3449
-
#3049 25év felettiek igen, akik 10évvel ezelőtt 15évesek voltak és menő volt a többi rajzfilm mellett, de a DB kb 20éve van jelen, miről is akarsz beszélni?
a DB korszak meg nem ebből az 1db online játékból áll, sőt sok köze nincs is hozzá
volt kezdetbe kártyagyűjtés, matricák, poszterek, videókazetták, részek beszerzése magyarul, játékok letöltése stb -
M4dMax #3048 nagy volt a csend :P De tényleg feles vitázni. Aki akarka kiprobalja aki nem hát nem. -
#3047 nah mivan itt hirtelen? :) -
M4dMax #3046 kkk már megint hülyeséget beszélsz, de hagyuk felesleges itt vitatkozni. Igem igazad van, perszehogy. De hogy lehetett meg a DBO korszak ha még ki sem probaltad? hmmm Mind1 hagyuk. Ne vitázzunk tovább a semmin. Mindenkinek megvan a maga véleménye, nem igaz? Aki még ki akarja probalni hát rajta. Akinek kell segitek.
Anyit a kinövesről hogy a playerek nagy része 25 év feletti. Hello -
#3045 engem nem zavar, dbo korszak megvolt, mindenki kinővi
nem az 5k-n van a hangsúly hanem olyanért nem fizetek ami nem fix. -
M4dMax #3044 jaja ugye :) milyen király vagyok. Neked csak ez jutott itt irkalni milyen szar is ez a játék, biztos vagyok benne ha nem kerülne 5k forintba te lennél a legnagyobb kocka. Poor :S na cs -
#3043 én?
te itt se voltál mikor a topik nyílt, hogy ne láttam volna videókat
örülj, hogy van egy accountod aztán játszál szépen csöndbe, dicsőítsed meg magasztaljad az egekik a dbo-dat, hogy milyen istenkirály vagy -
M4dMax #3042 LOL méghogy nem tudom mit kell csinálni?? :D Ezen már nevetnem kell. Nézd meg a képet látahtod az 50+lvl-t. Pontosan tudom mit kell csinálni :) Class questek, Rep questek, TMQ questek, ezeket mind meg csináltam :)
Allock ne irkalj itt hülyeségeket látni hogy még csak videot sem láttal a játékbol. -
M4dMax #3041 LOL milyen BÉTA??? Ember ez a szerver már rég nem Béta. :) SonGoRyuki mi a helyzet rég nem láttalak fent. Amugy mar 3 magyar van. A másik neve: SonGetto 44lvl fighter. Most január-februártol lesznek jelentős Updatek. Ebben a játékban sok van még. Nem is értem ezeket mit irkalnak hogy kricc-kracc, pl én 90% at értem a játéknak. Accomat nem adom bocs, hisz nem is ismerlek, és abbol nem éreznél semmit ha bejönnél egy 55lvl karival. Ha tudsz angolul akkor már jól el lehet szorakozni a clanban. Sok angol player van, lehet partyzni, arena pvp, stb. de sorolhatnám reggelig. -
Trenks #3040 valószínű ha te lennél a helyébe te is hasonlóan döntenél, mint bárki más :) -
Szefmester #3039 Azért hozzáteszem, a vásárlás előtt még 1 órányit tesztelném, lecsekkolnám hogy mit is tud, és mennyire nehéz a korai nyelvezet miatt a kezelés. De gondolom M4dmax nem olyan kedves és naiív hogy 1 órára kölcsönadja az accját. :) -
Trenks #3038 valóban én is Mad segítségvel szereztem meg, erről böveben ő tud (angol patch):) -
Szefmester #3037 Én nem vagyok rajongó, de szeretem a dbz világát, és szeretném kipróbálni.. bár csak minimálbér közeli a fizetésem, de a melóban annyira fel tudnak cseszni az agyhalott minimálIQ-s kolegáim (fűrészüzem/favágók)hogy valamivel le kell vezetni. Bár nem tudok koreaiul, de van a játékhoz egy folyamatosan fejlődő wiki, és mintha az angol patch is létezne vagy tévedek?
