3449
-
M4dMax #3089 De valoszinü hogy a kinai szerver még ebben az évben elindul. HOPE!!! :D -
M4dMax #3088 Aron66... mondtam már neked a gameban is hogy még egy jódarabig nem lesz más szerver a koreain kivül.
És hogy miert ignoraljak a GT-t. Ugyanis a GT ben Akira Toriyamanak nem sok szerepe volt. A történetet sem ö irta. (Akira Toriyama a Dragon Ball megálmodója, és a DBo-ban is nagy szerepe van játék megalkotásában)
Egy uj hir a DBO tol: Már dolgoznak a repülésen, de a tervezök azt mondtak hogy ez kicsit sokáig fog tartani hiszen eredetileg nem tervezték hogy lesz benne repülés. És az SSJ2 sem kizárt.
hali -
#3087 aron66 én ere az oldalra előre regiztem ha ezen lesz a játék -
#3086 aron66 ez az oldal hogy: http://qilz.131.com/hotnews/896479_1.html
ezen már lehet DBO-zni, vagy csak nemsokára lesz? és ugye nemkellesz KSN? -
#3085 Mr. Satan a legjobb :)
-
aron66 #3084 http://www.dbocom.com/forum/showthread.php?t=3157
http://qilz.131.com/hotnews/896479_1.html -
e gergely #3083 nekem tetszett mind 3 sorozat :) Dr. Myuu-s sztori szerintem jó volt, meg a Baby-s részek is, a Sárkányosok már annyira nekem sem tetszettek. -
Szefmester #3082 kb... aminek örülök is mert a legrosszabb részek voltak.. gyakorlatilag gyalázták az egészet..
És ezalatt nem a gyerek gokura gondolok hanem arra az életképtelen Pan-re és Giru-ra. Ők okozták a bajt a többiek csak megmentették. Nem emlékszem egy olyan részre ahol a bajt ne ők okozták volna amiből ki kellett mászni. Ráadásképp önhittebb volt mindenkinél, és erősebbnek hitte magát mindenkinél, még akkor is ha Goku is elverte volna egy ujjal álmában. Na jó, nem kellett goku, elég lett volna a nyugdíjas krilin is.
A japán megjelenést hol olvastátok, én is utána járnék szivesen. Remélem nem csak pletyka. -
e gergely #3081 mi az, hogy ignoralja a GT-t, a GT mintha nem is történt volna meg? -
Szefmester #3080 Mi ez a pontparkos reg tojas0? Jó is valamire vagy csak szét akarod spammelni a fórumot? -
tojas0 #3079 http://pontpark.eu/b_regisztracio/edb26dfb080a37373f80694ca5bcc705 -
M4dMax #3078 1-2 honap mulva biztosan nem lesz,
az a repulo kis ize egy PET, nemhiszem hogy giru az :D hiszen a DBO telyesen ignoralja a GT-t.
Az a 4 kis doboz pedig az invetroryk. -
#3077 a japán 1-2 hónap múlva lesz? hol olvastad? -
e gergely #3076 Jó kis kép, mi az a kis repülő izé? Lehet Giru-t venni? Meg jobb oldalt lent az a 4 kis doboz, lehet kapszulákat venni? -
aron66 #3075 Fórum pic.. :D
-
#3074 jajj most nehogy gonosz legyek mert megkérdeztem :) semmi ártó nem volt benne :) -
M4dMax #3073 hehe szeret nevetni miert baj az. -_-
Japan szerver talán valamikor, 2011 nyarán lehethogy. De pl én nem hiszem hogy át megyek japanra ha el is indul, de kitugya. English release jobb lenne. -
e gergely #3072 Ezt nem igazán értem, 1x nevettem, és? Mások többször. -
#3071 te tényleg ennyit röhögsz mikor gépelsz vagy csak jól mutat a képernyőn? :) -
e gergely #3070 :D az jó, már várom. -
aron66 #3069 Különben ... HAMAROSAN JAPÁN DBO?!?! :D
Hivatalosan is bejelentették hogy hamarosan megjelenik :D és ide nemkell a szaros KSSN xD
Pontos megjelenés még nincsen.. de kb 1-2 honapon belül elindul :) -
aron66 #3068 Mind kettő játék jó :D
De én a DMO-t jobban ismerem most még mint a DBO-t.. xD
lv14 vok most már szal naponta 3-4 szintet megyek fel :D
Kül M4dMax, láttam DBOCOM forumon hogy 23as szinten ár SSJ voltál o.o hogy csináltad?XD mer én is akarok sárga hajat :D XD -
e gergely #3067 Most néztem vissza, DMO-dat elcserélted. Milyen a játék? -
e gergely #3066 Mennyibe került? -
aron66 #3065 aha az :D a 3D fajta.. abból is most tavasszal lesz angol verzió szla aki akar az nézzen utána :)
Kül a DBO-t sikerült megcsinálni :D már lv11 vok majd teszek nektek képeket, ha jók lesztek xD -
#3064 digimon online? -
#3063 meik az a DMO? -
aron66 #3062 Én tegnap cseréltem DMO accot DBO-ra :D tök fasza xD
csak az a baj hogy akadt némi probléma.. rámek a gamestar-ra és nemreagál semmitse :SS vkinek volt hasonló problémája? ha igen akkor hogy lehet megoldani hogy működjön? -
M4dMax #3061 Ez nem béta. Szoval aki most vesz accot az megmarad. Hiszen aki vesz accot az kap egy igazi KSSN-t is. Igy olyan mintha az accout tulajdonos is koreai lenne. A koreai szerverre ingyen lehet regizni, de csak koreaiaknak, és ez igy is fog maradni.
