24
 • bvalek2
  #24
  Figyelj, ugyanazon az oldalon állunk. Én is kigyűjtöttem az "ismeretterjesztő irodalmat" annak idején, van a szexuális mentális fejlődésnek egy egészséges fajtája, amibe ez még belefér. Viszont határozottan állítom, hogy ami most megy, és amivel a mai gyerekek szembesülnek, az abnormális. És ha ilyen újság egyáltalán nem lenne, az sem lenne baj, mert a magyarok képesek voltak szerető családot alapítani, meg szaporodni sok ezer éven át pornó nélkül. Most, hogy mindent szabad, sőt kötelező, valahogy nem megy nekik (nem állítom hogy van összefüggés, mindenesetre az egybeesés felettébb poénos).
 • sathinel
  #23
  Nézd emg mit csinálnak a gyerekek papírgyülytés közben. Az összes fiú kiválogatja a szexújságokat, és elrakják maguknak. Érdekli őket. Szerintem akkor lessz aberrált gyükér, ha burokban nő fel. Aztán Bush-hoz hasonló tisztalelkű marhák kérődzenek, és védik meg az erkölcsöt. Valahogy felnőtt az ember, pedig pár száz évig nem volt gond ezekkel a dolgokkal. És sokan már megint pedofilügyet csinálnak a dologból. Egyébként elmondanám hogy a pedofil valsz egy normális képre is ráizgulhat ha tetszik neki. Nem kell levetkőznie a kislánynak, kisfiúnak. Lehet megnézni az arab társadalmat, ahol nem lehet nővel lenned amíg össze nem házasodtok. A lány meg te is valsz meghalnátok. De persze ezért nevezik a melegek paradicsomának ezeket a helyeket. A nemi vágy nem az egyik legerősebb ösztönünk?
 • bvalek2
  #22
  Igazad van, az agressziót reklámozó "alkotások" szerintem is veszélyesebbek. Ettől függetlenül nem nézetném a gyerekemmel se az egyiket, se a másikat. Attól mert van rosszabb is, a rossz még rossz marad...
 • bvalek2
  #21
  Így van, a cukros bácsi csak saját "használatra" készíthet olyan képeket. Tessék tiszteletben tartani a jogait. Ha megvéded tőle a gyerekedet, akkor pedig lecsuknak.
 • AranyKéz
  #20
  Nézz utána jobban, nem épp az volt a lényege hogy akárki birtokolhatja.
 • Duncan Idaho
  #19
  Hát nálunk meg legalizálják a kiskorúak pornográf képeinek birtoklását...
  Akkor már inkább a kínai módszer az egészségesebb!
  Nem az hogy a 14 éves lányom mellét bámulja a fél világ!
 • sathinel
  #18
  De ha megnézel egy késalatt, vagy sírhantművek sorozatból pár részt, akkor lehet hogy inkább pornót nézetsz vele mint ezeket.
 • sathinel
  #17
  Ez igaz. Pont ezért írtam hogy a gyerek neveltetésénél nem szabad elfeledkezni a felvilágosításról. Az hogy lát valamit, az nem vonja maga után hogy beteg lessz. Az ha valamit tiltanak, akkor mégédesebb, pedig egyenesen ebbe az irányba fogja őket sodorni.
  PL: (valós kísérletek) Ha leteszel 3 doboz játékot egy gyerek elé, és azt mondod hogy 2 dobozt akármikor kinyithat, és játszhat a játékokkal, de a 3. dobozt tilos kinyitnia. Ha magárahagyod, azonnal megnézi. Lehet hogy nem is érdekelné, de felhívtad a figyelmét egy korlátra, ami azonnal piszkálni kezdi a fantáziáját.
  Sok okos pedig a szabályozásoknál nem gondolkozik. Van amit érdemes, van amit meg nem igazán. Nézd meg mi megy a TV-ben, és az sokszor annyiban különbözik egy pornófilmtől, hogy van története. Szinte minden filmben van szex.
 • vax
  #16
  Adócsalásért is halálbünti jár Kínában. Ezért jönnek hozzánk. :)
 • bvalek2
  #15
  Hogy konkrétan reagáljak is valamit:

