77
spermát szállító herevezeték elkötése, modernkori kasztrálás?
-
#37 hallottam rola,ugye az ondovezetékbe nyomjan egy parafadugot,épp akorát hogy elzárja,igy ugye a sperma nemjön onnan,és tisztességesen "elpárolog".Ez jo modszer,csak drága :D -
Aspyrin #36 Miután ráestél a biciklivázra? :) -
#35 én már 20 évesen eldöntöttem, hogy nem lesz kölköm :D -
#34 LOL! -
#33 Ez olyan mintha elkötném a benzincsövet a kocsiban, mert nem akarok vele menni.
Najó hülye példa. :D
Ennek szinte semmi előnyét nem látom, ráadásul egy igencsak radikális beavatkozás forog szóban. Kutyát, macskát szokás kiherélni számtalan okból, és az ondóvezeték elkötése csak a műtét fajtájában tér el, ugyan azon önző szándékból ered.
Miért önző? Mert ez csak a nőnek jó, neked semmi előnyöd nem származik belőle. Mivel a szerelem nem tart örökké, biztos meg fogod bánni pár év után, csak addigra valszeg már nem lesz visszaút.
Aki ilyet csinál az egyértelműen papucs, a férfi nem megszégyenítője. :D -
#32 -
#31 ha 50 lennél még oké, de 25-30 éves korosztályban ezen gondolkodni??? Tudod, van ennél egy jobb módszer, a nőknek feltesznek egy fémgyűrű szerűséget, ami ki is vehető semmi komplikáció nélkül, és ugyan ezt az eredményt éred el vele -
Shadow_THH #30 gecyk... lol -
#29 Jeeee szereljünk csapot a szerszámra xD -
#28 nem -
Vlala #27 Reménykedtem, hogy macskákról és kutyákról szól a topic. -
#26 Igaza van -
#25 Ha így folytatjuk jövő héten már a kiherélés lesz terítéken. -
#24 Jaj, ez már nekem is sok lenne:D
Én speciel egy ilyen műtét után nem érezném magam férfinak, meg amúgy is jól áll a lányokon a cucc -
haxoror #23 -
haxoror #22 Pedig változtat az élvezeti értéken és a higiéniai problémák elkerülhetők *dobpergés* FÜRDÉSSEL!
Szal felesleges hypeolni a körülmetélést mert semmivel sem teszi jobbá az életet, persze ha valaki a sivatagban él és csak havonta fürdik akkor tényleg hasznos... -
#21 Ezt honnan veszed??? -
#20 van, aki nem szedhet fogamzásgátlót, mert pl trombózist okozhat nála, a koton meg szvsz jelentősen ront az élményen.... :| -
#19 Elmebetegek vagytok :)
+fav -
#18 jobb az asszonyt sterilizálni, nehogy már más is felcsinálja, míg mi kurvázunk...:) -
#17 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#16 nem teljesen úgy van, ahogy mondod. az ondó továbbra is kilövell a Jánosból, de spermiumokat nem tartalmaz. Kb. mint egy light kóla, vagy koffeinmentes kávé! -
Mirk #15 beraknak egy kis zsákot csokikrémmel és az jön majd ki belőle. jó lesz mindkét félnek az orális szex... -
#14 Az ejakuláció mondjuk érdekes lehet, ha nincs hozzá lőszer. Akkor egyfajta görcsöt él át az ember, nem? Mint mikor sokat használtad rövid időn belül és "kiszáradt a tár", akkor is rohadt kellemetlen, hogy csak szorít, meg feszít, meg pumpálna az izomzat, DE NINCS MIT! Kíváncsi vagyok ez hogyan oldható meg? -
Aspyrin #13 A meleg levegő fog jönni, nem a gyönyör vazee :D -
Mirk #12 ja.
én úgy vagyok vele hogy visszafordíthatatlan dolgokkal csak óvatosan -
#11 de ha szerinte az... :\ -
Mirk #10 baromság, sosem tenném.
és ha később gyereket akarsz?
különbenis, minek ott matatni minden jól van úgy ahogy van, senki sem akar impotens lenni, koton van bőven, meg fogamzásgátló is. -
#9 ez élvezeti értéken elvileg nem változtat, viszont higiéniai oldalról és az ebből eredhető betegségek miatt egyáltalán nem baromság.
-
#8 Ha má van 3 gyerek akkor szvsz hadd szóljon... -
#7 -
#6 Engem max. egy olyan verzió érdkelne, hogy ráépítenek egy távvezérelhető kis automata "szelepet" a vezetékre, aztán ha karom megy a dolog, ha nem akkor nem! Ma már megoldható ennél ravaszabb dolog is. -
#5 nagy merészség ilyen topikot nyitni:) -
#4 nagy ostobaság, a fiatalok fele elválik, aztán az új asszonynál mehecc megint kés alá.
kicsit túloztam, de felejts el a dolgot. -
#3 a körülmetélés kurvár@ nem baromság... -
Wolfsnack #2 ez kimaradt: azért csinálják hogy ne keljen fogamzást gátolni -
Wolfsnack #1 Hi!
külföldön ez már bevált gyakorlat, ha nem terveznek több utódot, egyszerűen elköttetik a herevezetéket
én még családalapítás előtt állok, de érdekelne azoknak a tapasztalata akik túlestek ilyenen
tényleg az igazi gyönyör csak ezután jön?
vagy baromság mint a körülmetélés?