Nem szabad ezt a jatekot össze hasonlitani egy nem ingyenes játékkal, az egy másik kategória. Ez egy FREE MMO. A Japán szerver ingyenes lessz és oda már nem fog kelleni semmi KSSN. Valoszinüleg ha elindityak a jap. szervert minden nem koreai player oda fog át menni. -
#3060 nem egy szint a warcraftal
de jó kérdések -
e gergely #3059 Ugyanezen az oldalon 8,50 €uro (*300) kb. 2500 Ft-rt lehet account-ot venni a Koreai szerverre. Most ennek a Koreai szervernek az elérése nem lassabb? Csak mert ha jól megy, akkor minek Európai szerver? Meg valahol azt olvastam, hogy Koreai szerver ingyenes lesz amikor megjelenik a játék, akkor elvileg mindenki ide regisztrál és letölt majd magának egy nyelv patch-et és az eredeti szerveren játszhat? Vagy ha fizetős lesz a Koreai is, akkor a most vásárolt accountunk megmaradna a teljes játékra is? Meg eléggé megy le az ára, karácsony előtt olyan 3000Ft körül volt, most meg csak 2500 Ft körül, igaz írja, hogy 25%-os kedvezményt, ebből gondolom hogy igaz hogy ingyenes lesz a Koreai szerver. Ha meg ingyenes lesz, akkor nem csak a Koreaiaknak lesz az? Vagyis aki most accountot vett őt kitiltják majd? Mert ha nem fog akadni, szerintem mindenki oda fog regisztrálni, csak mert ingyenes lesz.
Vagy mindenhol fizetős lesz és átviheti majd az accountját pl. európai szerverre? Általában 2500 Ft nem kevés egy fiókhoz? WarCraft-ban ha jól tudom, havonta kell vagy 5000-et fizetni. Itt örökre megmarad a fiókunk? -
M4dMax #3058 Ezt az ajanlatot a newgameway.com rol kaptam e-mail ben. -
M4dMax #3057 okok az igazat megmondva most én sem voltam bent legalább 2 hétig, de mától ujra vagyok, ha bent vagy irj ram.
Aki szeretne egy accot tegye ezt: 5 nepszeru forumon csinaljon egy topicot hogy vett accountot a Newgameway.com-rol, ezekre a jatekokra: DBO és Tera Online Beta. Csak nepszeru forumokon. (dbmmo.com) ra ne ott mar van. Aki ezt meg teszi jelezze nekem. És nagy esélye van egy accountra. (NEM KAMU!!) -
Trenks #3056 csá Max
kicsit be vagyok táblázva, rendezvényekkel, kitelepülések, beszerzésekkel, ezért nem jártam fenn mostanában és akadtam el a fejlődésben, de ami késik nem múlik :)
de nem rég fenn voltam azt barangoltam egyet :D kicsit neccesek a 45+ mikor szeretnének verekedni :)
ha jól emlékszem most esedékes a skill újra beállítás, úgy értem a skilleket 0-azak dec-jan beszéltünk még ha aktuláis? (ami nem lenne rossz nekem, megtakarítási intézkedésnek) :D -
#3055 azért. jó lenne ha legalább lenne valami hír a Dragonball Online-ról , legalább most karácsonykor. Én azt szeretném ha lenne egy ilyen oldal: dragonballonline.com és nagy betükkel hogy COMING SOON!!!!
erre vágyom december óta -
horvi93 #3054 Hát igen, nem volt jó ötlet a fejlesztés kezdetekor bejelenteni...:D De egyszer majd csak megkapjuk mi is:O -
M4dMax #3053 oh :D Amugy nagy hülyeség volt a DBO gyátroitol hogy már több éve bejelentették a játékot, hisz még jelenleg sincs kész az egész. Elég lett volna idén január-február körül bejelenteni. -
csaba0728 #3052 ja ja kártyáim posztereim videokazettáim matricáim tetkoim is voltak és magyarul is beszeresztem és ezek a nagyrésze még máig megvan és máig nagy rajongó vagyok ezáltal pedig már kb 3 éve várom az obline verziót és nem adom fellllll
ka me ha me haaaaaaa :-D -
#3051 DB-re gondoltam, de ahogy látom DBO-t írtam
sry -
M4dMax #3050 ah igen azt hittem a DBO rol beszelsz ok sry :P Pl. én sem nézem már a Dbt.