Lost Planet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
2. Alt+F4, vagy a menüben írja mivel hogy...
3. A mentés csak fejezet végén van, amikor értékel
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Segítsetek.Lost Planet 2 feltelepült,elindult.Aki játszik vele írja meg hogyan kell kilépni a játékból és egyáltalán mentés van-e és mikor.
Köszönöm
2. résszel inkább nem foglalkozom, arról sok rossz kritikát olvastam...
Qwerty4
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
2.kompatibilitás mód
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mert magyarokat nem nagyon szoktam látni a haverokon kivûl.
Ha valakinek van kedve tolni akkor vegyen fel. ID:DarkSI4yer
Mert fake cimmel kell regelni,mert ha magyarral regelsz nem enged fel, mivel kis hazánkban még nem elérhetõ hivatalosan a Live.
Dobj egy pm-t az msn cimeddel és én segitek neked a problémád megoldásában.
Valaki tudna segíteni? Nemrég vettem meg a Lost Planet Extreme Condition-t. Viszont van egy kis problémám. Indításnál ha beírom a win live id-met, ezt írja: "Can't connect to LIVE. You maybe using a Windows LIVE ID from a region that is not supported by live." Elvileg regisztráltam mindenhova ahova kell és hiába lépek be, mindig ezt a szöveget látom újra és újra. Nem értem, miért nem tudok kapcsolódni a LIVE-hoz, máshol is olvastam már ilyen problémáról. =( Plz segítsen, aki tud.
Nekem olyan problémám lenne,hogy miután elinditom a játékot bejön a capcomp felirat és utánna csak nagy feketeség!!!
proci:AMD athlon 64 x2 dual 5200+
videokártya:asus hd4850
2gb ram
op:xp
karira legujabb drivert tettem de semmi!
HELP!
hogy tudnék windows live id nélkül játszani mert a kód nem jó neki
bevallom warez.
vhogy kitudnám játszani?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
akkor érdeklõdök máshol
Mondjuk nagyon elszúrtam, rátelepítettem az alap Lost Planetre (1.00-ás) és teljes káosz lett a vége, mivel nem kompatibilis az 1.00-ás játék a magyarítás verziójával.
Menü nagyon összekeveredett és a kezdõ filmecske után egybõl kiírta, hogy sikertlen a küldetés.
Ezekután már nem volt kedvem újra eljátszani az instalálást és a többit... :(
Qwerty4
köszi
nincs hang pl ha adóvevön beszélnek hozzám meg ienek:S
szerintetek mi a problem?:S
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
A DMC4 tényleg jobban optimalizált, az nálam is simán fut max grafikán. És elvileg ugyanaz az engine. :S
Hát az elsõ bossig alig lehet eljutni, szaladok, épp, h elérem. Erre az meg olyan marha nehéz, amúgy is akad az egész, van 15 fps-em össz-vissz...
De nem is az a baj, még menne is, ha nem kezdene el órákig pörögni az a nagy boss. Mire megállna, elszaródik a VS-em, gyalog lehetetlen legyõzni. Élete még több, mint a negyede meg van, majdnem a fele. Ettõl kevesebb nem is megy...Hát ez egy akkora nagy hülyeség, és pont a seggében fénylõ vackot lõjjem, amit mozgat, meg pont háttal van, meg se lehet kerülni..
Á, kinõttem én már ezekbõl az ökörségekbõl, h idegeljem ezen magam. Persze, ha könnyebben akarnám újra kezdeni(mert hardon volt), akkor mehetnék megint az elsõ két pályán át. Hát hogyne...
A menü mindig lemegy 3 fps-re, akad rendesen. A teljesítményteszten legalacsonyabban: A1:8,8 fps, A2:41 FPS. Maxon:A1:6 FPS, A2:8,8 FPS.
Ezzel nem is lenne gond, de marha nehéz normálisan beállítani, h ne reagáljon késõn az egérre, és szép is legyen.
Nehezen játszok, mint minden játékkal, na de azért ez így marha nehéz:D Versenyt futok a kihüléssel, az életemre nem is kell figyelni. Na így azért pörgõs:D
Idegesít a mentéspontok hiánya, ellenörzõpont manuális visszatöltésének hiánya. A menü amúgy se lenne szép, így, hogy akad ez borzalmas...
Ami bosszant, h a DMC4 jóval szebb, és jobban optimalizált. Ez pedig tiszta régi játék ahhoz képest, és jobban is futhatna. Na mind1...
A játék maga nem akadozik felvett graffal sem, csak késõbb reagál a billentyûre. Ha alacsony grafon van, akkor kisebb ez az idõ, ha nagyobb, akkor ez az idõ is nagyobb.
Lényeg a lényeg, nem értem, miért van ez, a gépigénye sztem ezt nem indokolja.
Gépem:
GeForce 7600 GT (256 MB, SM 3.0, dx10-et NEM támogatja)
2,25 GB RAM
AMD Athlon 3500+
De azért a menüje jobban akad, mint GTAIV lowon...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Nem szóltam le azokat, akik megvették, nemtom hol olvastál ilyet...
Nem tartom szarnak a játékot, csak így a videókból úgy tûnik(!!!), h nem érné meg az árát, +nem azt mondtam, h aki megvette, töltse fel az egész játékot, csak a honosítása kellett. Más is kérte, de õket nem szóltad le...
Az világos hogy warez huszár vagy és ugyérzed a tyúkszemedre léptem csak azt nem tudom mivel mert ha vennéd a fáradságot és olvasnál látnád hogy egy szóval se szidtam a warezosokat ,tisztába vagyok vele hol élünk ezért felesleges lenne.
gregtom6-nak mondtam hogy elég pofátlanság ugy könyörögni a magyaritásért hogy közben leszolja azt aki megvette és szarnak tartja a játékot ezt tartom is.
Ebbe szoltál bele te és a dilis spanjaid egyböl a warezt védve ,kár volt.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az hogy te ide írsz egy mondatot ami sértõ..............
Mindegy. A lényeg hogy csak sajnálni lehet az olyan embereket mint te vagy:)
Egyszerüen szánalom amit csinálsz. Márcsak azért is mert biztos vagyok benne hogy te sem veszel meg minden játékot ami tetszik és amit ki akarsz próbálni. Kis csicska csak mások sértegetése becsmérlése.az megy neked. Gratula. Sok örömöd kehet az életben. És a vitát ezzel befejeztem. Arra sem vagy méltó hogy többet fûzzek hozá a dologhoz. Csak magadat járattad le:)
Szevasz:)
Mindenkit az élet tanít. De a halál vizsgáztat. És nála bizony mind elégtelent kapunk………….
Ha nem jött volna le a 0 IQ-dal magamra és a hozzám hasonlokra értetem akik megveték és morogni mertek.
A többieknek pedig köszönöm az együttértést.:)
Mindenkit az élet tanít. De a halál vizsgáztat. És nála bizony mind elégtelent kapunk………….
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.