40
  • LayanT
    #40
    ez szemét, semmi több. tv-filmes, bárgyú, idióta poénokkal.. 5 éveseknek kiváló..
  • rendiboy
    #39
    Sziasztok! Nekem volt szerencsém látni a Taxi 4et, és hát nem dobtam hátast tőle. Abban tényleg igaza van az előttem szólónak, hogy a taxi-ről abszolúte nem szólt a film. Nos egy két poén talán volt benne, de többségében elég erőltetett volt az egész film.
  • Speed King
    #38
    Én is a szinkronosat láttam de nekem abszolút nem tetszett.Annyira nem hogy a végére már untam is.Főleg az nem tetszett amit Giber öszzebénázott meg az az idióta néger sajnos túl volt játszva az egész,mint valami rossz komédia.Az első volt a legjobb és így tovább.Ennek a filmnek nem is adtam volna taxi címet mert semmi nem szól a taxiról benne.Bye
  • a.carkey
    #37
    A 4. rész jó. Szinkronosan kell megnézni, és nem a ráröhögős, mozis torrentet. Van már belőle jó verzió is.

    Ha az ember így kezeli, nem keresi a digitálisan trükkösített taxit, elvonatkoztat, akkor nem rossz film.

    Kiváncsi lennék, hogy akik fikázták, ki látta ráröhögős mozis szinkronnal vagy feliratosan francia nyelven, ill. ki látta moziban?

    AMúgy, hogy lehet a 300-at, a Rockyt vagy a legújabb Hannibalt összevetni egy vígjátékkal?
  • Teppik Amon
    #36
    szerintem meg nem volt rossz. Nem is kiemelkedően jó de rengeteg ennél szarabb filmet láttam. Bár nekem még Petra is tetszik a filmből úgyhogy lehet ítélkezni az ízlésemről is
  • digital
    #35
    Egyetértek! Többek közt például a "káposztaleves" című filmjük is milyen király már.
  • lanczi22
    #34
    :P
  • pistee17
    #33
    Szerintem az első volt a király,abban kitaposta a Peugeot szemét,de minnél tovább,annál kevesebb benne a sebesség és a jó versenyek!De a franciákat nem lehet megunni-nem ugy mint az amcsik,azok csak lemásolták a TAXIt!DE ADDIGIS SAMY NACERI A KIRÁLY!!!
  • Broafka
    #32
    az a baj ezzel hogy EZ NEM TAXI! :(
    csak egy viccesebb francia film...
  • barnie1990
    #31
    Jaja,a taxinak pont az autós jelenetek adták a gerincet,ebből meg kisajnálták.
  • Scamp
    #30
    Igazából nekem az első 2 rész tetszett a legjobban.A 3-dik az már kicsit sok volt a hernyótalpakkal meg az erőltetett néhány poénnal.Ez a 4-ik rész kissé orvosolja a dolgot de ez sem az igazi,mert itt viszont rettentő kevés a poén.Valahogy az első és második rész óta nem találják az egészséges egyensújt.De a 3-ik részben az "Anyád szüljön sünt" az tetszett... :D
  • Szalámi
    #29
    AZ első rész iszonyat jó volt. A második is. Én még a 3.-at is tutdtam élvezni, voltak benne jó poénok na de ez? Ez semmi. A taxi filmekben mindíg volt valami ütős üldözés, amik jók voltak, ebben viszont egyáltalán nincs! Majdhogynem az egyik legnagyobb pluszt szedték ki. Időpocsékolás. TÉnyleg a 300-at kelett volna még 1x megnézni...
  • roliika
    #28
    Most néztem meg a 4-est...éljen a torrent! :D Moziba nem fogom megnézni mert annyira nem jó, és DVD-re sem fogom kiírni...vannak benne azért jó poénok, volt hogy 5percig röhögtem 1 poénon...annyira azért nem rossz.