  Egy pornófilmben annyi igazi szex van, mint gyilkosság egy Hamlet előadásban: pontosan semennyi. Mindkettőben színészek vannak, akik szemlátomást tesznek valamit, és imitálják a külső érzelmi jegyeit az eseményeknek, ettől színészek. Senki sem az állampolgárok nemi életéről beszélt, vagy az érdeklődéséről, vagy hogy mit tesz a szabadidejében. Arról van szó, hogy van, aki összekeveri a valóságot a képzelettel, és ki lehet használni azzal, ha "etetik". A fiatalok például ilyenek, főleg abban az életkorban, amikor még nem gyakorolják a nemi életet, de már érdekli őket. Könnyen azt hihetik, hogy a Hamletet alakító színész tényleg meghal. Érthető a párhuzam?

  Akinek egészségesen fejlődött nemi élete van, állandó párkapcsolata (ez nem feltétlenül heteroszexuális, nemi identitás nem elmebaj), azt nem lehet pornóval etetni, mint ahogy egy iraki veterán is csak legyint az akciófilmekre.
 • bvalek2
  #14
  Felsoroltad a diagnózist, de nem az okokat. Azért kiváncsi lennék arra is, hogy szerinted mi váltja ki az általad említett jelenségeket. Bár lehet hogy ez egy olyan kérés, mintha azt akarnám, hogy itt és most az SG fórumán írd le az élet értelmét
 • bvalek2
  #13
  Ez biztos egy másik hír, mert szerintem nem a cikkre reagáltál, és nem is az én hozzászólásomra.
 • sathinel
  #12
  Igen pózolni könyebb mint varrni, de olyan testnek lenni, illetve azt fenntartani amivel keresni is tud, az már nehéz. Gizi néni a varrodából valsz nem sok férfi fantáziáját mozgatná meg a gatyában. Egyébként manapság már nem az utcán, stricikkel dolgoznak a jobbak, hanem interneten megnézheted, + a véleményeket is elolvashatod róluk. Ja és lakásban mosdott állapotban várnak. Fejlődik a szexipar itthon nagyon. A gyerekek meg szerintem nem lesznek aberráltak ha látnak szex-et. Hány olyan van aki véletlenül rányitott a szüleire miközben .... és hát nem lessz tőle szegény gyerek debil. Ennyi erővel akkor ne nyúljon a gyerek fütyköséhez egyik szülő sem mert ettől is ferdülhet. Pedig természetes és egészséges hogy a gyerek "játszik" vele. Ha nem akkor lehetnek gondok....
 • sathinel
  #11
  Azért lol hogy már a szex is ennyire büntetendő. Egy másik beteg országot tudok ami így nyomja:USA... Ott NewYork-ban az orális szex tiltott, mert veszélyes. Lol a szex a veszélyes, és nem az ember volt a hibás aki miatt meghalt a barátnője. Megfulladt.....
  Itt sem az ember volt a hibás..... A hülyeség a pénzel jár? Mert akkor még jó hogy mi nem tartozunk a legfejletebbek közé....
 • AgentKis
  #10
  "Milyen más káros dolgokról tudsz, amik mérgezik a nyugati fiatalokat?"
  Néhány: Elhülyítés, reklámok, kereskedelmi okokból mesterségesen kialakított érdeklődés, fogyasztó robottá nevelés, szétzúzott csonka családokban torz értékrenddel felnövés, boldogtalanság, hiányérzet, drogok
 • bvalek2
  #9
  "A tiltott gyümölcs meg mindig sokkal édesem."
  Az ember barátnője mások számára mindig tiltott gyümölcs

  "nem volt hajlandó eleget fizetni néhány korrupt kormányhivatalnoknak"
  Ez elég béna érv, léteznek működő országok is, nem mindenki van ezen a szinten.

