3449
![](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1112548664/11125486641176447179.jpg)
-
okés -
terror246 #3288 ctrl+c -vel nem is fogod tudni, van néhány módszer rá hogy bemásolhasd. pl. ha txt-ből akarod bemásolni akkor megnyitod internet explorer-el a txt file-t, kijelölöd a nevet, és behúzod a mezőbe (másik explorer ablakban legyen megnyitva a regisztrálós oldal). vagy ha netről csinálod akk is ugyan ez, csak 2 ablakban legyen megnyitva a 2 oldal.(fontos h külön ablak legyen, ne külön fülön,mert úgy elvileg nemmegy)ha nem megy írj pm-et segítek. -
azt megoldanám csak kellene egy account :S kssn-em van , de regizésnél kéri a kssn nevet oda akarom beileszteni de semmi...
nemtudom mi a hiba :S -
Simán megoldható a telefonos regizés is. :D Koreai chat -
El küldtem! -
privát üzenetbe elküldöm a KSSN-eket és hogy mi legyen a felhasználo meg jelszó. -
Szefmester #3283 ha tutira működnek akkor holnap este megpróbálhatok regisztrálni, feltéve ha van +1 nekem fizetség gyanánt.. persze attól a telefonos aktiválást nem úszod meg.. én itt buktam volna meg, ha be is enged. -
valaki regizik nekem? xd adok pár KSSN-t. -
hát én kimásolni és beilleszteni akartam. de irkáltam bele minden hülyeséget de az se működött :S -
Szefmester #3280 Koreai karaktereket használsz és másolsz, vagy gépelni próbálsz?
Második tippem hogy mivel nem koreai az IP címed ezért tiltja. Nekem mintha ez lett volna anno a gond, csak nálam már nem fogadta el a kssn-t pedig találtam egy koreai proxy szervert is és azon át léptem be. Lehet már feketelistás volt az én név+szám párosom. -
valaki help!!! mikor regizni akarok akkor ott a kssn-en nél a névhez nemtudok irni semmit!!!! mi a gond? internet explolert használok -
ben095 #3278 shenlong idézése
lvl 20 dinó őlő :D
-
ben095 #3277 shenlongot megidézték
ez a karim már level 18
-
Trenks #3276 Mad későn vettem észre hogy írtál ha leszel majd írj újra -
Szefmester #3275 a karakter nevének van minimális hossza? Mert van egy akkora névötletem a human fajú karimnak. :D Ha van limit akkor majd Szef vagy Szefmester néven kell keresni, de úgyis jelzem ha sikerül bejutni. -
Nagyon faxa guildben lenni.... :D :D :D
Jolvan szefmester várjuk jöttödet... :D :D Sztem gyorsabb megoldás a fizetős verzió.. :) Ma nem tudok gamelni, de holnaptól már leszek, addig csak nem húztok el annyira.... :D -
Szefmester #3273 Skacok, ha már itt mindenki hatalmas DBZ fan, akkor hátha tud valaki értelmes feliratot a DBNL féle DBZ-hez. Sajnos förtelmes módon valaki a feliratot a magyar szinkron alapján csinálta, amivel hangzásilag nem lenne gond, csak sajnos becenzúrázták a cenzúrázott francia szöveget ami alapján készült. Én meg valahogy jobban örülnék párommal ha a japán szöveg alatt a valós jelentését olvasnánk. Amúgy hamarosan én is csatlakozom majd a társasághoz. :) Bár még nem tudom hogy a vásárlós vagy a megkérek valami kóreait módszerrel csinálom majd. :) -
Na milyen egy guildban lenni?? -
Hehe srácok merre vagytok? :D :D Egyedül gamelek itt... senki fel nem vesz a guild-be :D
a hétvégén meg lesz a 30 asszem :D azt utána segitek mindenkinek, h egy szinten legyünk :)
-
ben095 #3270 bocsi a mindenki lapjást roszul adtam meg
ez az : http://narutosd-online.mlap.hu/ -
ben095 #3269 ja és kuri az oldalam Naruto-s és van látogatás rajta
a narutost meg ara véltem hogy egy játékra készült oldal online játék is :D
single meg multi a multi online is.
