65
  • öcsi91
    #65
    world in conflict crack-et és szériaszámot adjatok léci.
  • Trishtan
    #64
    Szabi16: szerintem meéri kiadni azt a 5 ezret, amennyibe a játék kerül, ne warezolj létszíves!
    Azoknak, aki elakadtak, végigjátszás: Jumi walk
  • szabi16
    #63
    Sziasztok!!Nagyon szépen kérnék mindenkit akinek van a jumurdzsák gyűrűjéhez szériaszáma legyenszíves írja meg!Nagyon nagyon megköszönöm!
  • Randal
    #62
    Szerintem a szimpla 1024*768 is elég lenne. Nem mindenki költ gépre, minitorra annyit mint mások. Sokan nem értenek hozzá, aztán veszen összerakott gépet. Abban meg keresheted a nagyobb felbontást.. Mégha van is, nem biztos, hogy olyan frissítésen tudja már ami jó a szemnek vagy az integrált vidkártya se szeresse amjd.
  • Zenty
    #61
    kösz ,de azóta már sikerült sajna vége is lett a demonak vele :(
  • Killberk #60
    Spoiler! Kijelölöd melyik betűhöz melyik jel tartozik szerinted. Azokat program automatikusan beírja. Tehát beíratod E G meg R betűket. Utána pedig próbáld a rövidebb szavakat megfejteni. Fél óra alatt simán meg lehet csinálni, mert közepétől már igen könnyű.
  • Zenty
    #59
    biztos a költségvetésbe nem került bele a nagy felbontású képek :D

    Egyébként elakadtam a demoba...
    Eljutottam oda ,hogy a könyvtárnál megszereztem, egy kocka könyvárostól Gárdonyi kódjának egy részét( eger le tudta írni) útána valszeg vissza kell meni a segéd foszer házához ,és ahogy nézem magam kéne leforditani az egész levelett, ez alapján ? Help mi ennek a logikája? :D

    Jah és egyébként julit meg a nővért remélem meg lehet k@rni a végénél :DDDD
  • Yv@n
    #58
    Nem csak a gyártók, a felhasználók legjava is. Webes fejlesztéseknél is oltári szopó, hogy a userek lazán 50%-a még mindíg 1024-ben böngészi az oldalakat(oldal típusától függően nyilván lehetnek erős eltérések, tehát egy it oldalon valszeg ez a szám jóval kissebb)
  • Tetsuo
    #57
    Ez a szomorú, h a gyártók még mindig a ~1280x1024nél tartanak.. a Win XP felülete is erre van optimalizálva. Ha nagyobbra állítjuk a képernyő felbontását, a betűméret (dpi) még ugyan akkora marad.. ha növeljük a betűméretet, soxor nem megfelelő a mondatok elhelyezése (elcsúszik meg mittomén).
    A Vistával remélem nem lesznek ilyen problémák.
    Egy nyomtatott magazin még mindig jobb felbontású (nagyobb dpi-jú), mint egy általános PC (monitora) használat közben. Sajna a gyártók nem is törekednek annak meghaladására (hardver és szoftvergyártók 1aránt).
    A profi munkaállomásoknál persze más a helyzet..
  • Tetsuo
    #56
    Még egy PDAn is. Dejó. Biztos a 100$-os laptopra optimalizálták..
  • szivar
    #55
    Háát, nem tudom, nálam a 1920x1440 felbontásnak csak képszerkesztésnél és 3D buzerálásnál látom értelmét, amúgy szívesebben használom a 800x600-at.
  • magus
    #54
    én már a windowst sem tudom kezelni 1024*768-ban, egyszerűen alig fér ki rá vmi, sok dolgot csinálok egyzserre általában, szeretem ha sok minden kézre áll. egy sima 17 colos tft-n csinálom mindezt.
  • nedudu
    #53
    A cikkírónak üzenem ha fut wine alól a demó akkor megveszem az eredetit is ;-) Ha már egriek vagyunk ugye ;-)
  • Yv@n
    #52
    Egy fix felbontású video alapú játéknál ezt elég szopó megvalósítani. A 800*600 bárhol elfut.
  • concrete
    #51
    próbálj meg egy 300 dpi-s A3-asnál nagyobb lapot photoshopban 1024x768-ban szerkeszteni napi rendszerességgel. hirtelen rá lehet döbbenni mihez kell az 1600x1200 ...
    30-as lcd-n valid 300 dpi-ben lehet A3-as kiadványt szerkeszteni, ez tényleg nem hétköznapi dolog, de erre is van igény
  • csepelball
    #50
    Annak ellenére hogy sokaknak van 1600x1200as felbontású SUPERXGA TFT 30colos monitora...de sokaknak ugynaúgy van sima 15color 800x600 és 1024x768-as felbontással bíró is. Nekem is hiába van 3éve a 3000+es amd cuccom meg minden jó ha végejó akkor is maradt a régi monitorom ami 1024x768at bír max:) minek több? talán jó olvasni ezt a fórumot is 1600x1200ba? vagymi? szebb lesz tőle a grafikája? talán otthon studiót játszol és 40monitor van összekötve?:)
    Remélem hamarosan kölcsönadja barátom a játékot és kipróbálhatom. Egyre jobban tetszik a dolog!!!!
    Dudu
  • Ombika
    #49
    Egerben is csak a bor jo a volgyben,amugy uncsi,igaz en nem messze lakom! :)
  • cr3ativ3
    #48
    Nah, ezt most megnézem magamnak ;)
  • KayJay
    #47
    Lol :D Erre emléxem, tavaly csinálták , lezárták az utakat és a csávó fényképezgetett,halszemoptikával készültek...elég sokáig csinálták..én is közreműködtem a lezárásokban, középiskolákból vittek diákokat, kaptunkláthatósági mellényt és a katonákkal-rendőrökkel kellett nyomni :)Aztán nap végén kaja,pia :D Én még nem játszottam vele, de ki szeretném próbálni! Mivel egri vok, és nagyon kíváncsi :)
  • WinfIlka
    #46
    "A fikázoknak üzenem, hogy édesanyád főztjére sem mondod hogy szar még akkor se ha nem izlik. Tudod illem."