    Az meg hogy nem jók a francia filmek...túlzás. Gondoljunk csak Lütyő felügyelőre, vagy a magas szőkére felemás cipőben. :)
  • GVG
    #27
    a kettő tetszett a legjobban, de valahányszor leadták a tv-ben a vége mintha le lett volna vágva, mikor a rendőrfőnök mond valamit
  • Frosty01
    #26
    egy jó rész volt benne.. amikor beszipuzott a rendőrkapitány, és elkezdett rambósat játszani. azon kívül szerintem egy nagy nulla a film.
  • kisb92
    #25
    Nekem a kettes a kedvencem, hármas-egyes nagyjából egy szinten van; a négyes nem volt olyan jó: bár lehet csak a francia szinkron, rossz minőség, és gyatra felirat miatt nem jött át a feeling...
  • barnie1990
    #24
    Eddigi részek tetszettek,ez már nem igazán.Ritka eset,de a kritika mintha a gondolataimból lett volna kilopva.
  • Sanyix
    #23
    Húbaze eszembe is jutott, meg kéne nézni megint a Pofa Be-t :D
  • Edems87
    #22
    számomra a jó francia film Gérard Depardieu-nél kezdődik:) ettől függettlenül akkoris megnézem a taxi4-et ha lehordják nem szokott más véleménye érdekelni:)
  • mikloss
    #21
    Jah elég szar volt a Taxi 7 :S Remélem a 8 jobb lesz (2011)
  • LADA Kalina
    #20
    az 1 még naon teccett, 2 tűrhető volt, a 3 szar, a 4.-et meg merjem nézni?
  • Hegyikecske
    #19
    "főszerepben a Peugeot 407-es," >>sajnos mint írja is lejjebb A Taxi 4-ben az autó totális mellékszerepet kap. Én megnéztem (leginkább a kocsi miatt :D) de sajnos teljesen egyet kell értenem a cikkel h még a 3 is jobb volt
  • NitroX
    #18
    mekkora egy gügye egy film, ha moziban néztem volna tuti lezúzom a berendezést
  • winnie
    #17
    "A francia filmeknél csak egy nemzet filmjei bűzlenek jobban a műanyagtól, és az a német. (Cobra 11, meg a nyolcszázféle rendőrkutyás "akció"sorozat )"

    francia film? szerintem a legelismertebb filmesnemzet - lehet, hogy a popcornfilmjeiket nem szereted, de nem csak popcorn létezik.

    amőgy meg wow. most filmek vagy sorozatok? utóbbiban vannak rendőrör meg kutyáj. szerintem összekeverted a kettőt. még jó, hogy éppen német film nyerte az oscart. azért kíváncsi lennék, hogy a tavaly termésből mennyi német film volt meg (kőkemény, mások élete, napola, sophie scholl vagy itt van a héten az elemi részescskék)

    no meg, ha a német filmek ennyire bűzösek, akkor mi a helyzet a magyarokkal? vagy a portugálokkal? ennyivel jobbak lennénk az oscaros nemzetnél? vagy csak ennyire levegőbe beszélsz és nálad a német film kimerül pár kommersz sorozatban és a hangyák a gatyában-ban?:)
  • Gaillard
    #16
    Tudod, én a francia filmekre értettem ezt és nem különösen a Taxi első epizódára. A részben részben szókapcsolat lehet, hogy nem sikerült jól.

    Igen is, a Taxi 1 valamit visszaad Marseille identitásából, az ottani vagányságból. A realizmust jelen esetben nem arra értettem, amit felsorolsz a hozzászólásodban. Abban igazad van, hogy a Taxi 1 esetében sem ez a legmegfelelőbb kifejezés, csak az első rész még mindig "földhöz közelibb", mint a többi.

    Nem tudom mennyi francia filmet láttál, de nem mindegyik Taxi típusú.
    A francia akció filmek (nem a Taxi 1-re gondolok) sem mindig túl reálisak, de még mindig közelebb állnak a valósághoz, mint az amcsik. (A franciák túlon túl kemények néha.)

    Arról meg nem állnék le vitatkozni, hogy mi az élvezhető, mi a humor, mert nem tudom, hogy milyen filmeket állítanál (francia - amerikai) párba.
    Egy biztos nálam a futószallagon kijövő tipikus amerikai filmek (sokszor hatalmas költségvetéssel) nem jönnek be, főleg ha az elkészült filmek arányát nézzük.
    A Taxi 1 műhomora nekem még mindig jobban bejön, mint az én leszek a sztár vagy a világ megmentője vagy a suli legnagyobb lúzere vagy a csunya lányból az iskola királynője, stb. tipusú amerikai maszlangok.