http://www.narutosbd.atw.hu/
http://www.narutosd.mlap.hu/ -
ben095 #3268 csá már a humanom 16 os a namekom meg 8 :D nagyon jó a játék de a zene lehetett volana jobb is majd rakok fel képet a fórumra ja a kiru hírdessem az oldalt a saját oldalamon? :)
ma nem sokat leszek fent mert haeveromal bulit csinálunk max náluk játszok egy kicsit nos a klán neve hát nem tudom talán az hungary az jól áll mellette.
ajánlom aki szereti a dragonball-t az most ne hadja ki a lehetőséget
mert ha jappán , meg a koreai , és a kínai szerver nem arrat akkor nem lesz angol sajna :'( egy angol mondta szerón. -
A név nekem se annyira jön be... :D de hát végülis nem az számit :) hanem h egy csapatban vagyunk gyerekek :) :) :) :) sztem semmi mááááásss :) vagy tévednék? :) -
M4d köszi a fájlt. Neki fogunk majd állni a Magyar Patchnek is. :D -
Yoci000 #3265 M4d kitalálhattad volna mért lett DBOHungary a neve...
(http://dbohungary.szunyi.com/) Csak ennyi :DxD -
M4dMax #3264 Hát a névhez nincs mit hozzá füzni. Nekem nem tetszik -
na kesz is a guild???? lemaradtam errol a szent esemenyrol???? nem is roszz a neve :D baaar azert en masra gndoltam volna... na csak piszkalodok aam :D -
Megalakult az első magyar klán. :D DBOHungary névre hallgat. - www.dbohungary.szunyi.com -
Yoci000 #3261 jeee motorrr :D
-
Yoci000 #3260 Kiru...Nekem is ez volt a hiba mikor kicseréltem a lang0 file-t.
Szerencsére csináltam biztonsági mentést!!! Sajnos az már nincs meg :/
De ha újratelepíted a játékot akkor működni fog neked!
Vagy...lang0backup.pak file nincs bent? ha van olyan a pack mappádba akkor szedd ki! Mást nem tudok sajnos! -
ÍME A HIBA CSAK, HOGY LÁSSÁTOK NEM MINDENKINEK JÓ. -
M4dMax #3258 Amit letöltesz patchet az rar ban van. Az öszes filet csomagold ki egy másik üres fileba. és el kell inditani az exe-t. Eddig rajtad kivül mindenkinek müködik.
Nemszivesen töltök fel filetak ugyanis a netem erre nagyon lassu. A feltöltési sebesség 4-6kb/s
De itt van tartott egy ideig de tessék:
http://www.mediafire.com/?e01pvmavap6tclm
-
ZohanKA #3257 hàt pedig müködnie kell akàr xp akàr seven. -
Hallod már egyszer is leírtam, hogy nekem az istenért sem akar működni. Akkor elküldted a sajátod. Most megint megkértelek, de ügy tűnik ennyit sem lehet megtenni. Majd írók a másik fórumon. Talán készségesebbek lesznek. -
Yoci000 #3255 nemmind1?:D
Egyszer láttam ilyet életembe :D
Ajjaj :D -
Bukta.... Mert ez nem Goku... A malac az aki felvette a ruháját.... :D :D :D :D Ebbe belenyúltál öreg :D -
Yoci000 #3253 Apával...:D
Bocs srácok...most sok kép lesz :D -
Yoci000 #3252 Hopp....nem adja be a képet :D
-
Yoci000 #3251 Új dogi M4dMax-nak köszönhetően :D:D:D
-
M4dMax #3250 Mi vagyunk a különleges erök!! xD