Jumurdzsák Gyűrűje - Kaland Egerből
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûlölöm az ilyen "ha magyar vagy" dumát. Én megvettem (kb. fél éve ^^) és nekem nagyon bejött.
1. Nem értem miért csak most ír róla az esgé, már lassan fél éve a piacon van, sõt a "láz" is már lecsengett. Na de mindegy.
2. A játék kiváló és Pierrot honlapjáról gazdaságosabban beszerezhetõ.
TESSÉK megvenni, ha kicsit is magyaroknak érzitek magatokat és szeretitek a kalandjátékokat!
3. Nem ismered, nem értesz hozzá, nem is értem, hogy így egyáltalán minek kommentel valaki.
Az más ha azt írod, hogy: "Játszottam vele x órát, de ezért nem tetszik".
Erõsen megérdemelnél még egy felkiáltójelet, az ilyenekért.
Szerk: EZ igen! Gratula a moderátoroknak... bár nem ezért, de csak kitiltották. <#nyes>#nyes>
2. A játék kiváló és Pierrot honlapjáról gazdaságosabban beszerezhetõ.
TESSÉK megvenni, ha kicsit is magyaroknak érzitek magatokat és szeretitek a kalandjátékokat!
3. Nem ismered, nem értesz hozzá, nem is értem, hogy így egyáltalán minek kommentel valaki.
Az más ha azt írod, hogy: "Játszottam vele x órát, de ezért nem tetszik".
Erõsen megérdemelnél még egy felkiáltójelet, az ilyenekért.
Szerk: EZ igen! Gratula a moderátoroknak... bár nem ezért, de csak kitiltották. <#nyes>#nyes>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
DX10?
engem legalábbis zavarna ez a fényképezõs grafi.
attól még meg kell vallani, hogy egy förtelem ahogy kinéz.
Még jó, hogy élethû, hiszen fényképezve van.
amúgy ki aza Pierrot?
Az ötletért gratula!! De a szar kivitelezésért úgyis megkapják a magukét, vagyis nem veszik meg sokan ezt a nézhetetlen baromságot, csak a mazochisták és a fanatikus Pierró rajongók..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Egyetlen okot látok megvenni, vagy megszerezni, Pierrot (remélem nem írtam el) zenei munkássága miatt
Én meg ezt az egyetlen okot látom arra hogy ne próbáljam ki a játékot <#nyes>#nyes>
Én meg ezt az egyetlen okot látom arra hogy ne próbáljam ki a játékot <#nyes>#nyes>
ez szebb mint a crysis😄<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Gyors és átgondolatlan "kritika" volt tapasztalat és ismeret nélkül. Én csak azt kívánom (nem rossz akaratból), hogy sokan így értékeljenek, ilyen hozzá állással, ekkora ismerettel a Te munkádat, személyedet. De akkor ne essen rosszul. 😞
ez egy fos, ahogy innen látom
Hát igen, kár hogy nem komolyabb játékot csináltak, bár a történet és a hangulat miatt érdekes lehet 😊
Egyetlen okot látok megvenni, vagy megszerezni, Pierrot (remélem nem írtam el) zenei munkássága miatt...
Egyetlen okot látok megvenni, vagy megszerezni, Pierrot (remélem nem írtam el) zenei munkássága miatt...
Will your Soul live for Ever?
← ElőzőOldal 2 / 2