Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blbogus
itt ott még kidob egy-egy jot a google.. nekem anno sikerült máshoz szerezni de már nincs meg, pedig megadnám..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Én csak szeretnék, de mivel nincs kóreai személyi számom, beszerezni meg nem tudok, kénytelen vagyok várni.
Sziasztok vki játszik a DBO-val? a koreai szerón és ha igen Lv és név el lehet kérni csak infók miatt
sziasztok tud valaki valamit rodzsi-ról?
Doomista
szerinted ha ki jön valahol egy mmo, akkor nem bétával kezdik?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

roland4
jah és ha kijön US-be akkor is csak US Beta lesz?
Én nem tudok róla semmit, hogy 2011-ben kijön, de lehetséges.

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

valaki probált mostanában regisztrálni oda ? tudjátok oda oda !!!

Hallo!

roland4
Azt írják mostanába az angolok hogy 100% hogy 2011-be készlesz az angol változat, nem??
Elvileg mûködnie kéne, gyakorlatilag fingom nincs

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

Az account vásárlós móka mûködik még? Vagy azóta senki sem próbált venni egyet? Szívesen kipróbálnám, de látatlanban nem akarom kipróbálni a vásárlást.
Hát 2010 biztos nem XD szerintem 2011 végén
zola2000
Szerintem max 2011.

A

Értem kösz az infót
szerintem 2012 elõtt nem ér az el hozzánk, de még lehet akkor sem...

Oké. Értem pedig azt hittem már lehet vele jáccani mert már kb 6 hóapja nem volt netem azt azt hittem már kiadták. <#csodalk>
Én is már évek óta várom a játék hivatalos megjelenését. Azonban amikor egy éve kb a hivatalos értesítõn olvastam, hogy nem tervezik, hogy ingyenes legyen így már nem igazán tud izgatni. Habár így meg a megjelenést követõen azt fogom várni, hogy megjelenjenek hozzá a tört szerverek, mint a WoW-hoz 😄

Szívesen kipróbáltam volna, épp elkezdtem a kliens letöltését ( gondoltam lesz ebben is egy pár óra ingyen játék ), de állítottam is le mert be se léphetsz, ha nem regisztráltál. A regisztráció meg úgy tudom helybõl pénzes. Vagy nem? Javítsatok ki, ha tévedek. Mindenesetre jó az ötlet, jó a grafika, jó a játékmenet ... csak a marketing és a fejlesztés az ami a gyengepontja.

nem nem játszi senki vele a koreai gyerekeken kivül persze :-D
én már felatam kb 4 évig vártam mostmár kakilok rá :-D majd kijön amikor kijön
Üdv mindenkinek új vok az oldalon. Azt szeretném megkérezni hogy jáccik-e valaki valamilyen dbo-val?
Addig húzzák, hogy már senkit nem fog érdekelni... Attól tartok a DBO is megy majd szépen a süllyesztõbe, mint sok egyéb MMO😞

roland4
félek<#szomoru1>hogyha 2 év múlva jön ki a DBO félek hogy addigra megunom az egészet...
Annyit írtak régebben, idézem "egy késõbbi patchel belefog kerülni a játékba", ez volt kb fél éve, azóta sincs benne repülés, max hackelXD

offkorzreg
lehet majd repülni csak gondolom mint a wowban új kiegészítõvel kerül majd bele mint új skill

De azért lehessen már repülni😄 Nehogymár egy ssj nem tud repülniXD

roland4
de repüléssel van DB csak szereplõk nélkül nincs xD meg a képeségek nélkül nincs
Még kész sincs egészen a game😊 Pl a "Dermesztõs" (Ahogy szinkronban hívták) saga Time Machine questjének még csak az elsõ része került bele és szerintem el akarnak jutni egészen a Buu sagáig a Time Machine questekkel. + még a repülést sem tették bele a game-be, pedig jólenne, ha lehetne repülni. Repülés nélkül nincs Dragon BallXD

De amúgy nem vágom miért kell ennyire elhúzni a dolgot de ha már ennyit késnek akkor ajánlom hogy kibaszott jó game legyen ne ilyen öszekukázott mosott szar

bocs h ezt mondom de esélytelen..
DBO minimum 2év még kb.. vagy több mire kijön angolul a CBT vagy kínaiul
roland4
remélem a kövi karácsonyi ajándék az hogy kijött a DBO 😄
én sok játékkal ami nem fos DBO
pléldául.. CS o.o
Én most "szerzem be" éppen az új prince of persiát.😄

Pang a topic,mi van veletek? Feladtátok ?Milyen játékkal játszotok ?

Ami érdekes hír volt ott, az már megtalálható az oldalamon magyarul😄
www.dragonballonline.try.hu

Nem igen követtem az eseményt sajnaXD de probáljatok valamit ezzel a linkel infot szerezni vagy valami. http://www.dbocom.com/
Doomista
Nem tudom, de én utáltam.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

már az oviban is ekkora szám a ballagás?
van 1 új hír!😄

ma van a ballagásom ...
Nincs semmi hír a dbo-ról már kb 1 hete...

mit írogassunk, mindenki tolja a dbo-t 😄 😛
nah jó.. én a final fantasy 14 bétába jutottam be.. 😊 az is fincsi 😉
roland4
Egy hétig nemvolt netem... és mindig nem írtatok semmit <#vigyor2><#vigyor3>
roland4
jah okés kösz csak nem tudok folyékonyan angolul.
A lényege, hogy megkérdezik mikor lesz japánban DBO, erre a válasz, hogy nincs pontos idõpont. Lejebb valaki írja, hogy nem a japán szeró a fontos, hanem az amcsi. Még lejebb pedig, hogy sokan úgy gondolják 2011-ben jön a game...

Még egyenlõre semmi pontosat nem tudni a kiadásáról

Mikor lesz kiadva??

blbogus
isze ki se probáltad ahogy én tom

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

roland4
😄 én már láttam a vidit a dbmmo.com-on 1 fórumba belinkelte 1 játékos és onnan néztem meg 😄D , de nekem a dbo úgy tetszik ahogy van nekem az ilyen mmo-k tetszenek .<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor4><#circling><#wink>
Egyébként szerintem megpróbálkozhattak volna vmi ilyen mmofighting game-el, tehát hogy olyan irányítás lenne benne mint mongyuk budokai tenkaichi 3-ba vagy tudomis én, mint a ragning blast-be és akkor arra ráépíteni egy mmo-t, tehát a harcrendszer nem ez az 1 2 3 4 5 6 7 8 9 gombos lett volna, hanem mint egy rendes fighting game-ben. Mekkora feeling lenne már😄 Bár szerintem ilyet meg nem vállalna be egy kiadó se, mert vagy marhára bejönne, vagy nagyon nagy bukás lenne és fõleg most nem mernek kockáztatni a fejlesztõk...

Nem mondtam biztosra hogy veszek account,csak ha eljutok arra a szintre.A videó szép meg élvezetes meg minden,csak az a gond vele hogy a játék nem ilyen 😞.Ilyen lenne abba se hagynám sose.Csak hát a játék olyan hogy third person mode-ban nézed az egészet és nem annyira közvetlen,legalább is szerintem. PS2-es játék ami legközelebb áll hozzá,de még az se ilyen istenkirály.Jó is volna ha ilyen lenne a játék.

blbogus
faja video