Taxi 4. - Majd az ötödik rész...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kártyafüggetlen mobilok nagy választékban. Cégünk komplett bolthálózattal rendelkezik: http://www.gsmstudio.hu
Ha az ember így kezeli, nem keresi a digitálisan trükkösített taxit, elvonatkoztat, akkor nem rossz film.
Kiváncsi lennék, hogy akik fikázták, ki látta ráröhögõs mozis szinkronnal vagy feliratosan francia nyelven, ill. ki látta moziban?
AMúgy, hogy lehet a 300-at, a Rockyt vagy a legújabb Hannibalt összevetni egy vígjátékkal?
A medve nem játék.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
csak egy viccesebb francia film...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Zene nélkül mit érek én?
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Az meg hogy nem jók a francia filmek...túlzás. Gondoljunk csak Lütyõ felügyelõre, vagy a magas szõkére felemás cipõben. 😊
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A türelem rozsdát terem.
practitioner of the forbidden arts of death
Zene nélkül mit érek én?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
AMD Athlon X2 AM2
francia film? szerintem a legelismertebb filmesnemzet - lehet, hogy a popcornfilmjeiket nem szereted, de nem csak popcorn létezik.
amõgy meg wow. most filmek vagy sorozatok? utóbbiban vannak rendõrör meg kutyáj. szerintem összekeverted a kettõt. még jó, hogy éppen német film nyerte az oscart. azért kíváncsi lennék, hogy a tavaly termésbõl mennyi német film volt meg (kõkemény, mások élete, napola, sophie scholl vagy itt van a héten az elemi részescskék)
no meg, ha a német filmek ennyire bûzösek, akkor mi a helyzet a magyarokkal? vagy a portugálokkal? ennyivel jobbak lennénk az oscaros nemzetnél? vagy csak ennyire levegõbe beszélsz és nálad a német film kimerül pár kommersz sorozatban és a hangyák a gatyában-ban?😊
Igen is, a Taxi 1 valamit visszaad Marseille identitásából, az ottani vagányságból. A realizmust jelen esetben nem arra értettem, amit felsorolsz a hozzászólásodban. Abban igazad van, hogy a Taxi 1 esetében sem ez a legmegfelelõbb kifejezés, csak az elsõ rész még mindig "földhöz közelibb", mint a többi.
Nem tudom mennyi francia filmet láttál, de nem mindegyik Taxi típusú.
A francia akció filmek (nem a Taxi 1-re gondolok) sem mindig túl reálisak, de még mindig közelebb állnak a valósághoz, mint az amcsik. (A franciák túlon túl kemények néha.)
Arról meg nem állnék le vitatkozni, hogy mi az élvezhetõ, mi a humor, mert nem tudom, hogy milyen filmeket állítanál (francia - amerikai) párba.
Egy biztos nálam a futószallagon kijövõ tipikus amerikai filmek (sokszor hatalmas költségvetéssel) nem jönnek be, fõleg ha az elkészült filmek arányát nézzük.
A Taxi 1 mûhomora nekem még mindig jobban bejön, mint az én leszek a sztár vagy a világ megmentõje vagy a suli legnagyobb lúzere vagy a csunya lányból az iskola királynõje, stb. tipusú amerikai maszlangok.
Hajrás Európa😊))
Naneeee!
Te milyen realizmusról beszélsz? Franciaországban ezek szerint minden rendõr idióta, a bûnözõk mind zsenik, de halál becsületesek, de szegényeknek a sok jótevésen kívül nincs idejük a barátnõjükre, aki azért nem hagyja el õket, mert náluk jobb pasi nincs a föld kerekén. Reális mi?
A francia filmeknél csak egy nemzet filmjei bûzlenek jobban a mûanyagtól, és az a német. (Cobra 11, meg a nyolcszázféle rendõrkutyás "akció"sorozat <#gunyos1>#gunyos1>)
Azt aláírom, hogy az amcsi filmek is elég trágyák néha, na de azok legalább élvezhetõek. Ez a taxi már az elsõ résznél is felkavarta a gyomromat a mûhumorával, meg a 10 percre elõre sejthetõ komikusnak szánt - burleszkbe illõ - jeleneteivel.
Taxi = szánalmas
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Azért a francia filmek átlagban még mindig jobbak a Gatyiwoodiakhoz képest.
Különben, aki szereti az izzig-vérig akció filemeket, annak ajánlom A pók fészke címû francia alkotást, melyben Samy Naceri is játszik.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
a 4-est meg még nem láttam😊
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
http://videodrome.freeblog.hu/
A négy rész közül ez a leggyengébb (persze ez csak az én véleményem).
Baby, you really light my fuse. Wops! Damn, premature detonation!