3448
 • Krusade
  #3448
  persze hogy van, de nem sok ember játszik rajtuk.
  Dragon Ball Online Global
  weblap:Dragon Ball Online Global
  Dragon Ball Online Revelations
  weblap:Dragon Ball Online Revelations

  és még van + pár random szerver amiket fanok tartanak fent.
  Utoljára szerkesztette: Krusade, 2021.04.17. 14:08:24
 • biomage
  #3447
  Még él a játék? :)
 • Peet81
  #3446
  nem rossz ötlet :)
 • tonyr #3445
  DragonBallXenoverse-nak lesz topic-ja ?
 • allock #3444
  up
 • sonji
  #3443
  http://www.youtube.com/watch?v=izZqGZ8NYpI
 • BIZ0906
  #3442
  hát sanszos :S
 • biomage
  #3441
  és gondolom nem is lesz még két évig?
 • BIZ0906
  #3440
  nincs
 • biomage
  #3439
  Még mindig nincs europában vagy usaban?
 • tonyr #3438
  h-h nem boldogulsz ?
  a piros X jelzi hol kell csinálnod, azt hogy mit ki lehet találni...
  a legelsö volt kérdéses, de csak a lányra kellett a fürkéssyel rálesni :D
 • warbar
  #3437
  Én sajnos így nem boldogulok a questekkel egyenlőre ha lesz rá valamilyen megoldás visszanézek mert jó a game :(
 • Dani95
  #3436
  Itt van a Dragon Ball Online zárt csoport aki szeretne csatlakozni facebookon megteheti:
  http://www.facebook.com/groups/szarcsimbok/186024444840452

 • e gergely
  #3435
  http://dbohungary.szunyi.com/news.php

  Magyar játékosok oldala, fórumon a hogyan telepítésben minden benne van képekkel, szöveggel. Van magyarosítás is, de csak amit enged azt magyarosítja.
 • Fyrex
  #3434
  Üdv!

  Valaki tudna egy aktuális segítséget linkelni, hogyan kell elkezdeni a játékot? Mit kell letöltenem, hol kell felhasználót csinálni, ilyesmi! Angol leírás is tökéletes!

  Előre is köszönöm!
 • aron666
  #3433
  http://www.facebook.com/garagestore.bp/posts/348287698519132

  Lájkold légyszi.
 • Dani95
  #3432
  e gergely: Mostmár minden jó, rájöttem mi volt a probléma.
  Esetleg valaki nem akarna egyet gémelni?
 • e gergely
  #3431
  http://dbohungary.szunyi.com/forum/viewthread.php?thread_id=79&pid=4097#post_4097

  itt le van írva a telepítés és a regisztráció folyamata, valamint lehet, hogymár valakinél felmerült ugyanez.
 • Dani95
  #3430
  Nekem hibaüzenetet küld mikor inditom el a játékot hogy:
  "Game initalize failed". Mit lehet tenni??
 • e gergely
  #3429
  Miira 998ban elárasztja a földet a katonáival, Patrol Trunks idehoz minket és másokat, hogy megakadályozzuk a Dark eyest abban, hogy Gokut is az uralmuk alá vonják és Miira megszerezze a dns-ét. Miira társa Towa, ő is hasonlóan néz ki, mint Miira csak nő, de róluk csak annyit ír, hogy Démonok, biztos ők is egy új faj a dbo világában, de akkor más galaxisból kellett hogy jöjjenek, ugyanis ebben a galaxisban a dermesztő család volt a legerősebb, majd a csillagharcosok. Ha meg itt voltak, mire vártak eddig? Ő róluk akkor egyenlőre semmit nem tudni.
 • e gergely
  #3428
  Ezeket megelőzi:

  784 a dbz vége, majd krilin alapított egy Turtle iskolát(gondolom zseniális teknős utódja lett az ő sulija is ezen néven ment, ám a dboban még él zseniális teknős, így lehet csak felhagyott a harcképzéssel), ahol a fizikai harcosokat tanítja, mint goku, yamcha vagy krilin is tanult.
  Tensin han is iskolát nyitott, ő az energiatámadásokat tanítja a népnek, míg Son Goten és Trunks egy kardos harcművészeti iskolát indítottak, közben Gohan könyveket írt ezekről az ikolákról, ő általa lettek híresek az iskolák. Ezekkel egy időben 852ben lett lerombolva az új Namek bolygó is, ekkor tért vissza a maradék namek a földre és a föld egy részét át terraformálták, namekosra.
  Majin buu csinált magáról egy másolatot, ő lett a felesége, gyermekük született és így terjedt el végül a Majin faj a földön. Kaito az embereknek és a Namekoknak megtanította a Kaiokent, a Majinok (képesek technikákat lemásolni) leutánozták, így végül ők is képesek a kaiokenre, a Yardrat nép(Goku dermesztő után itt tanulta meg az azonnali átvitelt) is megjelent a föld garaxisának a déli felén, majd váratlan időrésekre lettek figyelmesek.