Amúgy jogos az a hozzáállás, hogy ha tetszik akkor ne vinnyogj, spórólj, és próbáld ki.. ha valaki esetleg eléri azt a szintet hogy jó haverom akár még egy osztott acc-ra is befizetek... de azt hiszem az nem innen lesz. :)
kellemes ünnepet mindenkinek
-
Trenks #3036 bogus, én elhiszem, és azt is ha van ennyi pénz a kezedbe még ha erre kapnád is másra lehet szívesen elkültenéd (pillanatnyilag)
allock az tény egyre kevesebben írogatnak, össz-vissza én ma többet írtam ide mint eddig valaha is :)
azt hogy elolvasni rossza vagy nem lehet, igaz (mindarra aki nem tud koreaiul (én se tudok))
azt hogy meg fog jelenni koreain kívül és huzzák az időpontot az is igaz és ez rossz a játéknak (bár ha rajtam múlana én ki se adnám egy szerver az angol patch és kész aki akar jönn aki nem nem, de ez én vagyok) :)
más nem adna ennyit érte, igaz, én él rajongoja vagyok és ha melózok ennyi luxust megengedhetek magamnak és van elég kreativitásom és nyílak és egyéb segítségekkel megértem mit kell csinálni (de ez is én vagyok) :)
a többi csak rajtatok áll ki mire költi azt amit megkeres
(aki úgy dönt játszik én szívből sok sikert neki, amit én tudok segítek, aki nem ad ki rá lovét az is érthető, annak azt kívánom találjon egy másik játékot amivel lekötheti magát)
mindenkinek kellemes ünnepet előre is ha többet nem írnék vagy elfelejtenék :) -
#3035 nem az én hsz-m volt kötekedő, csak írtam lecsengett a játék, mivel kezdetbe tele volt a fórum de ahogy tolódtak az időpontok a játék megjenelésével, meg az infókkal hogy nem is lesz eu-ban úgy haldoklott kifelé a topik, és most se nagyon él...
attól meg, hogy ti 2-en béta játékkal játszottok 6000Ft-ért amiben azt sem tudjátok mit kell csinálni, a szöveget se érted, nincsen segítség stb, a játékélményen sokat ront, hiába van 1-2 ötleted vajon mit tartalmazhat az adott quest
nekem ne magyarázza senki, hogy kricc-kracc szöveget marha klassz olvasgatni
arról nem is beszélve, hogy a többi fórumozó élből nem adna ennyi pénzt 1 accountért pláne olyanért ami elveszlik majd csak mert DB játék -
#3034 el hiheted hogy van akinek nehéz összeszedni.. -
Trenks #3033 én nem leszolni akartam senkit, de ha visszaolvasol csomóan sírnak hogy játszanának, akkor döntse el akar vagy nem, de ne írogassa hogy így-meg úgy, hozzá teszem én se tudom elolvasni a koreait, de ettől függetlenül lehet játszani. a pénzről meg anyit, hogy én is kiadtam de nyáron volt mért dolgoznom, nehogy azt mond nehéz összeszedni 6000ft-ot 2 napi munka bére már több, föleg hogy jön a karácsony és vannak időszakos munkák.
az hogy aki meg nem ismeri az meg egész más téma nem nekik szól, ők a naruton meg nem tom min nőnek fel - hallad az idő :) -
#3032 hát figyu, az az 5000 +-1000 egy kriksz kraksz bétáér lehet neked nem pénzkidobás, de lehet h vki pont nem fogja tudni kifizetni a netet emiatt :) amugy meg nem zavar h ti játszotok, ha el tudnám olvasni mi van a monitoron én is játszanék.. a lecsengetthez pedig annyit hozzá teszek, h sok db rajongo volt régebben, mi vagyunk az a korosztály aki nézte a tv-ben, manapság megkérdezel random 10 embert fiatalabb, játékra inkább hajlamos korosztályban, h mi a db, 7-8 tudja mi az, abbol 2 mégsem játékos, még 2t meg nem érdekel, és még 2nek nincs rá pénze.. egy év elhuzás meg még többet ront.. de ez csak elmélet, én mindenesetre várom az europai v amerikai megjelenést.. -
Trenks #3031 Valojában nem értem mért kötekedtek? Tudtommal ez a Fórum a DB-DBZ-DBGT kedvelőknek és méginkább a DBO miatt jött létre értesüléseket és infokat, tapasztalatokat megosztani egymással. Aki ezt nem így látja az feleslegesen van itt. Van a szerveren egy magyar aki legalább segít a kezdőknek (akár csak nekem is!)az acc kérdés, mindenki görög tragédiát csinál belőle istenem 5000 Ft az egész plussz minusz 1000 FT az árfolyamhoz nviszonyítva, akinek gépre és internetre telik nehogy beprobálja mesélni ez az összeg érvágás neki. Mindenki sajnál pénzt kiadni, ezt megértem de ha játszani szeretnél akkor ez ne tartson vissza ha meg nem akkor az ostoba véleményeket és hülye saccokat "hogy ekkor meg akkor jelenik meg" - tartsa meg megának!
