77
spermát szállító herevezeték elkötése, modernkori kasztrálás?
-
Stupid Peach #77 huhuhúúú
milyen topik huhuhúúúú -
#76 jóa tápig, Merevedési gondok topikot is nézzétek meg xD -
mEkLaU #75 A tokodnek eleg keves koze van a vazektomiahoz... -
zetró #74 hy -
bcrics #73 hinnye ezis vmi modernkori faszság???
nagyon elvannak itt már kurvulva az emberek!!!
-
#72 ez is kihalt :) -
csoola #71 höhö:D -
Cmdr #70 Wolfsnack remélem elkötik a spermád szállító herevezetékedet, hogy ne tudjál több ilyen hatalmasan hülyét nemzeni mint amilyen te vagy!
-
#69 -
#68 -
Gabyee #67 pláne itt az sgn -
#66 és különbemn is... sztem szeretik a nők a spermium ízét :) ( spárga nélkül ) -
#65 Ejjj , ne legyünk ennyire szigoruak :DDDD szorjuk szét magvainakt -
#64 már hogyne lenne baj belőle... ki kell húzni és a csaj seggére nyomatni ^^
vagy a szebbik nem drogozza magát, vagy húzzatok esőkabátot Jancsikára, de ne vagdaltassátok fel :( boloncság... :\ -
#63 egy idő után nem termelődik több cucc, szal nem fogsz felrobbanni.
amúgy azt is meg lehet csinálni, hog ymielőtt durrantassz, olyan erősen elszorítod a makk alatt a gyíkot, hogy nem jön semmi, de ettől sem lesz semmi bajod. -
Goth #62 De nem értem, hogyha a vezetéket elkötik, akkor hova megy? :D -
Goth #61 kérhetek rá egy masnit? :C -
#60 és akkor egyszer csak jőn a "robbanás"? -
djukel #59 Ha herevezetéket elkötöd egy időzitett bombává válnak a golyóid, mert a sperma folyamatosan termelődik benne. -
#58 Akkor ennek még olvass utána... -
csoola #57 amugy elég elmebeteg ötletek vannk a világban, komolyan, sztem ha le kell köttetni a gecit majd megoldja az evolucio azt kész:D költözzenek a holdra h legyen hely és nem lesz szükség a plasztikára -
csoola #56 körülmetélésnél nem nö vissza?:P amugy nem fogom kiprobálni soha nem vok zsidoXD -
#55 spermát szállító herevezeték elkötése - modernkori elmebaj -
#54 simán:)))
cíp legyen -
#53 csinálhatom én? :DDD -
#52 Szövődmény --> kialakul a herevezeték rák:Ddddd -
#51 -
#50 1. ték, és nekem eszem ágában sincs ilyet csinálni!!! kés alá a gyíkom áááááááá meg amúgyis nézzétek a korom -
#49 Kíváncsi vagyok milyen lesz a banner:) -
#48 nyomj fel egy ceruza elemet, tuti hatásos. -
#47 http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20060922vezetek.html
ezt linkelték lejjebb. itt leírják hogy s mint XD -
#46 de, sőtt volt már olyan h magától "kioldozódott"...persze ilyen 100/1szer esik meg :D
szerk: nemrég láttam asszem a spektrumon 1 hasonló témával foglalkozó műsort, és ott mondták:D -
#45 ha elkötni lehet,akkor kioldozni is lehet,nem? -
Goth #44 áááááá geci kiráz a hideg, még így leírva is fáj. D:::: -
Ronny #43 már azt hittem ezt is te nyitottad:) -
#42 mint te. na pá -
#41 ez de értelmes egy topik... -
#40 ondó az simán jönne,ha elkötik az ondóvezetéket,mert a here csak ondósejtetket meg az ondó egyik alkotórészét termeli,a többi a részét a váladéknak a dülmirigy és az ondóhólyagok és a Copwer-féle mirigyek termelik -
#39 Jah,kb olyan lehet, mint 5 sör megivása után egy görcsöt kötni a szerszámra...szétrobbanna a tartály! :DD
Wolfsnack: állítólag szövődmények is kialakulhatnak az elkötött rész környékén. Szóval csak óvatosan. Nehogy backfire legyen belőle! :D -
#38 Én aszittem te nyitottad.