Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm most nézem kaptunk egy fincsi leírást is mik vannak a patchben, na majd mingyá lefordítom😄

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

Nézzétek végig a videt, elég jól összerakták, érdemes megnézni.😊 Katt ide

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

roland4
én azért nem veszek , mert ha megveszem és a karakterem már pl: 40-es ..és ha kijön a DBO US akkor mindenki azt fogja nyomatni és otkell hagynom a 40-es karit ..
Gyerekek elkezdõdött a nyári szünet.Lehet menni DBO-zni.Bevállalsz nyár elején egy kis nyári munkát és akkor össze is jön az account ára.Én ha eljutok arra a szintre,hogy semmivel nem tudok játszani vagy nem szeretnék akkor veszek egy accountot és kipróbálom a gammát.

Am az oldalon csak azért nincsenek új cikkek, mert már több, mint egy hónapja egyik külföldi oldal se közölt cikket:S se a dbocom.com, sem pedig a dbmmo.com oldalon nincs semmi új cikk..

roland4
megfagyott mindenki 😄 , Rodzsi ha lesz új kép feltéve a dragonballonline.try.hu-ra akkor szólj légyszíves.. köszi
Doomista
Milyen fórummal? Szerintem topik-ot akartál írni :-)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Mi történt ezzel a fórummal, mi ez a nagy pangás?😄

TUDOM KINEK VAN A SZÜLINAPJA A DRAGON BALL ONLINE-NAK méghozzá a 2000éve
mert legalább ennyi idö mire kiadják :-D
roland4
nekem??? xD KÖSSZ!! ^^
blbogus
hát kinek volt alig több mint egy hete szülinapja? 😛

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

roland4
ezt kinek mondod?? ^^
blbogus
boldog szülinapot ^^

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

fail

Fehercsoki
Akkor lop,de akkor is egész nap dolga van.

Ez kicsit sem igaz. 10 millióan élünk ebben az országban, ebbõl 3,8 millióan dolgoznak tisztán és fizetnek adót is, így eltartva a maradék 7 millió ingyenélõt. Átlagember nem dolgozik Magyarországon. Csak lop.

Doomista
eléggé látszik.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

allock
meg is látszik.

#hhwnd

roland4
énvok itt csak 14 éves?? xD máj.1-én lettem 14 😄
Fehercsoki
Hát az átlagember márpedig dolgozik.

roland4
jaaaah bocsánat elfelejtettem hogy te dolgozol is, ezer bocs
rodzsi
amint lesz idöm játszani majd Horvinak elküldöm a képeket és ott megtudjátok nézni... Még mindig 24es vagyok csak szal... Sok a meló

roland4
Nah Rodzsi, szinted?? meg pls valami képet mutass már
roland4
-.-' Vicces '-.-
allock
szerintem add el roland4-nek az accodat olyan áron, hogy vehess belõle még 2 acc-ot <#idiota>
legalább csöndben marad addig

#hhwnd

rodzsi
ja és Trenks elfelejtettem h az acc addig érvényes amig béta a game... nemtudni h h fizetös lesz e vagy sem a játék, de a béta még jo darabig sztem..

rodzsi
persze.. [email protected] erre irhatsz nyugodtan bármi kérdésed van, ha tudok válaszolok 😄

bár itt is leirtam az észrevételeimet, meg horvi oldalán is

rodzsi, lehetne veled beszélni e-mail-ben?
Doomista
kuss má!

roland4
medig várunk még......siessenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#falbav><#falbav><#guluszem1><#conf><#wilting>
Hát igazából a srácnak annyit írnak, hogy "Ha kerestél volna a forumon, már rájöhettél volna, hogy az angol patch elavult. A másik dolog, hogy telepítsd a gépedre a koreai nyelvcsomagot és gyõzõdj meg róla, hogy be is van-e állítva."

rodzsi
megse merjem kérdezni h sikerült e venned acc-ot???

roland4
legalább az oldalt megcsinálnánk és azon lennének az információk....
roland4
pff... ilyenkor siethetnének 1 kicsit mert ha 2012-re se lenne kész akkor addigra elfelejtem a dragonball onlinet ......ezért izgulok
blbogus
nem tom mit izgultok ennyire.. az biztos h nem az idén.. még ha 2011 juniusában is kijönne (ne értse félre senki, NEM akkor fog) akkor itt fogtok remegni 1 éven keresztül? inkább reagálnátok le a dolgokat az alapján amit azok mondanak akik regelnek.. mien, hogy lenne jo, stb.. no para ugyis lesz !!

Doomista
2012-2020

roland4
de akkor 2010-2011 között lesz?
roland4
ááá már nembirok várni rá .......................................... . . .. .. . . asdasdasdasdasdasdasdsadasdasdsadadsadadasdasdadasdasdsadsadasdasdasdaasdasdasd
Doomista
mindenkinek*
akkor*

roland4
szoktam de ha minden kinek akarom leírni amit tudok akor csak simán leirom
Doomista
Nem, de szeretné az olvasó, ha érthetõen és könnyen elolvashatna egy hozzászólást. Na meg nem kell a gondolataiba megejtenie, hogy "hogy ír ez a hülye-gyerek?!"
Meg nem fognak röhögni rajtad, nem égeted le magad, szerintem ez is egy jó jel lenne.
Végezetül, ha valakinek írni akarsz, használd a "válasz erre" gombot, hogy tudja mindenki kinek szánod az üzenetet.

roland4
(idézõjelbe) "Ez a fórum most a nyelvtanról szól??"
Doomista
#2902-#2903

ilyenkor*
tudok*
hallgassak*
nem tudom*
lehetnék*

"mar idegesit nemtom h kire halgasak....."

helyesen a mondat: már idegesít, nem tudom, hogy kire hallgassak......

roland4
ijenkor csak 1 valamit took mondani... bárcsak Koreai lehetnénk 😄
roland4
mar idegesit nemtom h kire halgasak......
Ez hülyeség hogy 2012. Mert hivatalosan addig nem tervezik kiadni nyugatra is ameddig felméréseik szerint nem elegendö játokos lenne ami hülyeség sztem de így van. 2010-es és 2011-es bandai megjelenési pc idöpontokban nem szerepel sehol sem a dragon ball online tehát csak következtetni lehet hoyg egyáltalán megjelenik e nálunk vagy máshol-e. mert hogy ez sem biztos

az alábbi amit írtam azt maga a készítõ szájaiból hangzottak el egy sajtótájékoztatón.
Doomista
ték