    -Azert meg lehet mondani neki is, csak nem ilyen alpari modon. Objektivitas is van a vilagon, neha jobban esik az oszinteseg...
  • Tetsuo
    #45
    Tisztázzuk. A játék marha jó ötlet, sokkal jobb élmény lehetősége van benne, mint a tucat FPS-ekben, ahol csak mész, lősz, mész, lősz...
    Viszont a megjelenítés minősége (első blikkre) elég gagyi. Ok h ez a játékstílus nem követel űbergrafikát, de könyörgöm, nem a 90es években vagyunk! Mi az h 800x600??
    Ezt PDAtól várja az ember, nem egy asztali géptől!
    Amikor kiadták a játékot, tudták, h Mo-n is nagyon sok 1280x1024es LCD monitor van, amin elég xar a kisebb felbontás.
    Milyen épeszű érv van arra, h nem lehet 1280x1024 v urambocsá 1600x1200-ben játszani vele??

    Persze ez nem olyan egetrengető probléma. A képekről ez lejön, de sokminden nem jön le, na azoktól a hibáktól félek igazán..
  • Tinman #44
    Arra is emlékszem, de én még Rátkai mester munkáival kezdtem (Időrégész, Új Vadnyugat, Új Vadnyugat II, A Bosszú) ;-)
  • Killberk #43
    "A fikázoknak üzenem, hogy édesanyád főztjére sem mondod hogy szar még akkor se ha nem izlik. Tudod illem."
    Ez kb. felér a "csinálj jobbat ha tudsz" mondással.
  • HöfEE
    #42
    Én nem fogok valószinüleg játszani a játékkal mert nem az én stilusom, de mindenesetre gratula a készitőknek biztos sok munka volt vele. LEgalább most már van ilyen is. Örülni kell hogy születnek magyar játékok. A fikázoknak üzenem, hogy édesanyád főztjére sem mondod hogy szar még akkor se ha nem izlik. Tudod illem.
  • WinfIlka
    #41
    Persze lehet tokeletesiteni meg (kicsit talan tul sok idot vesz igenybe a mozgas), de a hangulata nagyszeru, neha mar kezdjuk elfelejteni, hogy mitol lesz jo egy jatek. Emlekszik meg valaki a "suli" vagy "szakadt csoves" nevu "kalandjatekokra"? :D
  • Loverman
    #40
    fiikázók sajna mindig vannak és úgy tűnik mindig is lesznek míg ... na mind1.
    amúgy tényleg eszméletlen 1 játék. először 1 éve olvastam róla és már akkor elhatároztam h ez meglesz.
  • mikloss
    #39
    Nemtom mit fikázzátok sztem tök jó játék! Ráadásul magyar!!!
  • OliApa
    #38
    "majdnem-Európa kulturális fővárosától" helyes(ebb)en: Európa majdnem "kulturális fővárosától"...
  • vax
    #37
    Az a biztosító. :)
  • vax
    #36
    Bocsesz elírtam: AEGON=AGON. :)
  • dieselG
    #35
    Hosszú idő után ez az első olyan játék, ami teljesen le is tudott kötni, mind "grafikailag" (teljesen rendben vannak a fényképekből összeállított részletes panorámaképek az én szemszögemből, a pici homály nem zavar..), mind hangulatilag nagyon magával ragadott! Élvezetes játék. Mondjuk, félig Egerben nőttem fel, ez is adott egy csipetnyit a feelinghez :)

    Csak ajánlani tudom mindenkinek. A fikázókat meg egyszerűen nem értem meg.. nem attól jó egy játék, hogy elfut 300fps-sel a legújabb, apu pénzéből megszerzett drága konfigon ultra high detailon. Pff.. Pedig néha elindítom a Stalkert is picit játszani, utána kilépek egy félóra múlva.. még mindig nem tud lekötni egyelőre.

