3449
  • overx
    Most olvastam hogy szeróleállások leszenek szóval az a probléma... holnap 10 ig állítólag...
  • overx
    Hali, köszi, kipróbálom majd de most épp authentication failure hibával kidob mikor belép a játékba és nemtudom hogy mi lehet ez :(
  • e gergely
    Ezen az oldalon mindent megtalálsz: http://dbohungary.szunyi.com/news.php
  • e gergely
    HTB sebzése szerintem úgy lehet, hogy 1 támadása sebez 1500-at, de HTB közben vagy 4-5-ször megsebzi az ellenfelet.
  • e gergely
    A "K" gombbal bejönnek a skillek, ott mindegyiknek a felső-jobb sarkára katt és kiválasztod, hogy ilyen plusz dolgot csináljon még az a skill használatkor. Pl. erősebb sebzés, kevesebb energiába kerül, hátrarepül az ellenfél...stb. Ezt a plusz dolgot úgy aktiválod, ha hosszan nyomva tartod azt a skillt, ekkor 1 RP csíkot levon és ezt a beállított képességet is megcsinálja.

HTB-re azt írja, 1500 energia kell hozzás és maximum 1500-at sebez, de így semmi értelme nem lenne, 1500 energiából vagy 30-40.000 sebzést is kilehet hozni a skilljeiddel. 1500 energiát von le, de vagy 7-8000-et sebez szerintem, 1 óra az újratöltési ideje, így igazán csak erős bossok ellen érdemes használni.
  • overx
    ez a HTB skill vagy mi... ezek melyikek ?
  • overx
    Sziasztok... hogy tudom használni a rp-met ? az energiát föltöltöm a Z vel ugye de utána nemtudom hogyan tovább...
  • e gergely
    Nem tudom, keress rá google-ben, de a Taiwanit töltsd le, a Kóreai nem ingyenes.
  • ironhorses
    törölve vannak azok a linkek sajnos. Hasonló nincs?
  • e gergely
    még nincs, én sem tudok többet, csak olvastam, hogy még vagy pár év, de nyugodtan rácáfolhatnak :)
  • SirAlo
    van mar a jatekbol angol verzio es europai szerverek ?
  • e gergely
    http://game8.vn/archive/index.php/t-82634.html

Én anno innen szedtem le, biztos most is jó. Ezen az oldalon legalul van 15 link, egyesével lelehet tölteni 200 mb-osak, az utolsó 100 mb körüli, majd egyesíted őket, telepíted és a patchelést elindítás után automatán megcsinálja, olyan 20 percig tart.
    Nekem ezek a darabok max. sebességen jöttek, amilyen linkeket a taiwani oldal ad, ott olyan 30 Kb/s volt a max és le is állt, DBOHungary-s linket nem tudom hogy jön.
    Ez a kliens a Taiwani ingyenes szerverre van, a DBOHungary oldalról meg magyarosítást is leszedhetsz, de csak a kliens oldali adatok lesznek magyarak pl. a menü, de pl. a quest története taiani marad. Mielött bemásolnád a megadott mappába a magyarosítás patch-et, elötte le kell szedni róla az írásvédettséget.

Remélem segítettem :)

Most 55. szint a max. a Taiwanin és Fighter 54 szintü vagyok, ma van tervben az 55 elérése :D
  • maffioso
    Hali
    dbohungaryn követtem a leirást, csináltam accountot, viszont csak netmarble-s klienst találtam ami ha jól tudom nem jó, de ha jó is nem akar elindulni (wrong service information) és az angol patch se megy rá. A taiwani klienst honnan lehetne letölteni? Egyszerűen sehol nem találok rá információt, dbohungary-n a letöltések fül alatt pedig nincs link, se információ.
  • Szefmester
    Csodálatos.. én is ott voltam... csak eltört a kezem ami miatt nem tudtam játszani (műteni is kellett) és az inaktivitás miatt ki lettem rakva. :) Vissza pedig nem akartak.
  • e gergely
    DBOHungary

Ez jó? :D Mi is itt vagyunk :)
  • Szefmester
    Keresek egy normális, nem elitista, kultúráltan egymást segítő klánt ahol a segítségre szoruló karaktereknek tényleg segítenek és nem kell fél órát várni 1! emberre egy sokfős instához, miközben folyton instázni akarnak.

Son5Qjr a karakterem neve -neki lehet levelet írni-, esetleg új klán alapításában is benne vagyok -nem lenne szint és inaktivitási gond 1 hónapos időn belül-, de ahhoz kell egy 5-6 fős csapat és 200k zeni. :)
  • Szefmester
    Amíg nem rakja be a chipet addig az sem működik.