  Dende amikor megtudja, hogy Miira okozta az időréseket, hogy Goku dns-ét megszerezze, igénybe veszi Patrol Trunks segítségét, hogy megállítsa őt.
 • e gergely
  #3427
  Miira a dbo főgonosza a Dark eyes szövetség vezére. Miira egy démon, aki képes mások elméjét uralni és mások dns-ével magát erősíteni. A Dark eyes szövetségbe tartoznak dermesztő volt katonái és a vörös hadsereg, a föld legerősebb hadserege, ami eredetileg vörösszalag csoporté volt, de elmeirányítással Miira szövetségébe vannak. Az új Namek bolygót a Dark eyes 853ban elpusztította, így a maradék namekok a földre tétek vissza, ahol az emberekben Goku és leszármazottai által megjelent/elterjedt a csillagharcos vér, a Majin faj is kialakult a földön.
  Miira 2000ben a földre is beakar törni, de erről még nincs kellő infó, csak hogy előtte Goku dns-ét is megakarja szerezni, hogy úgy erősebben 200ben betudja venni a földet, ezért visszaküldi, visszautazik az időben a csatlósaival, hogy keresztbe tegyenek Gokuéknak.
  Mi is valamikor zseniális teknőshöz utaznánk, hogy legyen a mesterünk, de váratlanul egy időrés keletkezik, megjelenik pár Dark eyes katona, majd Patrol Trunks és leveri őket. Ekkor elmegyünk vele 1000be, hogy segítsünk neki a harcban a Dark eyes ellen.
  Miira csatlósai mellkasukon zöld gyémánt van vagy X jel, vagy maszk az arcukon.
  Nem tudni, hogy Patrol Trunks, csak a létrejött időrésekben képes időutazásra vagy alapból is, történet szerint csak a létrejött időrésekben.
 • e gergely
  #3426
  Ha nézted és szereted a Dragon Ballt akkor semmiképp se hagyd ki. Grafika, hangok, zenék nagyon jók, nem vagyunk egy helyben amikor csináljuk a küldetéseket így változatos környezeteket járhatunk be.

  A rajzfilm 730tól kb. 800valameddig játszódott a db és dbz idővonalán (ez a játék a mangára épül nem az animére, amit mindenhol sugároztak, vagyis a dbgt figyelmen kívül hagyja, azt nem is igazán Toriyama csinálta csak segétkezett benne, pl. a yadtar nép a mangában nem is volt benne, így ebben a játékban máshogy néznek ki mint a dbz animében), a dbo 1000-ben játszódik, a vörös szem csoport, vezetőjük Miira és társa megpróbálták Goku sejtjét megszerezni, de ez nem sikerült nekik, most meg visszautaznak, hogy keresztbe tegyenek Gokuéknak, mi is alapból 800körül kezdünk, hogy elmegyünk zseniális teknőshöz tanulni, de megtámadnak, ekkor megjelenik Patrol Trunks, megment és előrevisz 1000be, hogy segítsünk elpusztítani a Vörös szem csoportot, meg TMQ-kban visszamegyünk és segítünk Gokuéknak, mert a Vörös szemesek felerősítik a gonoszakat, meg ilyesmik. Ingyenes mmo játékok közül nálam az 1. helyen van.
  Történet ilyesmi, de ezt google fordítóval fordítottam le, ilyesmi jött ki belőle.

  Szerintem érdemes kipróbálni.

  3 fő faj van: Emberek, Namekok, Majinok.

  Emberek lehetnek fizikai vagy energia harcosok.
  Nmekok Fizikai harcosok vagy gyógyítók, ők inkább energiát támadnak.
  Majinok közül az egyik inkább harcos, jó területi skillekkel, másikuk inkább jó buffokkal rendlkezik.

