Jumurdzsák Gyűrűje - Kaland Egerből

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyûlölöm az ilyen "ha magyar vagy" dumát. Én megvettem (kb. fél éve ^^) és nekem nagyon bejött.
Tinman
1. Nem értem miért csak most ír róla az esgé, már lassan fél éve a piacon van, sõt a "láz" is már lecsengett. Na de mindegy.

2. A játék kiváló és Pierrot honlapjáról gazdaságosabban beszerezhetõ.
TESSÉK megvenni, ha kicsit is magyaroknak érzitek magatokat és szeretitek a kalandjátékokat!

3. Nem ismered, nem értesz hozzá, nem is értem, hogy így egyáltalán minek kommentel valaki.
Az más ha azt írod, hogy: "Játszottam vele x órát, de ezért nem tetszik".
Erõsen megérdemelnél még egy felkiáltójelet, az ilyenekért.

Szerk: EZ igen! Gratula a moderátoroknak... bár nem ezért, de csak kitiltották. <#nyes>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DX10?

engem legalábbis zavarna ez a fényképezõs grafi.

attól még meg kell vallani, hogy egy förtelem ahogy kinéz.

Még jó, hogy élethû, hiszen fényképezve van.
amúgy ki aza Pierrot?

Tetsuo
Az ötletért gratula!! De a szar kivitelezésért úgyis megkapják a magukét, vagyis nem veszik meg sokan ezt a nézhetetlen baromságot, csak a mazochisták és a fanatikus Pierró rajongók..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Adam II
Tényleg a grafika iszonyatosan élethû.

Gerygrey
Egyetlen okot látok megvenni, vagy megszerezni, Pierrot (remélem nem írtam el) zenei munkássága miatt

Én meg ezt az egyetlen okot látom arra hogy ne próbáljam ki a játékot <#nyes>
ez szebb mint a crysis😄<#idiota><#idiota>

Gyors és átgondolatlan "kritika" volt tapasztalat és ismeret nélkül. Én csak azt kívánom (nem rossz akaratból), hogy sokan így értékeljenek, ilyen hozzá állással, ekkora ismerettel a Te munkádat, személyedet. De akkor ne essen rosszul. 😞

ez egy fos, ahogy innen látom

Hát igen, kár hogy nem komolyabb játékot csináltak, bár a történet és a hangulat miatt érdekes lehet 😊

Egyetlen okot látok megvenni, vagy megszerezni, Pierrot (remélem nem írtam el) zenei munkássága miatt...

Will your Soul live for Ever?

Csuhai G
Tetszik a játék, nyáron megyek is le 1-2 napra Egerbe. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

← ElőzőOldal 2 / 2