  Milyen más káros dolgokról tudsz, amik mérgezik a nyugati fiatalokat?
 • Zro
  #8
  A fickót szerintem azért csukták le, mert nem volt hajlandó eleget fizetni néhány korrupt kormányhivatalnoknak, s így legalább jól jött a propagandához is...
  A fiatalok elméjét meg nem a netes erotika mérgezi, sem Kínában, sem nyugaton, van itt rengeteg egyébb sokkal károsabb dolog :)
  A tiltott gyümölcs meg mindig sokkal édesem.
 • bvalek2
  #7
  Az emberi sorsok a legritkább esetben nehezek objektív okokból. Az esetek 99,99%-ában más emberek gonoszsága miatt alakult olyanná, amilyen. Épp azt szerettem volna kihangsúlyozni, hogy ne azt büntessük, akinek nem adatott meg a döntés a saját sorsa fölött, hanem azt, aki visszaél a testi/lelki nyomorával. Ne az áldozat bűnhődjön, hanem a bűnös.
 • Ajnasz
  #6
  Az emberi sorsok végtelenül különböznek, az emberek nagy része nem válogathat.
 • Ajnasz
  #5
  Arról szól, amiről akarod, hogy szóljon. Nem a pornó oldal látogat meg téged, hanem te látogatod meg az oldalt. Az embernek képesnek kell legyen arra, hogy eldöntse, mi a jó neki és aszerint kellene cselekednie.
 • bvalek2
  #4
  A káros hatások gondolom életkortól függenek, nem véletlenül van alsó korhatára az ilyen tartalmaknak, még a nyugati országokban is. A kamaszokban van természetes kíváncsiság, ami egészséges, de vissza lehet élni ezzel, és függővé lehet tenni őket. Aki meg egy bizonyos életkor fölött a feleség/barátnő helyett ezzel élvezkedik, hát... neki is vannak gondjai, de felnőtt ember saját magáért felel. Szóval a felhasználót nem érdemes büntetni, de aki kihasználja (pénzt szed ki belőle), azt annál inkább.

  Az üzemeltetőt valahol nem értem, olyan sok normális pénzkereseti lehetőség van, akinek ennyi tőkéje van, miért nem fekteti valami értelmes dologba? A lányokat sem értem, bár gondolom pózolni könnyebb, mint varrónőnek lenni, meg takarítani, de ez nem megalázó? Nincsenek szüleik, meg testvéreik, meg ismerőseik? Gyereket nem akarnak? Őket sem bántanám, hanem csak azt a stricit, aki keres rajtuk. A felhasználóra pedig az vesse az első követ, aki még csak 1 giga alatt töltött le ilyen képeket/filmeket.
 • bandypappa
  #3
  Ja, itt most gondolok a Jay és néma bob visszavág c. filmre:
  - mia faszom az az internet?
  -Az internet egy olyan hely ahol mindenki pornót csereberél és filmekről rinyál

  Ebben mondjuk van igazság
 • szilagyiv
  #2
  Azért van amit jól csinálnak ott messze. A fiatalok első találkozása az erotikával általában az internet "segítségével" történik, és már jó előre egy teljesen torz képet kapnak a nemiségről. Ezt mindenhol szabályozni kellene, mert a net lassan már csak a pornóról szól, ráadásul minden második reklámban valami erotikus tartalom van.
  Undorító.
 • bandypappa
  #1
  Nemszaroznak csájnában, de igazuk is van valamilyen szinten. Kb minden 10. kinai fiatal internetfüggö, és ha ezt az arányt vissza akarják szorítani akkor ök a káros oldalakkal kezdik, ok érthetö. Meg is lesz az eredménye, hát sajnálom a csókát hogy életfogytiglant kapott pedig ezekszerint jól ment az üzlet (9 miilo kép 600000 regisztrált tag, és szerintem nem ez az egyetlen ilyen nagyságu oldal) de kínában a drogkereskedésért halálbüntetés jár, szóval megvan az elrettentöertö.