNER ALÁ?!):
Lost Planet DX9 DEMO
Lost Planet DX10 DEMO

DarkSector
Banner alatti szöveg....talán...

DarkSector
Mert nincs is......
Csak akkor van állítólag, ha 3-4 magos procit és egy 8800GTX-et használsz full ram mellett.....64bites Vista-val......

Helosztok. felraktam a demot a gépem amd 3200+ (barton)7600gs 1gb ram. nah most a legjuab driver és dx van fent. és mikor inditom akkor tölt és semi kép nemjön be csak be dob egy ablakot hogy alostplanetdx9.exe hibát észlelet ezért leál. ötletek? elöreis köszönöm.

ALien

kirol
Én nem igazán látom a különbséget dx9 és a dx10 között.<#nemtudom>

kirol
Nekem nem hiányolt semmit. Felrakod dx9-et a Vistára és kész. Megy rendesen.

8series-hez158.43(beta)-t rakjátok fel!driver
Nagyon kemény feelingje van.
Vizuálisan DX10-el félelmetes,na meg a hangok is...
DX9-el is ilyen fasza
Rage47
sztem is😄
nem gondoltam h ennyi ideig le fog kötni a demo😄 felraktam az uj nvidia drivert, igy még jobb egy kicsit😊 nem is olyan vészes a gépigénye, alapból szép a graf sztem...
LegionarR
Már régen játszottam ilyen jót agyatlan lövöldözõs játékkal 😄
Ez a game valami iszonyat jó...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

serito
Hát gyerekek nálam dll ide vagy oda de Vista alatt az istennek sem akar elindulni. A Windows/system32-be is bemásoltam a d3dx10_33.dll-t de akkor sem indul a game, hamen hibával kiáll amit persze ez a bamba Vista azonnal a weben keresztül ohajt megoldani, de nem sikerül neki.
Mit baszarintottam még el? Megoldás?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Bocs a hibákért... Június végén már hasítani fog. 😊
Jó kis móka... minden highon van 4x élsimítással és tök jól elfut...
DarkSector
RÉSZVÉTEM!
Teljes Lost Planet-et juniusra teszik.....

Na... Mélységes megdöbbnsémre ment az én Wery Low gépemen (lebutított gef 6100)

Persze olyan trágya honályos minõségben hogy inkább unistall és majd a hamasoan esedékes géfelújítás után nézem meg megin. Szóval mjd a nyáron megírom hoyg tetszett...

A teljes Lost Planet mikor jön majd ki?
DarkSector
Az egy fõellenség!
Remélem észrevetted....(?)

kirol
Amúgy játszik is itt valaki, vagy csak a különbözõ futtatást megakadályozó okokról van itt szó.

Vagy mindenki kitudja nyírni azt a szart?

Kandurex
te adtad az ötletet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
Jó ötlet volt kitenni a dll-t....<#vigyor3>

DarkSector
Mi a configod, és mi a hibaüzenet pontossan....

DanRyu
Próbáld meg másik helyröl leszedni!

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Hali!
Fent van az uj directx új ati driver és a játék exéje indítás után hibajelentást küld és ennyi. Valaki ha tuda a megoldást az legyen oly gáláns ossza meg velem.Köszi

Sland
Én kinyírtam... 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DanRyu
Ok leszedem a drivert.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

kirol
Hát ezt így is lehetetlen kinyírni. Már ku***** unom, hogy kicsinál, és kezdhetem a legelejérõl.

Kicsit elnézték a nehézséget itt, mert eddig mindent könnyen ki lehetett iktatni.

DarkSector

Kandurex
Keress rá a google -n, ez az Xbox controller irányító dll -je, persze kérdezhetnéd, feletébb jogosan, hogy majó'istennek kéri, no de ez, átirat, szóval keress rá, töltsd le, dobd be a system32 windows könyvtárba...valamint szükséged lesz a 2007. áprilisi legújabb directx -re is.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
Én napi 5x legalább ez olyan mint a drog!
Csak jönne már az fullos verzió....!!!!!!!!

Indításkor a Xinput1_3.ddl -t nem találja... mi lehet a baj?
DarkSector
A földön heverõ gépágyukat szedd fel úgy hogy egy lépegetõsben ülsz és így felveszi a karjára, és ezek között van gépfegyver, shotgun meg rakéta....

DarkSector
A jobbak igen eléggé gépigényessek lesznek...legújjabb drivert szedd le a kártyádhoz, mert az kegyetlen sokat javít...

DanRyu
Nagyon nagy játék, nekem bejön, csak cserélnem kell a procit a videókarit meg memóriát is, mert eléggé lenyomorítottam a grafot, hogy ne írja ki azt, hogy kevés a gépem ehhez a beállításhoz. Nem gondóltam, hogy ekkora gépigénye van. Ezek után már csak ekkora gépigénnyel rendelkezö játékok jönnek?

kirol
Hát rakétavetõt nem láttam eddig, de mindig kinyír azért.

kuci06
azt úgy kell legyõzn, hogy beszálljsz a mechbe, és felszeded a raksivetõt.
Utána amíg egyhelyben áll, lõdd a sárga, világító farkát(gattling gunnal!), majd amikor pörögni kezd , mozgás közben lõdd rakétával, ettõl felborul, és akkor megint szórhatod gattlinggal . Ha a mech leépülne, menj át a másikba (2 db van). Amikor körbe pörög végig a falakon, kezdj el reülni a mechhel (dupla ugrás), amig meg nem áll.

Én mióta kijött, naponta kétszer végigviszem, és eddig egyszer sem haltam meg ellene 😄

Hát igen, az effektek elõször engem is földhözvágtak 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

DarkSector
Szedd le innen, és ha nem megy akkor a gépeddel lesz a gond....
Lost Planet DEMO