    Hajrás Európa:)))
  • Griphons
    #15
    "A francia filmek mégha sokszor úgy érezzük, hogy nem szólnak semmiről, akkor is nagyon jók tudnak lenni. Az a realizmus, napi élet, ember, karakter bemutatása, amely az első részben részben megvolt és a francia filmekben nagyon jól "ül",..."
    Naneeee!
    Te milyen realizmusról beszélsz? Franciaországban ezek szerint minden rendőr idióta, a bűnözők mind zsenik, de halál becsületesek, de szegényeknek a sok jótevésen kívül nincs idejük a barátnőjükre, aki azért nem hagyja el őket, mert náluk jobb pasi nincs a föld kerekén. Reális mi?
    A francia filmeknél csak egy nemzet filmjei bűzlenek jobban a műanyagtól, és az a német. (Cobra 11, meg a nyolcszázféle rendőrkutyás "akció"sorozat )
    Azt aláírom, hogy az amcsi filmek is elég trágyák néha, na de azok legalább élvezhetőek. Ez a taxi már az első résznél is felkavarta a gyomromat a műhumorával, meg a 10 percre előre sejthető komikusnak szánt - burleszkbe illő - jeleneteivel.
    Taxi = szánalmas
  • Tetsuo
    #14
    Mind a 4 szar, szögezzük le.
  • Gaillard
    #13
    A francia filmek mégha sokszor úgy érezzük, hogy nem szólnak semmiről, akkor is nagyon jók tudnak lenni. Az a realizmus, napi élet, ember, karakter bemutatása, amely az első részben részben megvolt és a francia filmekben nagyon jól "ül", hiányzott a többi részből. Ettől függetlenül még lehetett jókat nevetni a 2. és 3. epizódon, de gagyibb hatásúak voltak, mint az első. Én a 4-et még nem láttam, de előre félek tőle.

    Azért a francia filmek átlagban még mindig jobbak a Gatyiwoodiakhoz képest.

    Különben, aki szereti az izzig-vérig akció filemeket, annak ajánlom A pók fészke című francia alkotást, melyben Samy Naceri is játszik.


  • gyuri12
    #12
    igen,mert bíztam benne,hogy hátha jobbak lesznek,meg könnyen manipulálható vagyok,és a hülye haverjaim rábeszéltek,hogy nézzem meg:)
  • winnie
    #11
    egyiket se szeretted, mégis megnézted őket?:)
  • gyuri12
    #10
    én egyiket se szerettem:) szarok a színészek,a csajok rondák,és a francia filmeket alapból sem szeretem:)erőltetett poénok... nem nekem való:)
  • pauly
    #9
    Jájjj,már van taxi 4 is?1 is túl sok :)
  • bandypappa
    #8
    szerintem a 2 volt a legjobb.
  • bertino
    #7
    nem csak a te véleményed
  • Valentino
    #6
    Tényleg ez a leggyengébb rész. A trailer-ben majdnem benne van az összes taxis jelenet ami a teljes filmben is és elég kiábrándító volt, hogy bár Taxi a film címe de az autó alig "szerepelt" benne. És nem hinném hogy ha elkészítik az 5.-et akkor az jobb lenne. Ez nem így szokott menni, nem sok példa volt rá a filmtörténelemben. Az első két rész még tényleg élvezhető volt, de a 3-as és a 4-es majdhogynem időpocsékolás.
  • FOXX supreme
    #5
    sztem az egyes volt a legjobb...a 2-es meg a 3-as az már azért nem tetszett mert túl volt erőltetve..pl. hogy joystik a kocsiba és repülnek meg ilyenek:S

    a 4-est meg még nem láttam:)
  • Real13
    #4
    Mindenben egyetértek a cikkíróval.A Taxi részek paródiája a 4.rész...
  • papajp
    #3
    Nekem az egy tetszett legjobban, nah meg a 2. rész. A harmadik tetszet de mégse volt annyira "ütős". Nemrég megnéztem a 4-et, hááát...
    A négy rész közül ez a leggyengébb (persze ez csak az én véleményem).
  • zOMG
    #2
    hmmm na ja pedig a 300 utan ez egy meglepoen korrekt kritika, sajna eleg gyengus a film tenyleg de hat ez van =]
  • Loverman
    #1
    elolvasom a bevezetőt. rákattintok. meglátom a cikkírót. és inkább nem fárasztom magam.