Én személy szerint örülök Max-nek mert ő segít!
Aki meg csak itt erőlködik a talán/lehet/hülye játék/lecsenget és egyéb ostobaságokkal az (részemről) felesleges erre a fórumra!
u.i.: Szefmester ha úgy gondolod és meghallgatsz egy tanácsot probáld ki nem vesztesz vele és van aki segít a szerón
by SonGoRyuki -
Szefmester #3030 Aki csak kattintgatna a szines-szagos ikonokra, és aki élből rühelli az MMO-t és/vagy a DBZ világát.
Én pl lehet hogy meglepem magam egy accuonttal.. legalábbis lehet veszek egyet.. -
#3029 ha ilyen ütemben haladnak nem csak én nem fogok vele játszani hanem más se
milyen emberek nincsenek a szerveren? fejtsd ki kérlek -
M4dMax #3028 lecsengett haha és ezt főleg olyan mongya aki soha nem is játszott rajta, vagy ha játszott is azt sem tudta mit csinál. Vagy esetleg nem is szereti a DB-t, akkor nem is értem minek irsz ide :) Még szerencse hogy nincsenek ilyen emberek a szerveren. És a játék még fejlődés alatt van, még sok sok minden lessz belerakva.
Fejlődés questekkel megy, nem nehéz questek, pl egy nap alatt el lehet érni a 25lvl-t, de ez nagyon nehéz. A megjelenéssel kapcsolatban már irtam. -
csaba0728 #3027 jaj de jóóóóóó ne fájditsd a szívemet :-)
megjelenhetne már ........ -
#3026 fejlődés milyen? -
#3025 lecsengett ez a játék is -
M4dMax #3024 nah mult héten elértem az 55lvl-t. fel teszek pár kedv csinálot:
-
Szefmester #3023 ment egy privát, és kösz az infót. -
M4dMax #3022 forumon kaptam az accot egy angoltol. Es azota mar össze futottam egy masik magyarral is. Aki rendszeresen jatszik is. -
Szefmester #3021 és hogy is sikerült pontosan bejutnod? előfordulhat hogy több magyarral is összefutnál :) -
M4dMax #3020 nem vettem, de 14 dollár egy acc, 1 év? Hát... Kinai vagy Japan szerveren lehethogy, de Europain kétlem. -
csaba0728 #3019 nahh még 1 év és játszhatunk :-D
csak tűrelem -
szivuka2 #3018 M4dMAx te is vetted akkor az accountot?Ha igen lehet tudni menyiért?:D -
M4dMax #3017 Végre találkoztam egy magyarral, ime egy kis dungeon :P
-
M4dMax #3016 Hát sok kell még hogy a játék kijöjjön euban elöször is Taiwan, Kina, Japanban fog kijönni (2011-ben valamikor) és ha a játék sikeres lessz akkor fog csak kijönni euban és NA ban. Egyepkent a jatek koreaban nem népszerü. (ezt a koreaiak mondtak). És a játék amúgy nagyon jó, főleg a TMQ questek, szoval szerintem érdemes kiprobalni... Vagy aki ingyen szeretne jatszani az várjon még egy kicsit a Japan szerverre.
hello -
Super Vegito #3015 Én azt mondom még 2 év azért is :D Amúgy szerintem sose fog kijönni euba ilyen kína meg japán meg koreai ilyen helyeken fog kijönni máshol nem szerintem. -
#3014 szerintetek kijön decemberbe vagy az után? :O hátha az a karácsonyi ajándék :D -
#3013 béta + krikszkraksz = pénzkidobás, szerintem is.. de részemről egyébként is az.. -
#3012 kricc-kraccokért én biztos nem fizetek ha törlik ha nem, ha lesz eu szerver ha nem :)
ha nem jelenik meg lesz más ami leköt =) -
M4dMax #3011 Ez a koreai szerver nagyon sokáig fog menni, Már nem is igazán mongyák Bétának igaz még egy pár dolog ami nincs benne. Jövö nyárig 100% hogy fog menni azzal az accal amit veszel. Jó lessz majd ugy elindulni egy europai szerveren hogy tudod mit kell csinalni. Az is kérdéses hogy lessz e europai szerver, de pl kinai vagy japan szerver lessz! ott majd lehet probalkozni ingyen is. -
#3010 pénzkidobásnak tartom bétára befizetni, az csak egy egyszeri vétel
még a teljes is kérdéses,hogy lesz e euba hisz semmi infó, amilyen dbo lázban égett a fórum 2éve úgy lelankadt a figyelem