    Holnap, illetve már ma este, folytatom ezt a remekművet, miután visszaértem Egerből a munkából, micsoda véletlen :P
  • vax
    #34
    Igen de az AEGON más eljárással más formában készült. Ez inkább egy interaktív movie szerűen elkészített játék. Szerintem nincsen baj vele mert nem rajzolt egyetértek az előttem szólóval.
  • Anubys
    #33
    Baromira nem vágom, hogy mi a bajotok a graffal, ne mondja senki, hogy a 1278638176 háromszögből összerakott kockafejű, photoshop vigyorú szereplős 3D-s csodák élethűbbek, mint a digifotók.
    Aműgy meg régen az ilyen grafikájú játékok voltak a menők (7th Guest, The Ripper, stb), és sokkal tartalmasabbak és élvezetesebbek voltak, mint a mostaniak, amik csak arra mennek, hogy vegyé' új vasat mer' az nekünk jó.
    ... mondom ezt úgy, hoyg nem játszottam vele, de mindenképpen ki fogom majd próbálni.
  • Killberk #32
    "Ez az első próbálkozás volt."
    Már csinált egy 3 részes AGON kalandjátékot Pierrot meg csapata, ami szvsz jobban is sikerült mint Jumurdzsák (látványbeli megoldásokban, hangulatban és zenében is).
  • vax
    #31
    Én szerintem értékelni kell a kezdeményezést. Ez az első próbálkozás volt. Bízom benne, hogy erkölcsileg és anyagilag is sikeres lesz, hogy újabbak is létrejöhessenek. Ez a "magyar" duma lehet, hogy elcsépelt és túlhajtott és ki is van a szélsőségesek által facsarva, de igen is büszkén kell vállalni, megbecsülni, tisztelni, tisztelni másokat, külföldön külföldiek előtt normálisan viselkedni hiszen Ők ebből fognak itétletet mondani. Lehetőség szerint amikor bármit vásárolsz válogatni, alaposan megnézni és ezt figyelembe venni, hogy hazai termék legyen és két azonos esetén a hazait megvásárolni. Sokszor még a nevek is megtévesztőek ezért az apró betüt is megnézni a termékeken.
  • Killberk #30
    Színészi játék tényleg elég mesterkélt. :( Legalábbis akiket demóban láttam.
    Ami még nem tetszett, hogy helyszíneken néha pár másodperces animációkat nyom itt-ott áldogáló emberekről. Ezeket szebben is kivitelezhették volna. Myst III nem egy mai darab, de már abban is teljesen jól meg tudták csinálni.
    Azért vannak jó dolgok is játékban.
  • Indigo
    #29
    1. Csak azért nem fogok megvenni valamit, mert magyar :) Egy játék mellett ez még édeskevés érv.

    2. Én kiskorom óta szinte minden évben ellátogatok Egerbe, és minden évben meglátogatjuk a Várat is. Imádom a várost, de kétlábon bejárni sokkal élvezetesebb, mint egy egérrel a kezedben :)
  • echo
    #28
    Én is gyűlölöm az ilyen "ha magyar vagy" dumát. sőt igazából nem is érdekel, hogy magyar vagyok(bár nem is bánom hogy az vagyok, egyszerűen nem fontos). Viszont az azért elgondolkodtató, hogy tesztelőnk 5 csillaggal jutalmazta, mert többnyire elég reálisan szokta adni. Szerintem ha valamiért érdemes megvenni akkor az ez...
  • Tinman #27
    Ez nem grafika kérdése... ez egy ilyen stílus. Aki nem szereti, az menjen a Crysis topickba.
    Megvenni pedig azért érdemes, mert:

    1. Azon a nyelven szól hozzád a játék ALAPBÓL, melyre anyukád tanítgatott és mely nyelv egészen egyedi sajátosságokkal bír... persze ez neked fel sem tűnik, mert az anyanyelved.

    2. Eger mindig is egy igazi hangulatos, picit misztikus város volt, gyönyörű szép épületekkel, dicső múlttal és telis tele igényességgel. Remek érzés úgy játszani, hogy Eger utcáit járva oldod meg a fejtörőket és éled át a történetet.

    3. Ha valami régivágású az már egyből rossz lenne? Én sokkal inkább úgy látom, hogy egyre kevesebb az értékeket közvetítő játék/film. Becsülni kell azt is, aki ma idehaza, ilyen projectbe merte vágni a fejszéjét.

    Respect Pierrot!
  • Tinman #26
    JÓ! Menj ki és csináld meg legalább ilyen színvonalon, ha sikerül tisztelni foglak. Azt hiszed egy ilyet megalkotni 1 hét meló és kész?
    Felhomályosítanálak, hogy egy xaros 40 perces amatőr film elkészítése, valamilyen nézhető szinten kivitelezve is HÓNAPOKAT emészt fel. És akkor az csak egy film, ez megy egy interaktív kalandjáték.
    Tessék már megbecsülni más munkáját, főleg, hogy honfitársunk követte el.