Rakd fel az ángliusítást sokat segít, másrészt kezdj el kószálni, mert előbb utóbb beleszaladsz egy npc-be aki ad is küldetést. De mindenképpen vegyél a scouteredbe 1zeniért egy sárga chipet és használd!
  • e gergely
    na ha kiírja, hogy hány van annál az NPC-nél, akkor legalább 1 van nála nem?
  • KaBuTo666
  • 38tibi38
    De nekem az kéne,hogy hol van a küldi :S
  • e gergely
    Kapcsold be a radarodat az "u" betűvel és ott a 2. gombra kattints. Ekkor előjön egy radar és piros, kék pontokkal jelzi a küldetést adó npc-ket. Ha rájuk viszed az egeret írja, hogy hány küldit ad.
  • 38tibi38
    Hali. Az első kis városban vagyok ahol a nagy fickótól már mindent megcsináltam de van egy quest amit nem mutat,hogy hova kell menni :S
    És mivel kínai az egész :)))
  • Phoboss
    megvolt a probléma buzi windows 7 rendszergazdaként kellett futatni a launcert leszedte normálisan a patcheket és be is enged
  • e gergely
    Valamit tudtok, hogy Amerikába, Európába mikor jöhet át? Esetleg Magyar szerver? Olvastam, hogy 1-2 év mire Amerikában lesz, megint kis idő és Európában, de ez akkor vagy 2-3 év? Magyar szerver meg kb. 4-5 év? Vagy Magyarországon szerintetek mennyire lenne gazdaságos? Esetleg nem csinálnak egy Európait, de lelehetne fordítani a játékot, így még jobb lenne, nemzetközi csaták is lehetnének. Mit gondoltok róla? Mennyi esély van ezekre?
  • Szefmester
    nem sértés, csak kérdés.

CapsLOCK, esetleg shift billentyű mefelelő alkalmazása? Előfordulhat mint hibaforrás, vagy egy kósza space gomb. Notin én sem mindíg tudok belépni pár oldalra a komolyabb jelszavaimnál, de az asztali gép billentyűzetén gond nélkül félálmosan, vagy enyhén ittasan is.
  • Szefmester
    e gergely: sztem ne segíts.. én ezt már leírtam, ha ezt képtelenek elolvasni, és aztán a tutorialon átjutás után sem tudnak játszani akkor megérdemlik hogy ne játszanak. Mert hát ki a retket zavar az hogy kínai? Mindent meg lehet csinálni benne kis gondolkozással. Jah hogy így nem két nap alatt leszel kimaxolt karakter hane kell hozzá egy két hét, meg nem a legtutibb cuccaid lesznek.

Én magamtól rájöttem ezekre a dolgokra amiket leírtam, a guild chaten sem kérdezgetem állandóan hogy mikor leszek felnőtt/ssj/tököm tudja mi. A tárgyakat az angolosítás után pár perc alatt kiválogatom. Csak meg kell figyelni mi változik amikor ezt vagy azt felveszed. Bár pár dolog egy idő után már ránézésre is menni fog. A küldetések is viszonylag egyszerűek.. kellhet a felvételhez leadáshoz kb 20 perc tanulási idő.. és ebben benne van az hogy megtaláld a térkép gombját odasétálj a mobhoz és megöld azt a 4-5 darabot amit kértek. Ha meg különösen ügyes valaki akkor a j gomb megnyomása után még a quest-követő ablakba is rendezni tudja a küldiket és mindíg tudni fogja halad e. Pláne ha majd olyan helyre ér el ahol van 2-3 hasonló forma szörny. Akkor jön az hogy vagy az advanced módon megvizsgálja a szörnyet, vagy a kőbaltás módon megöli és megnézi változott e valamelyik szám a quest követésen.

A bejelentkezésnél meg szinte biztos hogy user fail történt. Vagy más a jelszó, vagy valami el lett barmolva az lépések során. Ott volt a leírás, nekem ?bizarr? módon elsőre ment, az angolosítás pedig kapkodásom miatt csak másodikra. De megy. :)
  • Phoboss
    kaptam egy lehetséges megoldást.. kiváncsi vagyok müködik e:D
  • Phoboss
    tűzfalt kikapcsoltam de úgyse engedd be... antivirus meg eset nod32 azzal nem lehet gond... szall nem értem.. nektek hanyas verzioju a jatek jelenleg?
    nekem: 1.51
  • KaBuTo666
    tűzfal?
    antivírus?
  • Phoboss
    más valaki csinált nekem accountot de őt beengedi vele.. engem meg be se enged semmivel.. mi lehet a gond? rendes dragonball clienst szedtem le TW torrentel... valaki valmi ötlet?....
  • e gergely
    Kimaradt, ha kész egy küldi, piros X-el jelöli a térkép, az ottani NPC-nél meg ha rákattintasz narancssárga lufis szövegek a kész küldetések, ott kapsz TP-t, meg választhatsz néha cuccot, amíg nem választod ki a jutalom cuccot, nem adja oda a TP-t sem. Zöld lufis sorok, meg az ott felvehető küldetések. Előfordul, hogy kiválasztod a cuccot, de piros szöveget ír ki, hiba hanggal, ekkor valószínűleg már tele vannak a táskáid, nem fér be a cucc.
    "Zeni" a dragon ball pénze, a sorozatban is, itt is azt lehet gyűjteni, de szörnyek után nem sokat lehet felszedni, de a felszedett cuccokat jó pénzért megveszi a boltos.
  • e gergely
    Nem mindent angolosít, a csak a kliens oldali dogokat, pl. a questek történetét a szerverről tölti le, azért az az eredeti nyelven lesz, ha a menü angol, akkor angolosítva lett.