  30as szint után választhatsz kasztot is, így össz. 16 kaszt van a játékban, de 8 az alap karakterek száma induláskor, csak minden típusú kari 2 kaszt közül választhat 30as szinten, amikor Karinnál felnőtté válik.
 • Haglee
  #3425
  Köszönöm a segítséged, bár nem erre lettem volna kíváncsi. Ami engem érdekel az a ti véleményetek.. Megéri a játék az időt? :)
 • e gergely
  #3424
  Hozzá angolosítás és magyarosítás is, bár csak a kliens oldalti fordítja, a szerver oldalhoz ne fér hozzá, vagyis a küldetések nem magyarok ,eg a fontosabb leírások, de a többi az.

  http://dbohungary.szunyi.com/news.php

  Itt mindent megtalálsz a telepítéstől, a wasabii regisztrációról, magáról a játékról.
 • Haglee
  #3423
  Sziasztok! Nem szeretnék nagyon visszaolvasni, nem nagyon van most erre időm. Inkább megkérdezlek titeket, hogy mi a véleményetek a játékról 1-2 mondatban, érdemes -e most belevágni, vagy jobb megvárni amíg megjelenik valami emberi nyelven és környezetben. Köszi! :)
 • Hajdupocak
  #3422
  Hali!
  Lenne egy olyan problémám, hogy mivel a koliban minden port le van tiltva csak VPN-en keresztül tudnék játszani a DBO-val. De miután beírom a felhasználói nevet és a jelszót és elindítanám azonnal kilép még a VPN is.
  Ha esetleg valaki tudja a megoldást és el is mondja annak nagyon örülnék.
  Előre is thx.
 • zola2000
  #3421
  viszont minden érdekel ami a DBvel kapcsolatos, ezért ezt talán mégis, majd meglátom.
 • zola2000
  #3420
  azért remélem hogy 2013ban lesz, én akkor állok neki, bár eddig egy MMO se jött be eddig próbáltam a fly for funt, a WOWot, az Eden Eternal még úgy ahogy bejönne, mégis ... nincs annyi időm amennyit egy MMO megkívánna, illetve lenne, de azt másra fordítom, mondjuk egy részét játékra is, de egy MMO asszem túl sok időt megkívánna így munka mellett.
 • e gergely
  #3419
  Én nem tudok semmit erről, viszont ma tudtam meg, hogy tesztelik a lvl 60-at a Taiwan-in :D De megjelenési dátum még nincs :(
 • zola2000
  #3418
  van valami hír egy esetleges "rendes" nemzetközi indulásról? a wikipedián az van hogy TBA ami azt jelenti hogy majd valamikor lesz...
 • Speedy99
  #3417
  Köszi szépen Geri! ha hazaértem koleszból meglesem mi a zűr. :)
 • e gergely
  #3416
  Aktiválva lett a felhasználói fiókod? Legalábbis ez szokott lenni a hiba, itt kérdezz rá vagy nézd át: DBOHungary foruma

  itt képekben látod a regisztráció minden lépését:
  regisztracio es megerosites
 • Speedy99
  #3415
  Sziasztok!! lenne 1 nagy problematikám. :( regisztráltam, leszedtem a játékot. be is lép a játékba, csak mikor bejelentkeznék akkor 1 fürcsa üzenetet dob ki a játék. (100% h jól írtam be a felhaszn nevet és a jelszavam) :)
 • e gergely
  #3414
  Alapból csak a kliens oldali részeket lehet lefordítani, ezért sok minden fontos dolog Taiwani marad. Az angol patchet írják át magyarra, sok hasznos dolog magyar a maradék angol, a kezdőnek hatalmas segítség, meg amúgy is sokat segít, sok mindent magyarosít.

  Lv. 40-41 körül a fenti havas pályára lehet menni, mi map4-nek nevezzük, a map3 tetejéről lehet csak odajutni. map3 az, ahova lv 30-tól lehet menni, amikortól felnőttek leszünk.
 • overx
  #3413
  Nah, alap dolgokat fordít, belépéskor 1-2 dolog, bent a gameben eventeket nagyjából, hogy tudd mikor mi van. Tárgyakat, skilleket, questeket nem fordít, de azért jó ha fönt van, hátrányod nem lesz belőle.
 • Sandy
  #3412
  Semmire szvsz
 • Anonymusx
  #3411
  A dbohungary.szunyi.com -on található magyar nyelvi patch mire jó?
 • overx
  #3410
  Tudja valaki hogy lvl 40 en hova lehet menni szintezni ?
 • overx
  #3409
  Most olvastam hogy szeróleállások leszenek szóval az a probléma... holnap 10 ig állítólag...