Ellenfelet bal egérrel kijelölsz, jobbal, megtámadja. "M" billentyű a térkép, azon ha zöld lufit látsz, ott van olyan NPC (semleges karakter), akitől feltudsz venni küldetést. Ezután megnézed a térképet és vagy piros X vagy karika vagy V lesz egy helyen. Piros X-el általában azt mutatja a térkép, ha kész egy küldi és várják hogy leadd. Piros karikánál legtöbbször le kell gyilkolni pár szörnyet, piros V-nél meg csak azt az 1 főszörnyet kell legyőzni.
    A térkép légiókra van felosztva határvonala is van, amik ezeket a légiókat elválasztja egymástól. Jobb klikkel a térképen felmész egy zoom-ot, mutatja az összes légiót, kb. mint egy kontinens térkép, ha rákattintasz egy légióra, akkor bele zoom-ol, kinagyítja, részletesebben mutatja.
    Fontos: Minden ilyen légióban ilyen kék gömbös kb. 2 méter magas toronyra jobb klikket kell nyomni, ekkor adódik hozzá a térképedhez az a része a légiónak. Ez azért jó, mert csak akkor tudsz majd meg valamit már légiókról, ha jártál ott, mintha felfedeznéd.
  • KaBuTo666
    Amúgy én is beszálltam a béta játszásába...dbo hungary oldalra felmentem és követtem azt amit ott leírtak. Azt tudom hogy vagy 1+ órán át frissített a launcher.

#3376: Az angolosítás csak a menüre vonatkozik, azaz az optionsra és egyéb dolgokra hogy be tudd állítani a gammát, maga a quest/játék rendszerre éssatöbbire nem. :-) Full játék update után másold be a könyvtárba az angol patch ahogy a readmeben leírja. Mivel ha az előtt csináltad akkor felülírja a játék frissítése és ezért nem angol minden.
  • kill3r21
    nekem megy de hiába az angolositás minden kinai vagymi a faaxom, még arra se jöttem rá hogy egy mókust hogy lehet megütni :D
  • Phoboss
    ez szerint is csináltam már accountot de nem enged be.. angolosítással már nincs bajom az meg van.. ha 10 accountot nem csináltam akkor 1et se.. nem engedd be 1xeruen.. minden lépést pontosan lassan megcsináltam nem is 1x.. de nem engedd be a játékba..
  • e gergely
    regisztráció

Én itt csináltam. Minden lépést csinálj meg ami itt van, nekem az e-mail nem jött meg, így megerősítést nem tudtam csinálni, de regisztrálás után, rátudtam rakni az ingyenes accountot a dragon ball-ra, letöltöttem, telepítettem, frissítette magát, majd DBOHungary Team oldaláról a Taiwani angolosítását letöltöttem és angolosítottam, ahogy ahogy ezt kell, a japánt máshogy kell. Nem raktad más játékra a free accountodat azon a Taiwani oldalon? Vagy biztos ráraktad a dragon ball-ra?
    Esetleg a regisztrációnál nekem nem engedte begépelni a jelszót, hanem egy billentyűzetes ablak jelent meg, ott kellett bekattingatni a jelszót. Lehet ott valamit rosszul kattintottál és pl. nem lett nagy betű vagy ilyesmi. Lehet ezért nem lép be, úgy látja nem egyezik a jelszó.
  • David9317
    aktiváltad a játékot a wasabi oldalán?
  • Phoboss
    nyelvet sikerult megcsinalnom.. de belogolni semmi.. pedig vagy már 10 accountot csináltam... a leírások szerint és semmi.. valaki valami ötlet?
  • zsoca129
    nekem se baszki kék regizni de nemtok sehol!!!! nekem is ez a verzio van mint neked..... :/ énis ezzel küszködök...:(
  • kill3r21
    nekem nem indul akármit csinálok